Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:53 - 28/02/2012

Η αυτοτελής φορολόγηση μισθωμάτων “αποτελειώνει” τους μικρο-ιδιοκτήτες !!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Η χαριστική βολή στη μικρο-ιδιοκτησία έρχεται σήμερα με την εξοργιστική «πρόταση» για αυτοτελή φορολόγηση των μισθωμάτων με ενιαίο συντελεστή 20% για όλα τα μισθώματα. Η πρόταση αυτή καταληστεύει τους μικρο-ιδιοκτήτες, και ιδιαίτερα όσους δεν έχουν ούτε καν μια σύνταξη ή ένα μισθό, αλλά μόνον κάποιο χαμηλό ή μεσαίο εισόδημα από μισθώματα”.


H συγκεκριμένη επισήμανση ανήκει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), η οποία τονίζει χαρακτηριστικά ότι το αποδεκατισμένο σήμερα εισόδημα από εκμίσθωση ακινήτων έχει υποστεί απίστευτη λεηλασία από:

*Το φορολογικό συντελεστή που φτάνει το 45%

*Την προκαταβολή φόρου εισοδήματος του επομένου έτους που είναι 55% επί του φόρου

*Το συμπληρωματικό φόρο 1,5%, που αυξήθηκε σε 3% για τα επαγγελματικά μισθώματα.

*Την κατάργηση κάθε έκπτωσης για συντήρηση κλπ. των ακινήτων.

*Την μη αφαίρεση του ΕΕΤΗΔΕ από το φορολογητέο ποσό των μισθωμάτων

*Την αύξηση του ΦΑΠ μέσω της μείωσης του αφορολόγητου σε μόλις 200.000 ευρώ και

*Τη σωρεία νέων επιθεωρήσεων, πιστοποιητικών και βεβαιώσεων για τα ακίνητα, με δαπάνη των ιδιοκτητών τους.

“Διερωτώμεθα πως η πρόταση αυτή και γενικά η δραματική αύξηση των επιβαρύνσεων πάνω στην ακίνητη ιδιοκτησία (το «χαράτσι» της ΔΕΗ και ο επερχόμενος ΦΑΠ 2011 που ξεκινά από τη «μεγάλη» ακίνητη περιουσία των …200.000 ευρώ) συμβιβάζεται με την απαίτηση προς τους ιδιοκτήτες να μειώσουν τα ενοίκια”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της ΠΟΜΙΔΑ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*