04:37 - 04/10/2010

Εσωκομματικό «χαστούκι» στον Θαπατέρο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα
Εξ οικείων δέχθηκε τα βέλη ο ισπανός πρωθυπουργός Χοσέ Λουΐς Ροδρίγεθ Θαπατέρο, καθώς στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές στο κόμμα του, το Ισπανικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (PSOE), απέτυχε να εκλεγεί ο εκλεκτός του υποψήφιος για τις τοπικές εκλογές του επομένου χρόνου.

Ο Θαπατέρο είχε ευνοήσει τη δημοφιλή υπουργό Υγείας Τρινιδάδ Χιμένεθ ως σημαιοφόρο του κόμματος στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2011, όμως η τοπική οργάνωση της Μαδρίτης εξέλεξε με 51,7% τον επικεφαλής του κόμματος στην πρωτεύουσα Τομάς Γκόμεθ.
Η Χιμένεθ συγκέντρωσε το 48%.
Εμπιστευόμενος τα ποσοστά δημοφιλίας, ο Θαπατέρο είχε πιστεύσει πως αυτή ήταν η καλλίτερη επιλογή για τη νίκη στην περιοχή της Μαδρίτης, η οποία την τελευταία 15ετία περιέρχεται στον έλεγχο των Συντηρητικών.
Ο Γκόμεθ είχε αρνηθεί να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την εκλογή του από το κόμμα.
Σύμφωνα με νεώτερη δημοσκόπηση, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Ελ Παΐς, η δημοτικότητα του PSOE έχει κατακρημνισθεί στο 28,5%, ενώ το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα (ΡΡ) θα συγκέντρωνε το 43% εάν οι εκλογές γίνονταν τώρα.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*