ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αφού ο κόσμος δεν ξεσηκώνεται, και μη μου πείτε περί αγανακτισμένων. Μιλάμε για ξεσηκωμό αληθινό.
Αφού λοιπόν ο κόσμος δεν ξεσηκώνεται, η νεα τάξη θεωρεί ότι υπάρχει χρήμα μαύρο και άραχνο και βάζει κι άλλους φόρους.

Αν και τώρα ο κόσμος απλά ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ πολιτισμένα στις πλατείες, όλα θα πάνε καλά, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι υπάρχει χρήμα για να πληρώσει.


Αν βγουν όλοι στους δρόμους και γίνει το έλα να δεις, τότε αυτό θα σημαίνει ότι δεν υπάρχει σάλιο.


Εδώ είμαστε και θα το δούμε.


Και αυτά που βγήκαν περί των στημένων αγώνων, που όλοι δήθεν τώρα με ΕΚΠΛΗΞΗ ανακάλυψαν και βέβαια όχι για τις μεγάλες ομάδες και τα ανύπαρκτα πέναλτυ και τα γκολ οφσάϊντ και γενικά τις διαιτησίες που κρίνουν από εποχής χούντας ακόμη τους τίτλους, δεν πρόκειται να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.


Είμαστε στο όριο; θα γίνει χαμός στους δρόμους!


Δεν είμαστε στο όριο; Θα βάλουν κι άλλους φόρους μέχρι να αντιδράσουν οι «δούλοι» της νέας τάξης.


Πάντως τι ίματζ του Βενιζέλου σήμερα το απόγευμα στραπατσαρίστηκε άσχημα, αφού έπεσε στην παγίδα του Παπανδρέου και μπήκε στην κυβέρνηση της αναγκαστικής φθοράς.


Οψόμεθα…..


Ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα.


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *