ΕΘΝΙΚΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ… ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ !!!!

Προσέξτε καλά την προπαγανδιστική αφίσα και τον χάρτη της Ελλάδος στην πάνω δεξιά γωνία… Που είναι η Θράκη και η Μακεδονία ΟΕΟ;
Την ώρα που οι ανευθυνοαρμόδιοι των Κρατικών Υπηρεσιών κάνουν τα Αυγουστιάτικα μπάνια τους , Κάποιοι σκοτεινοί τύποι κινούνται δραστήρια στην Θράκη γιά την ντέ φάκτο µετατροπή της περιοχής σε ΜογγολοΤουρκική επαρχία.

Καθώς οι Μουσουλμάνοι στην Θράκη διανύουνε τον μήνα του Ραµαζανιού και της Ισλαµικής νηστείας πού καταλήγει στο «Μπαϊράµ», ο Δήµος Μπαϊράµπασα της Κατεχόμενης Κωνσταντινούπολης για ακόμη μια χρονιά στα πλαίσια της Νεοοθωμανικής διεκδικητικής πολιτικής Νταβούτογλου στέλνει κινητά Μαγειρεία – Φορτηγά (!!!) που θα εγκατασταθούν διαδοχικά αυτήν την Κυριακή 21 Αυγούστου 2011 στη Ξάνθη, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011 στην Κομοτηνή και τις επόμενες ημέρες σε Μουσουλμανικά χωριά και Καλλικρατικούς Δήμους της Θράκης μας !!!!!!!


Κατάλαβαν οι ΜογγολόΤουρκοι ότι η Ελληνική Κυβέρνηση έχει παρατήσει στο Έλεος τους Θρακιώτες, άνεργους και άσιτους και θέλει για ακόμη μια φορά με αυτήν την κίνηση να εκμεταλλευτεί η Άγκυρα την ανυπαρξία του Αθηνοκεντρικού κράτους -που εδώ και πολύ καιρό απουσιάζει από τα τεκταινόμενα που διαδραματίζονται με γοργούς ρυθμούς στην Ελληνικότατη Ακριτική Θράκη μας εις βάρος των Ελλήνων- και να προσυλιτίσει όσο περισσότερους Έλληνες Μουσουλμάνους στον ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟ !!!!!!


Το καραβάνι αυτό που ονομάζεται : BEREKET KERVANI «Καραβάνι της Αφθονίας» πάντα , κάθε χρόνο κάνει στάση στη Θράκη , θέλοντας να τονίσει η Άγκυρα τις αλυτρωτικές της διαθέσεις για την Θράκη μας.


Ξυπνάτε εκεί στην Αθήνα


Άμεσα πριν είναι αργά …


Για όλο τον Ελληνισμό !!!!!


Οργάνωση Ελληνόψυχων Νέων – Το Γεράκι της Θράκης

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *