Κάθε χρόνο, η ανάπτυξη προβλέπεται… του χρόνου !

8 thoughts on “Κάθε χρόνο, η ανάπτυξη προβλέπεται… του χρόνου !

 1. Ανώνυμος says:

  Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ Α΄ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ Α΄ ΜΕΡΟΣ…. ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο Γ΄ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ.

  ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΩΝ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΗΝΩΜΕΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. Η ΔΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΠΡΟ ΤΟΥ Β΄ΡΑΙΧ… Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Γ΄ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ… ΘΑ ΕΠΕΛΘΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

  ΑΥΤΑ.

 2. citizenkain78.gr says:

  Η αναπτυξη ρε παιδια το ειπαμε θα ερθει το 2016 αφοθ το εχει προβλεψει και ο Τσακωνας το 1986 στην ταινια ''Εργαζομενη γυναικα΄΄ παρτε και το λινκ να δειτε αμα δεν πιστευεται 😛

  https://www.youtube.com/watch?v=VJICj5Cf9ew

  Και φυσικα ο Βεγγος ειχε προβλεψει γιαα την Χρυση Αυγη απο το 1963

  παρτε και το λινκ 😛

  https://www.youtube.com/watch?v=6hka7-G6oWk

 3. Ανώνυμος says:

  όλο αυτόν τον χρόνο ακούω προβλέψεις προφητείες κτλπ και βλέπω ξερολες αφυπνίστες και εθνοσωτήρες να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια… ε! να κάνω και εγώ μια πρόβλεψη για το 14….. =ΤΟ 2014 ΟΙ ΛΊΓΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΘΥΜΏΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΌΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΟΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΌΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΆΝΕ ΌΛΟΙ ΚΆΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙ… ΑΛΛΆ ΘΑΡΡΑΛΈΟΣ ΤΌΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ……. ΜΈΧΡΙ ΕΚΕΊ ΒΛΈΠΩ ΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΙΏΣΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ …… ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΝ ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΥΧΌΜΟΥΝ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΉΜΟΥΝ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ….. ΕΎΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΆΤΕ ΔΙΠΛΆ ΣΑΣ…..

  ΑΠΟΛΛΩΛΟΠΡΟΒΑΤΩ

 4. Ανώνυμος says:

  LAST YEAR I GIVE YOY MI HART ……. ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙ@@Α ΜΟΥ……. ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ Ο ΤΖΩΡΤΖ …. ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΑΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *