‘Εφεδροι …Κομάντος »καταλαμβάνουν» το Σύνταγμα.

»Απόβαση» στη πλατεία Συντάγματος πρόκειται να πραγματοποιήσουν αύριο Σάββατο, οι έφεδροι καταδρομείς και πεζοναύτες που υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις της χώρας μας , προκειμένου να διαμαρτυρηθούν τόσο για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης όσο και για την πορεία των εθνικών μας θεμάτων και το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου. Το ραντεβού έχει δοθεί στην Ομόνοια στις έξι το απόγευμα του Σαββάτου, απ’ όπου και εν συνεχεία οι έφεδροι λοκατζήδες και πεζοναύτες θα κατευθυνθούν προς την πλατεία Συντάγματος , όπου έχουν σκοπό να διαδηλώσουν. Οι Έλληνες κομάντος που θα λάβουν μέρος στην κινητοποίηση, σε μια ένδειξη πειθαρχίας αλλά και προσήλωσης στο εθνόσημο και στην ιστορία τους, θα φορούν όμοια μπλουζάκια μαύρου χρώματος, στο μπροστινό αλλά στο πίσω μέρος των οποίων θα διακρίνονται τα εμβλήματα » Ο Τολμών Νικά» και »Θαρσήν Χρη»  για όσους  υπηρέτησαν ως καταδρομείς και πεζοναύτες αντίστοιχα. Παράλληλα, στο πίσω και κάτω μέρος της μπλούζας θα αναγράφεται και η ομάδα που διοργάνωσε την εκδήλωση , η Κοινότητα Εφεδρων Ειδικών Δυνάμεων   [ΚΕΕΔ].


Πρόκειται για μια κινητοποίηση που όμοιά της δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στα χρονικά της Μεταπολίτευσης , στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να παραταχθεί και να διαδηλώσει ενώπιον της Βουλής ένα από τα πλέον καλά εκπαιδευμένα και οργανωμένα κομμάτια της Ελληνικής στρατιωτικής εφεδρείας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων αναμένεται να ανέλθει σε αρκετές εκατοντάδες άτομα, δεδομένης και της ανοιχτής πρόσκλησης που έχει αποσταλεί  μέσω του διαδικτύου σε όλα τα μέλη τόσο της ΚΕΕΔ όσο και του Συνδέσμου Αποστράτων Ειδικών Δυνάμεων. »Εμείς των Ειδικών Δυνάμεων την ημέρα που απολυθήκαμε δεν πεθάναμε ούτε εξαφανιστήκαμε. Είμαστε εδώ, υπάρχουμε, ζούμε μέσα στην κοινωνία. Βλέπουμε, ακούμε , παρακολουθούμε τα πάντα και είμαστε εξοργισμένοι με την κατάντια της πατρίδας μας. Εμείς έχουμε ορκιστεί να φυλάττουμε πίστη εις την πατρίδα και ο όρκος μας ισχύει μέχρι να πεθάνουμε. Εμείς, λοιπόν, οι Έλληνες κομάντος , υπηρετήσαμε μια δύσκολη θητεία και τον μπερέ μας, τα διακριτικά μας και τα σχολεία που περάσαμε τα εξαγοράσαμε με ιδρώτα και αίμα.όλα αυτά τα κάναμε για να κρατήσουμε τον εχθρό εκτός των τειχών και το λαό μας να ζει με ελευθερία. και αξιοπρέπεια στην πατρίδα του», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο πρόσκλητήριο τους οι έφεδροι λοκατζήδες και πεζοναύτες.
Το μεγάλο ερώτημα , πάντως, σε ό,τι αφορά στη συγκεκριμένη κινητοποίηση είναι η στάση που θα τηρήσουν οι άνδρες των ΜΑΤ και της Ελληνικής Αστυνομίας , δεδομένου ότι σε όλες σχεδόν τις προηγούμενες συγκεντρώσεις έκαναν αλόγιστη χρήση βίας αλλά και χημικών για να διαλύσουν τους διαδηλωτές.

Προκειμένου να προλάβουν τυχόν αντιπαράθεση μεταξύ των άριστα εκπαιδευμένων εφέδρων κομάντος και των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ., οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα , ώστε τα πάντα να κινηθούν στοπλαίσιο της νομιμότητας, ενώ έχει δοθεί στις αστυνομικές Αρχές μέχρι και καταστατικό με τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων για να μην υπάρξουν έκτροπα.
όπως τονίζουν , άλλωστε, οι Έλληνες κομάντος στο υστερόγραφο του προσκλητηρίου τους, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση με τη δική του ξεχωριστή σημασία, »εμείς ήμασταν και είμαστε στρατιώτες εν εφεδρεία, δεν σπάμε πεζοδρόμια, δεν καίμε περουσίες, δεν γκρεμίζουμε θεσμούς, ίσα ίσα υπάρχουμε για να τους προστατεύουμε.»

Αναρτήθηκε από Το μαύρο πρόβατο.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *