12:59 - 07/06/2011

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ…..

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ας θαυμάσουμε την ευρηματικότητα των ανθρώπων που αρμέγαν το κράτος, όλους μας, για δεκαετίες, Τα παρακάτω επιδόματα μας ήρθαν με e-mail. Φαντάζουν απίθανα,αλλά η πηγή μας μας λέει ότι είναι αληθινά.

10 – Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ) 690/μήνα 420 ατομα


09 – Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ) 420/μήνα 1987 ατομα


08 – Επίδομα προπέλας (Λιμενικό) 840/μήνα 653 ατομα


07 – Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ) 1120/μηνα 329 ατομα


06 – Μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο) 290/μήνα 6800 ατομα


05 – Επίδομα παραλαβής – παράδοσης λεωφορείων 450/μήνα 1100 ατομα


04 – Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ) 310/μήμα 1790 ατομα


03 – Επίδομα αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης) 595/μήνα


02 – Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ) 870/μήνα 657 άτομα


01 – Ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν (Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων) 120/μήνα Ολο το προσωπικό !!!!!!


Όσοι δηλαδή πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους, τέτοιες καταστάσεις πλήρωναν και βέβαια συνεχίζουν να πληρώνουν, χώρια οι μίζες και χώρια τα νταβατζιλίκια σε δικηγόρους, επιμελητήρια κτλ κτλ κτλ κτλ


Κανονικά οι επιχειρηματίες έπρεπε να πάρουν όλοι από ένα κοντόξυλο στο χέρι και να βγουν στους δρόμους, αλλά……..
πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*