Ενημέρωση της 5-9-2011 (μια χώρα όχι όπως οι άλλες)

Αυτή την φορά μετά τις προηγούμενες ενημερώσεις μου θα προσπαθήσω να γίνω ποιο ουσιαστικός. Βέβαια θα εισπράξετε κάποια διαμαντάκια αλλά όχι άδικα.

Αυτά που θα σας γράψω μην τα πάρετε για κακίες. Δεν τα έχω μαζί σας όπως κάποιος φίλος παραπονέθηκε. Τα έχω όμως οπωσδήποτε με την αγαθοσύνη μας  που πηγάζει από τον γενικά καλοπροαίρετο χαρακτήρα μας και το φιλότιμό μας. Όταν πρωτογίναμε κράτος (χρεωμένο από την αρχή της ύπαρξής του) μας έβαλαν μέσα μας το μικρόβιο της πολιτικής και δεν ορθοποδήσαμε έκτοτε και είναι ας πούμε απορίας άξιο πως έντιμοι άνθρωποι αξιοσέβαστοι πολίτες μόλις ασχοληθούν με την πολιτική γίνονται ένα μάτσο χάλια που τρέμεις μην περάσουν δίπλα σου και σε λερώσουν. Αυτός ήταν ο Δούρειος ίππος του σημερινού μας καταντήματος  με άμεσους συνεργούς τους παρατρεχάμενους τους.

Κάτι άλλο που με εντυπωσίασε ήταν αντιδράσεις από κάποιους που δεν περίμενα να δείξουν τέτοια αδυναμία χαρακτήρα και να παρασυρθούν στην προβατοποίηση. Μου ήρθε στο μυαλό μια φράση  κάποιου νεαρού των Καλάς(αν δεν ξέρετε ποιοι είναι να πάτε να μάθετε)  Φιλοξενήθηκαν κάποια Καλοκαίρια με ιδιωτική πρωτοβουλία κάποια παιδιά των Καλάς στην χώρα μας. Πρίν φύγουν κάποιο καλοκαίρι ο νεαρός στον οποίο αναφέρομαι είπε το εξής βαρυσήμαντο «Εμείς τόσους αιώνες ζούμε ανάμεσα σε αλλόθρησκους και εχθρικούς γείτονες και έχουμε διατηρήσει την πίστη των προγόνων μας. Εσείς γιατί αλλαξοπιστήσατε;».Μήπως πρέπει να κάνω και εγώ κάπως τροποποιημένη την ερώτηση; Δεν αντέξαμε στις οργανωμένες επιθέσεις, ιερατείου και φανατισμένου όχλου με τις πλάτες των Αυτοκρατορικών διαταγμάτων.

Πάρακάτω θα αναφερθώ σε ας πούμε καινοφανή γεγονότα για κάποιους. Αν δεν μπορούν να καταλάβουν ας επισκεφθούν Κάποια ανάρτησή μου της Ανοίξεως του 2008 που λέγεται «ένα παραμύθι» και τελευταία αναρτήθηκε στα «κατοχικά νέα». Θα φωτισθούν.

Έχουμε λοιπόν σε εξέλιξη κάποια γεγονότα που άλλοι τα έχουν αντιληφθεί και άλλοι συνεχίζουν τον ύπνο τους. Ας κοιμηθούν ήρεμα και χορταστικά …;..όσο για το ξύπνημά τους μάλλον θα είναι απροσδόκητο. Έχουμε λοιπόν κάτι παραπάνω από χρόνο που κυκλοφορούν στους ουρανούς σκάφη πάσης φύσεως και μορφής, χωρίς να έχουν κάποιο διακριτικό επάνω τους για να ξέρουμε που ανήκουν. Είναι πάρα πολλά. Δείχνουν να παίρνουν θέσεις σε διάφορα σημεία του πλανήτη για κάποιους λόγους δικούς τους. Κάποιοι από εμάς ιδιαιτέρων ικανοτήτων αντιλαμβάνονται την προέλευση αρκετών. Το ζήτημα δεν είναι τι κάνουν . Αυτό αφορά τους κυβερνήτες και επιβάτες των σκαφών. Φαίνεται όμως ότι ετοιμάζεται κάποιο γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας το οποίο είναι ή πραγματικό ή προβοκάτσια …;..εκεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη που διανύουμε. Βέβαια έχουν φροντίσει να διαδώσουν κάτι για κάποιον κομήτη και να μοντάρουν κάποια σενάρια. Θα συστήσω υπομονή για απόλαυση του θεάματος. Γιατί έτσι; Επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο. ΕΜΕΙΣ!!!!!

Κάνουν όμως τα ξαδέλφια μας από το διάστημα, συνεχώς. Αυτά που σκοπεύω να σας γράψω παρακάτω είναι δημοσιευμένα στο βιβλίο «άγνωστη αρχαιολογία των Ελλήνων» του κ. Γεράσιμου Καλογεράκη το 2002. Αρκετά έχουν πραγματοποιηθεί ήδη, και άλλα βρίσκονται σε εξέλιξη.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Γράφουν λοιπόν οι Ολύμπιοι ότι βρισκόμαστε σε διαρκή απειλή μεταλλάξεων  δια των εμβολίων και τροφίμων που έχουν την ευγενή καλοσύνη οι αποστάτες να μας διαποτίζουν. Οι δικοί μας μας ακτινοβολούν με Νετρίνο για την εξουδετέρωση του ερπετικού ιού που υπάρχει σε αυτά που μας ταϊζουν ή που επιχειρούν να μας εμβολιάσουν. Επί πλέον μας έχουν πληροφορήσει ότι πάρα πολλοί από εμάς ανήκουμε στο πλήρωμα του θυγατρικού σκάφους Τοξότης. Οι αποστάτες καταβάλλουν προσπάθειες για αύξηση της πίεσης επάνω μας ώστε να αυξήσουν την αμφισβήτησή μας σε όλους τους τομείς παρακωλύοντας την αφύπνιση και προσπαθώντας να δημιουργήσουν αμφιβολίες στην όλη κατάσταση, έχοντας μάλιστα και αρωγό τους κάποιον τεράστιας εμβέλειας οργανισμό και ο νοών νοείτο. Προσπαθήστε λίγο να ξυπνήστε. Δεν είναι δύσκολο. Λίγη λάσπη που υπάρχει στα μάτια σας και λίγη ας πούμε θολούρα στο μυαλό άμα θελήσουμε φεύγουν. Είναι κρίμα να παραμείνουμε εδώ κοιμισμένοι την στιγμή που ολόκληρη η Γαία βουίζει από όσα γίνονται αλλά μας τα σκεπάζουν. Μας έχουν ειδοποιήσει ότι υπάρχει η αμετάκλητη απόφαση του ύψιστου  Διός για την επέμβαση και την απαλλαγή μας από τους δυνάστες μας. Ήδη το σκάφος Αρκτούρος με ολόκληρο αστροστόλο επιτηρεί και απαγορεύει την άφιξη ενισχύσεων των αποστατών από το διάστημα. Επίκειται η δια ζώσης ανάθεση αποστολών σε κάποιους που έχουν ακούσει το καμπανάκι εδώ και αρκετό καιρό. Χρειάζεται κάποιο διάστημα ψυχικής προετοιμασίας για την επαφή. Η αστροπολιτεία  Νέμεσης(μητρικό σκάφος) βρίσκεται πολύ κοντά μας, πανέτοιμο για την εκπλήρωση της αποστολής του. Χωνέψτε αυτά που σας γράφω και θα επανέλθω σύντομα με νεώτερα εκτός αν με προλάβουν τα γεγονότα.

Αστερίων (ΚΒ)

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *