Θέλω πρωθυπουργό πατριώτη και όχι τεχνοκράτη

του Σωτήριου Καλαμίτση
“Αν εθνικισμός είναι ν’ αγαπάς κάθε λαό, αλλά και τον δικό σου, Αν εθνικισμός είναι να μην προσυπογράφεις απεμπόληση πατρογονικών εστιών και δικαιωμάτων, Αν εθνικισμός είναι να μη συμβιβάζεσαι με μισή πατρίδα και μειωμένη αξιοπρέπεια, Αν εθνικισμός είναι να απαιτείς ν’ απαλλάξεις τον Πενταδάκτυλο από τους ήλους της κατοχικής σημαίας, Αν εθνικισμός είναι να σέβεσαι όλες..

τις σημαίες, όταν όμως κυματίζουν στη δική τους πατρίδα, Αν εθνικισμός είναι ν΄ απαιτείς οι εκκλησίες να μη μετατρέπονται σε στάβλους, Αν εθνικισμός είναι να είσαι έτοιμος να θυσιαστείς σ’ όποιον αγώνα έξω από τα σύνορά σου για λευτεριά και δικαιοσύνη κάθε λαού, αλλά και να πεθάνεις χίλιες φορές για την ελευθερία του δικού σου λαού, Τότε δηλώνω αδιόρθωτος εθνικιστής και εκλιπαρώ τους συνετούς της παράδοσης να με συγχωρέσουν. Εγώ δεν τους συγχωρώ.”

Β. Λυσσαρίδης


Αν εθνικισμός είναι να προασπίζω την ελληνική Θράκη από τις ορδές του Τουρκικού Προξενείου, να προασπίζω το Αιγαίο από την τουρκική βουλιμία, να προασπίζω τον ελληνισμό της Κύπρου, να προασπίζω την ελληνικότητα της Μακεδονίας εναντίον των Σκοπιανών ψευδομακεδόνων, είμαι εθνικιστής. Αν εθνικισμός είναι να προστατεύω τους αδύναμους συμπατριώτες μου από τη λαίλαπα των νεοπασοκικών φιλελεύθερων ορδών και των λοιπών συνεταιριστικών κοινοβουλευτικών δυνάμεων που με έχουν αλυσοδέσει στο άρμα των τοκογλύφων,


αν εθνικισμός είναι να απαιτώ ισονομία και ίση κατανομή των βαρών, αν εθνικισμός είναι να πατάσσω τα λαμόγια που τρώνε τις σάρκες του ελληνικού λαού, ναι είμαι εθνικιστής. Άρα είμαι πατριώτης. Τέτοιος θέλω να είναι ο πρωθυπουργός μου. Όχι στυγνός τεχνοκράτης.


Τεχνοκράτης είναι και ο υποδηματοποιός που κατασκευάζει τα καλλίτερα υποδήματα του κόσμου. Όταν, όμως, ο τεχνοκράτης υποδηματοποιός κατασκευάζει υποδήματα μεγέθους 40 μόνον, για να τα φορέσουν με το ζόρι άνθρωποι με πόδι μεγέθους 37 ή 43, τότε μου είναι άχρηστος. Θέλω πατριώτη, εθνικιστή πρωθυπουργό κ. Παπαδήμε. Όπως θέλει και ο Βάσσος Λυσσαρίδης. Δεν πιστεύω να τον χλευάζετε.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *