Η Ιστορία από άλλη σκοπιά ,,, ελεύθερη σκοπιά ,,, μην ταράζεσθε και μην φανατίζεσθε !!!

 24  Ιούνιος 2011 Max Merten είπε

Ιουνίου 9, 2011 στο 1:07 πμ Ολυμπία εδώ όπως σου υποσχέθηκα είναι κάποια στοιχεία σχετικά με τον ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΑΣ … υπάρχουν πολλά γιγαμπαϊτς πληροφορίες για το γίγαντα αυτόν που ο καθένας μπορεί να δει και να διερεύνηση … παραθέτω κάποια αποσπάσματα …
O Μ. Μέρτεν (“Spiegel” , “Hamburger Echo” , 1959-1961 ) είχε καταγγείλει πως κάποιος Κωνσταντίνος Καραμανλής , δικηγόρος στο επάγγελμα , συν εργαζότανε με το Γερμανικό στρατηγείο της Θεσσαλονίκης στην κατάδοση Ελλήνων Αντιστασιακών , και είχε μάλιστα “αποζημιωθεί¨ με ένα κατασχεθέν Εβραϊκό κατάστημα υφασμάτων. ¨Θυμότανε” μάλιστα ο Μ.Μ. ότι υπήρχε και μία “φωτογραφία” που έδειχνε την γυναίκα του τότε Καραμανλικού υπουργού ¨δικαιοσύνης¨ , την περιώνυμη “Δοξούλα¨ Μακρή , να γιορτάζει πρωτοχρονιά του 1943 στο γερμανικό στρατηγείο , όπου ήταν γραμματέας. Μιλούσε επίσης και για την ύπαρξη ¨και άλλων φωτογραφιών…¨.


Το 1977 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έλαβε στο Άαχεν το παράσημο του θεμελιωτή της ¨Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας , του Γερμανικού Έθνους¨ , του ¨Μεγάλου Καρόλου¨ ( ¨KARLSPREIS¨ ). Μια τιμή που την αποδίδουν οι Γερμανοί σε όλους τους καλούς τους φίλους που πολεμούν για το γερμανικό όραμα της ¨Ενωμένης Ευρώπης¨ ( Με Χίτλερ ή χωρίς Χίτλερ… ).

ΑΠΟ ΤΟ 1959 ( ! ) κλείνει ΤΟ Ελληνικό Γραφείο Εγκληματιών Πολέμου , και σταματά η εκδίκαση Γερμανών στην Ελλάδα , ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ , 68 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ” Β΄Π.Π.” , λειτουργούν ΑΚΟΜΑ τα αντίστοιχα Γραφεία Ε.Π. στις ΗΠΑ , Γαλλία , Αγγλία , Ιταλία και Αυστραλία ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , και όποτε εντοπίσουν κάποιον , ενεργό τότε , Ναζί τον δικάζουν , έστω και εάν είναι σήμερα ¨χούφταλο¨ των 90 -100 χρονών , διότι σύμφωνα με τις διακηρύξεις του ΟΗΕ τα “Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας” δεν παραγράφονται !
Από τους 800ους Γερμανούς στρατιωτικούς που είχε ασκήσει δίωξη το μεταπολεμικό “Ελληνικό Γραφείο Εγκληματιών Πολέμου ” , για την γεωτεκτονική δράση τους στην Ελλάδα , η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την ισοπέδωση και το κάψιμο 2500 (!) χωριών , 50000 εκτελέσεις μαχητών και αθώων πολιτών και τον θάνατο 300000 ανθρώπων από την πείνα ( λοιμό) τον χειμώνα του 1941 , αλλά και μέχρι το 1945 και δεκάδες χιλιάδες σωματικά ανάπηρους και ψυχικά ασθενείς , ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ !

Υπολογίζεται πως εξοντώθηκε το 12 % των Ελλήνων. Το 8 % από τις δολοφονίες – εκτελέσεις και την πείνα , αλλά και ένα 4 % από τις υπολειπόμενες γεννήσεις που δεν έγιναν , λόγω των ασθενειών – κακουχιών. Πέρα από τις καταστροφές των δημόσιων υποδομών και των ιδιωτικών περιουσιών τις οποίες η ¨Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων¨ (1947) αναγνώρισε μια συνολική μελλοντική απαίτηση για Επανορθώσεις-Αποζημιώσεις ύψους 8,5 δις δολαρίων , ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ 1938 ( ! ) , χωρίς να αναγνωρισθούν τα ¨διαφυγόντα κέρδη¨ για τις επόμενες δεκαετίες ( ! ). Η Ελλάδα ζήτησε τότε την αναγνώριση αποζημιώσεων ύψους 14 δις δολαρίων.
Το 1959 , η κυβέρνηση Κ. Καραμανλή , υποχρεώθηκε από την “δημοκρατική” Γερμανία ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ – αναστείλει την λειτουργία του Ελληνικού Γραφείου Εγκληματιών πολέμου ( με προϊστάμενο τον Εισαγγελέα Ι. Τούσση ) και να στείλει τους 800 φακέλους στην “Δικαιοσύνη¨ της τότε Δυτικής Ομοσπονδιακής Γερμανίας , ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟ-ΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ , επειδή είναι , τώρα πια είναι “δημοκράτες” ! Παράλληλα η κυβέρνηση Καραμανλή υποχρεώθηκε να ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΕΙ και να στείλει τον σε 25 χρόνια καταδικασμένο Μάξ Μέρτεν ( για τις δολοφονίες και την ληστεία των Εβραίων της Θεσσαλονίκης ) στη Γερμανία ¨για να εκτίσει την ποινή του εκεί !
Η συνέχεια ήταν η “δημοκρατική” Γερμανία ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ (!)ΜΕ “ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ” με το ¨ατράνταχτο νομικό επιχείρημα¨ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ( ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΥΛΙΑΣΜΑ ΕΓΚΥΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ) ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΝΟΜΙΜΑ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ” ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ “ΑΝΤΑΡΤΩΝ” ( ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ 50 ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ! ).
Ο Καταδικασμένος ( 1958) από Ελληνικό Δικαστήριο Εγκληματιών Πολέμου
( Στρατοδικείο ) Μάξ Μέρτεν αφέθηκε ελεύθερος και απελάθηκε στην πατρίδα του για να πάρει στη συνέχει αποζημίωση και σύνταξη από το Γερμανικό κράτος “για την άδικη μεταχείριση του στην Ελλάδα¨ ! Πέθανε ¨πλήρης ημερών¨ το 1972 ! , αφού προηγουμένως είχε απαλλαχθεί και αυτός για την δράση του στην Ελλάδα με ¨βούλευμα¨ , παρά την υπόσχεση της Γερμανίας ότι θα τον δίκαζε και θα τον φυλάκιζε…
ο Μαξ Μερτεν κατάγγειλε ότι είχε ως συνεργάτες του μεταξύ άλλων και τους:
1) Κωνσταντίνο Καραμανλή, πρωθυπουργός

2) Δημήτριο Μακρή, υπουργός Εσωτερικών
3) Γεώργιο Θεμελή, υφυπουργός Εθνικής Άμυνας
4) Δοξούλα Λεοντίδου (οικογενειακό όνομα), σύζυγος του υπουργού Εσωτερικών Δ. Μακρή και γραμματέα του εγκληματία Μέρτεν (Θεσσαλονίκη) στην κατοχή.
Οι καταγγελίες του Μέρτεν δημοσιεύτηκαν στο βδομαδιάτικο περιοδικό «Der Spiegel» (28/9/1960)
θέλω επίσης να ρωτήσω … τα κοστουμάκια του Μεϊμαρακη (πρόεδρου του Ιδρύματος Καραμανλή) είναι απ τα υφάσματα του κατασχεμένου Εβραϊκού μαγαζιού που δόθηκε στον ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΑΣ για τις υπηρεσίες του στους ΝΑΖΙ ???

ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ είπε

Ιουνίου 15, 2011 στο 11:22 πμ

ΤΟ ΜΑX MERTEN ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ
ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ?
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΑΡΙΦΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ
Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΜΕΡΤΕΝ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΝΩΠΙΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥΣ
ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ,ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ………

Max Merten είπε

Ιουνίου 17, 2011 στο 8:18 πμ

το Max Merten ειναι για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι, τους προδοτες που κανουν τους πατριωτες … καλεσε λεει ο Καραμανλης το Μερτεν στη Ελλαδα ενωπιον διεθνους δικαστηριου αλλα αυτος αρνηθηκε … Ο ΚΑΡΑ- ΑΜΑΝ- ΑΛΗΣ ειχε την ευκαιρια να τον κρατησει εδω οπου και ειχε καταδικαστει προτωδικα για εγκληματα πολεμου αλλα τον αφησαν να φυγει για να μην ανοιξη το στομα του και εκλεισε και το Ελληνικο γραφειο εγκληματων πολεμου απο το 1959. Σημειωτεον οτι ακομα και στη Γερμανια Υπαρχει σημερα γραφειο εγκληματων πολεμου … μονο στην Ελλαδα απ ολη την Ευρωπη καταργηθηκε απ τους συνεργατες αρχιρουφιανους των Γερμανων που το παιζουν σημερα πατριωτες (και στην Ελλαδα ειναι πολλοι οι ρουφιανοι) … τωρα βεβαια δε περιμενω απο ανθρωπους που εβγαλαν πρωθυπουργο το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (αλλος υπερπατριωτης και σημερινος υποστηρικτης του ΓΑΠ) και ειχαν προεδρο τον Εβερτ να δεχθουν τις αποψεις μου ουτε φυσικα και απ το ρετιρε της Δεξιας παραταξης που το παιζουν Υπερπατριωτες ( ρουφιανοι μαυραγοριτες που εκαναν εμποριο και συνεργαζονταν με τους Γερμανους στις πλατες του κοσμακη που πεθαινε επι κατοχης) … στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα … το οτι οι Γρεκοι ειναι σημερα το ποιο διεφθαρμενο κρατος στην Ευρωπη δεν ειναι τυχαιο … η σαπιλα του κοινωνικου συστηματος ειναι αυτη που βγαζει και στηριζει τους πολιτικους στην Ελλαδα … οι ηγετες των κομματων σημερα στην Ελλαδα αλλα και η κατασταση που σημερα υπαρχει ανταποκρινονται στις προσδοκιες των ανθρωπων που τους ψηφιζουν … ετοιμαστειτε για μεγαλο σεισμο τις επομενες εβδομαδες

Ακολουθήστε εάν θέλετε τη συνέχεια  ,,,,,,,,,

Πηγή 

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *