Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:24 - 20/02/2012

Θ Ε Λ Η Σ Η + Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α, Λίστα Επιτυχιών, Γιορτάστε Όλες Τις Νίκες !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δυναμώστε Και Σταθεροποιείστε Τις Επιτυχίες. Πανηγυρίστε όλες τις νίκες. ΤΩΡΑ. Θέλετε να βγείτε από την τεχνικά κατασκευασμένη κρίση, που είναι μόνο για τους λαούς και όχι φυσικά για τους τραπεζίτες, ούτε και για τα “δικά μας παιδιά”  των γνωστών μυστικών εταιριών; Θέλετε όχι μόνο να ανακάμψετε, αλλά να πάρετε το πάνω χέρι σε ότι σας ταλαιπωρεί και σας καθηλώνει στην ζωή σας σήμερα; Μπορείτε να το κάνετε ξεκινώντας από αυτή την στιγμή. Όχι δεν είναι η αστεία κάθοδος (σκεφτείτε την λέξη κάθοδος) στις διαδηλώσεις, ούτε η δήθεν αγανάκτηση στις πλατείες, ούτε η επανάσταση του καναπέ, αυτές οι εκδηλώσεις είναι του συστήματος κατάθλιψης και υποτέλειας από τις οποίες θέλετε να ξεφύγετε. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να πετύχετε ένα ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ και για να πετύχετε ένα ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ ένα μονάχα πράγμα χρειάζεστε, Θ Ε Λ Η Σ Η + Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α και απολύτως τίποτε άλλο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πολύ κακή γνώμη για τον εαυτό τους και για τις ικανότητες τους σε σύγκριση με αυτό που πραγματικά είναι. Μιλώ για Έμψυχους ανθρώπους και όχι για Οργανικές Πύλες, γιατί αυτές ξέρουμε πολύ καλά τι είναι, άβουλα όντα, κελύφη, μαριονέτες, που οι δεκάδες καταλήψεις τους τις προστάζουν τι να κάνουν και τι όχι, παρασύροντας στον καταστροφικό χορό τους και όσους Έμψυχους δυστυχείς τις περιτριγυρίζουν. Ας τις αφήσουμε στον κόσμο της παράνοιας που ζουν και ας ασχοληθούμε με τους Έμψυχους Ανθρώπους. Σε αυτούς άλλωστε εναπόκειται το καθήκον να ελευθερωθούν από τα δεσμά του δημιουργού, να ενωθούν ξανά με την πηγή απ όπου τους απέκοψαν και γι αυτό χρειάζεται Θ Ε Λ Η Σ Η + Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α, τίποτε άλλο.
Μιλώντας λοιπόν για έμψυχα ανθρώπινα όντα, απίθανο είναι αν κάποιος θεωρεί, ότι μπορεί να πετύχει αυτά που μπορεί στ΄ αλήθεια να πετύχει. Ξέρετε τι κάνουν οι άνθρωποι συνήθως; Αγνοούν τις επιτυχίες τους, τις ξεχνάνε, νομίζουν πως είναι αρετή η ταπεινότητα, η υποτέλεια, η υποταγή στην μοίρα, στον θεό (η επαφή με τις Ο.Π. και η πολύ τηλεόραση, το κάνει εύκολο αυτό, όπως και η εκκλησία) και «κολλάνε» στις αποτυχίες τους. Αρχίζουν να μιλάνε για, θεική επέμβαση, τύχη ή σύμπτωση, ξεχνώντας πως κάθε επιτυχία είναι δικό τους δημιούργημα που οφείλετε στις ικανότητες, στην εκπαίδευσή τους, στην σύνδεση τους με τον Πνευματικό τους εαυτό. Η Θέληση, που είναι εκδήλωση Του Πνεύματος είναι αήττητη, πάντα να το θυμάστε σε κάθε δυσκολία, σε κάθε πέσιμο συναισθηματικό, υλικό ή όποιο άλλο. Τόσο Αήττητη, πού είναι απίθανο, ακόμη και να καταφέρετε να φανταστείτε πόσο.
Αντίθετα από την άλλη, οι επιτυχημένοι πνευματικοί άνθρωποι, με δυνατή και ενεργοποιημένη ΘΕΛΗΣΗ, κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Δυναμώνουν και πανηγυρίζουν όλες τις επιτυχίες, όλες τις νίκες γνωρίζοντας πως οφείλονται στην ΘΕΛΗΣΗ τους, στις δυνάμεις τους, στην δουλειά τους, στις ικανότητές τους, στα ταλέντα τους, στην σύνδεση με το Πνευματικό Είναι. Στην σύνδεση και κατ επέκταση, στην δραστηριοποίηση-ενεργοποίηση του Ατμην.
Μην ξεχνάτε επομένως, ούτε λεπτό, οι νίκες είναι ότι πολυτιμότερο έχετε. Είναι σημαντικό να μάθετε να εντοπίζετε τις νίκες, να τις αιχμαλωτίζετε να τις κάνετε δικές σας, να τις εκμεταλλεύεστε και να τις αποταμιεύετε για μελλοντική χρήση, για την επόμενη μεγάλη πρόκληση. Δημιουργήστε μια τράπεζα μνήμης επιτυχιών του παρελθόντος, που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι νίκες σας, για να σας δώσουν ενέργεια, δύναμη, θάρρος και παρακίνηση στο παρόν.  Ετσι μπορείτε να δημιουργήσετε με δική σας επιλογή το μέλλον και να μην πλέετε σαν φελός στο κύμα. Μπορεί το παρόν να είναι σκληρό, να σας προκαλεί δυνατά αρνητικά συναισθήματα που σίγουρα λειτουργούν ανασταλτικά για την ενέργεια σας, την ευφυΐα σας, την θέληση σας, με άμεσο αντίκτυπο στα αποτελέσματα της δουλειάς ή της προσωπικής σας ζωής. Η Δύναμη της Θέλησης και η ΕΝΕΡΓΕΙΑ που απορρέει από αυτήν, μπορεί να έρθει από τις επιτυχίες του παρελθόντος. Επιβάλετε να αιχμαλωτίζετε αυτές τις επιτυχίες και να τις χρησιμοποιείτε στο παρόν.
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ !

  chess

Σε ένα μεγάλο τετράδιο και ελπίζω να είναι πολύ μεγάλο, φτιάξτε μια Λίστα Επιτυχιών και φροντίστε να την ενημερώνετε τακτικά. Σε αυτή την Λίστα θα πηγαίνετε για να νοιώσετε δύναμη, σιγουριά, διάθεση πολεμιστή, να ενεργοποιήσετε την Θ Ε Λ Η Σ Η σας και να αυξήσετε την Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α σας όταν τα πράγματα στον παρόντα χρόνο δυσκολεύουν. Μπορείτε να τα αλλάξετε ΜΟΝΟΣ σας, σπίτι σας με ένα χαρτί και ένα μολύβι, χωρίς καθοδήγηση, βοήθεια, υποστήριξη. ΜΟΝΟΣ σας, μιας και δική σας είναι η ΘΕΛΗΣΗ και η ΕΝΕΡΓΕΙΑ που απορρέει από αυτήν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να ενεργοποιήσετε την ΘΕΛΗΣΗ και να έχετε μεγάλη ΕΝΕΡΓΕΙΑ για να πετύχετε το ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ από το μίζερο εδώ, στο ευτυχισμένο εκεί.
Δια-Στοχαστική Λίστα Επιτυχιών
1)Καταρχάς σκεφτείτε επιτυχίες του παρελθόντος. Ξεκινώντας από τις πρόσφατες και πηγαίνοντας προς τα πίσω χρονικά. Γράψτε Τις.
2)Σκεφτείτε τα συναισθήματαπου νοιώσατε και ακολουθούσαν αυτές τις επιτυχίες. Γράψτε τα όσο πιο αναλυτικά γίνεται.
3)Για κάθε επιτυχία εσείς πως συμβάλατε; Τι κάνατε, ποιά δράση είχατε; Γράψτε την αναλυτικά και όχι μονολεκτικά.
4)Τελειώνοντας την Λίστα Επιτυχιών (δεν πρέπει να κάνετε πάνω από 5-7 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ημέρες ) διαβάστε την λίστα Δυνατά και Πανηγυρίστε και Γιορτάστε, σήμερα αμέσως τώρα. Διαβάστε δυνατά κάθε επιτυχία και φέρτε την στην Σκέψη σας ΤΩΡΑ, μαζί με τα συναισθήματα που την ακολουθούσαν.Ξαναζήστε την στον παρόντα χρόνο.

Αυτή η μέθοδος χαράζει την στιγμή της επιτυχίας, μαζί με τα συναισθήματα της, βαθιά στο μυαλό και στα κύτταρα σας, πέρα από το συνειδητό, στο υποσυνείδητο, χαρίζοντας σας σταθερή δύναμη και ισχυρή εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Επίσης δημιουργεί κεκτημένη ταχύτητα για την επόμενη πρόκληση. Το σημαντικότερο δε, σας χαρίζει σήμερα, στο ΤΩΡΑ, όσο άσχημο κι αν είναι αυτό το σήμερα,  την απαιτούμενη ΕΝΕΡΓΕΙΑ που χρειάζεστε για να πετύχετε την υπέρβαση, το Κβαντικό Άλμα. Απαραίτητο για να ξεφύγετε από την τροχοπέδη -και τα προβλήματα- της “ τεχνητής κρίσης” του σήμερα.
Την Λίστα Επιτυχιών μπορείτε και επιβάλετε, να την διαβάζετε σαν το δικό σας Προσωπικό Βιβλίο Επιτυχιών, κάθε φορά που θέλετε να πάρετε ενέργεια, δύναμη, να νοιώσετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στα ταλέντα σας. Επιπλέον θα βλέπετε πως αντιδράσατε, τι ενέργειες κάνατε, πως νοιώσατε σε παρόμοιες καταστάσεις του παρελθόντος και θα μπορείτε να πείτε:
«ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΕ. ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΤΟ ΄ΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!!!»
Μπορείτε να την διαβάζετε το βράδυ πριν κοιμηθείτε ή το πρωί πριν ξεκινήσετε την ημέρα σας. Εμπλουτίστε την λίστα επιτυχιών, με λεπτομέρειες, βάλτε χρώμα και εικόνες, φωτογραφίες ή γραφικά. Σιγά σιγά θα αναπτύξετε το συγγραφικό σας ταλέντο και που ξέρετε ίσως να το εκδώσετε κιόλας!!! Σας εγγυώμαι ότι τα αποτελέσματα δεν είναι μαγικά, είναι πέρα από μαγικά, πέρα απ’ ότι μπορείτε αν φανταστείτε. Η Λίστα επιτυχιών είναι το προσωπικό σας ημερολόγιο Θέλησης, θα γράφετε μόνο επιτυχίες, μόνο νίκες, τίποτε άσχημο, ούτε αρνητικό και θα ανατρέχετε σε αυτήν καθημερινά για δύναμη και έξτρα ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Κβαντική Ενέργεια.
Η μία πλευρά του νομίσματος για να σταθεροποιήσετε τις επιτυχίες, είναι ταυτόχρονα να δυναμώσετε και τα συναισθήματα που ακολουθούν τις επιτυχίες, τις νίκες. Για σκεφτείτε πως αισθάνεστε τις στιγμές που ακολουθούν μια επιτυχία; (αισιόδοξος, ευτυχισμένος, γεμάτος αυτοπεποίθηση, δυνατός, ενθουσιασμένος, ικανός να κατακτήσετε το σύμπαν, με την σεροτονίνη στα ύψη) αυτά τα συναισθήματα όλοι οι επιτυχημένοι τα δυναμώνουν τα ισχυροποιούν γιατί γνωρίζουν πως αυτά ανεβάζουν την Ενέργεια στα ύψη και η Ενέργεια ενεργοποιεί την Θέληση.
Θυμηθείτε ότι τα χρήματα, οι πωλήσεις, οι σχέσεις, η ζωή ολόκληρη είναι Ενέργεια. Εσείς οι ίδιοι είστε Ενεργειακά πεδία, άρα όσο πιο ψηλά κρατάτε την Ενέργεια σας τόσο πιο εύκολα θα πετύχετε τον Σκοπό σας, και θα υλοποιήσετε την Θέληση σας. Να υποθέσω πως έχετε έναν ξεκάθαρο και καταγεγραμμένο Σ Κ Ο Π Ο; Η Ζωή Είναι ή Πάθος ή Τίποτε Απολύτως διάβασε πως δημιουργείς ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ της ζωής σου.

Επιπλέον οι επιτυχημένοι, αυτά τα συναισθήματα Νίκης, καταφέρνουν να τα κρατούν συνεχώς ενεργά και ανεξάρτητα από τις επιτυχίες τους, ή τις προσωρινές δυσκολίες τους γιατί γνωρίζουν πως έτσι αναμεταδίδουν Ενέργεια γύρω τους και ανατροφοδοτούνται οι ίδιοι. Αυτό είναι το μαγικό κομμάτι του θέματος και μην ψάξετε να βρείτε πως λειτουργεί, απλώς εφαρμόστε το και η τηλεόραση δεν γνωρίζετε πως λειτουργεί, αλλά την χρησιμοποιείτε.  Έχω παρατηρήσει, γιατί είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, πως όταν τα συναισθήματα είναι θετικά (OR) και προσανατολισμένα στην ΘΕΛΗΣΗ, τότε τα πάντα αρχίζουν να αλλάζουν και η επιτυχία εκδηλώνεται στο υλικό πεδίο.

charles-chess-set_LFcl3_48

Τότε θα χτυπήσει το τηλ. και θα είναι Ο Πελάτης, θα πάρετε Την Αύξηση που δεν σας έδιναν τόσους μήνες σκληρής δουλειάς, Θα βγείτε με τον κύριο Τέλειο… Εν μέσω κρίσης (χα τρις), θα βρείτε Την κατάλληλη εργασία που θα σας επιτρέψει να… και πολλά άλλα μαγικά που μόνο μαγικά δεν είναι. Άλλωστε ο άνθρωπος αποκαλεί μαγικό, ότι δεν μπορεί να καταλάβει η περιορισμένη λογική του και ο πεπερασμένος νους του. Αυτοί που ξέρουν όμως, δεν νοιάζονται να αποκαλέσουν το οτιδήποτε, απλά το Κ Α Ν Ο Υ Ν και απολαμβάνουν τα οφέλη.
Με τα χρόνια είδα να γίνονται οι πιο καταπληκτικές αλλαγές στους ανθρώπους και στις επιδόσεις τους ως αποτέλεσμα της συνεχούς αναγνώρισης και του πανηγυρισμού της κάθε επιτυχίας της κάθε νίκης. Φυσικό είναι αφού με τον πανηγυρισμό, γέλια, χαρά, αυξάνει η σεροτονίνη η ορμόνη της ευτυχίας δηλαδή αυξάνει η ΕΝΕΡΓΕΙΑ γιατί το γέλιο και η χαρά είναι OR πράξεις και κάθε OR πράξη δίνει ενέργεια. OR σημαίνει Θετική Ενέργεια διάβασε σχετικά με την OR (θετική +) και την DOR (αρνητική –) εδώ.
Έχετε δει ποδόσφαιρο ή έχετε παίξει εσείς, γνωρίζετε και ασφαλώς συμφωνείτε πως οι πανηγυρισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας παίχτης να σκοράρει ή να έχει μια καλή φάση χωρίς να το γιορτάσει με τους συμπαίχτες του. Αν κερδίσει η ομάδα τους έχετε δει τι γίνετε στο γήπεδο, γιορτές και πανηγύρια. Γι΄ αυτό είναι τόσο προσανατολισμένοι προς την επιτυχία προς την επίτευξη του σκοπού τους προς την υλοποίηση της θέλησης τους. Από όλες τις τεχνικές αυτή είναι ίσως η πιο ισχυρή, αν και χρησιμοποιείτε λιγότερο από τους ενήλικές, επειδή οι ενήλικες ντρέπονται και νομίζουν πως είναι μια παιδιάστική εκδήλωση και όχι και τόσο σοβαρή.
Τέλος είναι πολύ σημαντικό να εσωτερικεύσετε λέγοντας στον εαυτό σας πως η επιτυχία οφείλετε σε ΕΣΑΣ. Το αξίζετε το κερδίσατε η επιτυχία οφείλετε στην ΘΕΛΗΣΗ σας, στα ταλέντα και στις ικανότητες σας.
Συμπλήρωσε σε αυτό και την παθιασμένη διάθεση…. πυρηνικός όλεθρος θα γίνει…
Για όλους τους επιτυχημένους, αυτοί οι κανόνες αποτελούν στάση ζωής σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Αν θέλεις να ανήκεις σε αυτή την πολύ ολιγομελή ομάδα, μόνο έτσι μπορείς. Διαφορετικά μπορείς ή να κλαίς την μοίρα σου ή να κατέβεις στις πλατείες μαζί με τους υπόλοιπους αποτυχημένους. Η Επιλογή, ζωή, όπως και η Θ Ε Λ Η Σ Η είναι δική σου !

terrapapers
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*