Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:08 - 03/06/2011

Η προφητεία του πρωθυπουργού, “θα μας πάρουν με τις πέτρες”, τώρα εκπληρώνεται!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι μεγάλοι πολιτικοί γνωρίζουν το μέλλον επειδή ξέρουν πως να το φτιάξουν… Έτσι δεν είναι Γιώργο;

Το είχε πει ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής. Σε συζήτηση και τις γνωστές ανούσιες κόντρες με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, σε μια αποστροφή του λόγου του και για να πείσει ότι πρέπει να αλλάξει το πολιτικό σύστημα με τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις, είχε πει ότι ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες.

Βγήκε αληθινός. Κάθε μέρα ο κόσμος, όπου βλέπει βουλευτή, τον κυνηγάει.


Κι αναρωτιέται κανείς, αφού είναι τόσο προφητικός ο πρωθυπουργός θα βγει αληθινός και στην …
άλλη… προφητεία του; Ότι, λεφτά υπάρχουν;


Για να το δούμε σοβαρά λίγο το πράγμα όμως, η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και πάρα, μα πάρα πολύ σοβαρή.


Για να είμαι ξεκάθαρος. Κάθε, μα κάθε μορφή βίας είτε φραστικής, είτε πολύ περισσότερο χειροδικίας είναι καταδικαστέα!


Όμως, θέλω να πω και κυρίως να φωνάξω, ότι ΒΙΑ είναι και η ΠΕΙΝΑ. Η ΦΤΩΧΕΙΑ που έχουν φέρει όλοι αυτοί που μας κατάντησαν σε αυτό το σημείο και να μας φέρνουν προ τετελεσμένων γεγονότων, ότι δήθεν η μόνη σωτηρία για την χώρα είναι η εξαθλίωσή μας.


Ίσως κάποιοι βλέποντας τις εικόνες των επιθέσεων εναντίον των βουλευτών, να χαίρονται και να λένε “καλά του έκαναν”.


Όχι, λέω εγώ. Δεν πρέπει να χαίρονται αυτοί οι πολλοί, που έχουν κατακλύσει το Σύνταγμα μέρες τώρα και που θα το πλημμυρίσουν και την Κυριακή στο νέο πανευρωπαϊκό συλλαλητήριο.


Γιατί ήταν βέβαιο, ότι όσο περνά ο καιρός αυτόν τον αγώνα που όμοιό του έχει να δει η χώρα από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, κάποιοι θα προσπαθούσαν να απαξιώσουν, να αμαυρώσουν και να προβοκάρουν.


Βλέπετε τι συμβαίνει τις δύο τελευταίες μέρες; Η κυβέρνηση “δείχνει” ως υπαίτιους για τις επιθέσεις τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ήθελαν. Να μεταφέρουν σε κομματικό επίπεδο μια κόντρα και μεμονωμένα περιστατικά, αναγκάζοντας τα ΜΜΕ να ασχολούνται με τις επιθέσεις και ενδεχομένως τραυματισμούς ανθρώπων για να πουν, “ορίστε τι γίνεται”.


Μα είναι δυνατόν όμως, αυτοί οι βουλευτές να πιστεύουν ότι ο κόσμος ακόμη και τώρα μασάει το κουτόχορτο που του σερβίρουν;


Ή μήπως νομίζουν ότι μια επίθεση στην Αργυρούπολη, θα σταματήσει το κύμα της οργής στο Σύνταγμα;


Το είπα και προχθές, το ξαναλέω και τώρα.


Εκείνο που φοβούνται περισσότερο, είναι η σιωπή των μυρίων!
Αν κάθε μέρα ο κόσμος γίνεται περισσότερος και ειρηνικά, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ συνεχίζει να διαδηλώνει, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάποια από τα αιτήματα θα ικανοποιηθούν.


Γιατί όσο και στενόμυαλο να είναι το πολιτικό σύστημα, δεν μπορεί θα δει από τα παράθυρα της Βουλής τον κόσμο και το βλέμμα του! Κι αφού κανείς τους δεν περπατάει στις γειτονιές να αφουγκραστεί τα προβλήματα, ας πάει δίπλα τους να τους ακούσει. Δεν πρόκειται να τον πειράξει κανείς.


Ξέρεις κύριε πρωθυπουργέ, πόσο θα ενίσχυες την θέση σου, αν πήγαινες με τα πόδια από το γραφείο σου στην Βουλή στους αγανακτισμένους, να τους ακούσεις τι έχουν να σου πουν;


Αυτή είναι η πραγματική δημοκρατία. Θα ένιωθε ο κόσμος ότι κάποιος τους υπολογίζει. Και μην μου πεις ότι φοβάσαι μην σε προπηλακίσουν.


Αυτοί οι άνθρωποι εκεί, δεν έχουν καμία κομματική ταυτότητα και δεν έχουν σχέση με τους γνωστούς άγνωστους και τους κουκουλοφόρους.


Θες να κάνεις μια προσπάθεια;


Για να δώσεις μια ευκαιρία στο…σοσιαλιστικό κόμμα σου και να πεις ότι προσπάθησες. Αλλιώς, όπως άλλωστε και οι δημοσκοπήσεις σε προειδοποιούν, έρχονται …μαύρα μαντάτα στις κάλπες. 
Του Ζαφείρη Σπυριδάκη

http://katohika.gr/2011/06/07/blog-post_2831-2/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*