Θέμα ημερών η ελληνική χρεωκοπία – Eπικαλούνται ανώτατες κυβερνητικές πηγές.

Στην Βραζιλία περιμένουν από στιγμή σε στιγμή την ελληνική χρεωκοπία και μάλιστα δημοσιεύματα που φιλοξενούν το ρεπορτάζ επικαλούνται ανώτατες κυβερνητικές πηγές.
«Η κυβέρνηση της Βραζιλίας προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο χρεωκοπίας της Ελλάδας αυτή την εβδομάδα…», σύμφωνα με δημοσίευμα της οικονομικής ιστοσελίδας της Βραζιλίας, Valor Economic.

«Kάτι πρέπει να γίνει. Η Ελλάδα βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες μακριά από τη χρεωκοπία», αναφέρει το Valor, επικαλούμενο μάλιστα ανώτατες κυβερνητικές πηγές στη Βραζιλία, ενώ τονίζει ότι «η κυβέρνηση της Βραζιλίας είναι έτοιμη να δράσει και εάν χρειαστεί να λάβει μέτρα».


Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Οικονομικών της Βραζιλίας εμφανίζεται ιδιαιτέρως απαισιόδοξος για την πορεία της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους και αναμένει εξελίξεις για την Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα, με απρόβλεπτες συνέπειες για την ευρωπαϊκή και κατ’ επέκταση την παγκόσμια οικονομία.


Mάλιστα, κατά τις πληροφορίες της οικονομικής ιστοσελίδας, ο κ. Μοντέγκα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Βραζιλίας, στην οποία και επισημάνθηκε ότι η κατάσταση είναι χειρότερη από ότι αρχικά είχε προβλεφθεί.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *