Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:38 - 09/05/2011

Εδώ καταφέρνουν να κλέβουν κωδικούς ηλεκτρονικών λογαριασμών και δεν θα μπορέσουν να το πετύχουν με τις ηλεκτρονικές κάρτες;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πριν από λίγες μέρες η γερμανική τηλεόραση και συγκεκριμένα το πολύ γνωστό κανάλι για τις ενημερωτικές του εκπομπές, το ZDF info, (δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι ανάλογο εδώ στην Ελλάδα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), μετέδωσε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη που η ελληνική κυβέρνηση θέλει να την επιβάλει και στην Ορθόδοξη Ελλάδα.

Στο ρεπορτάζ εμφανίστηκε, με καλυμμένο -για ευνόητους λόγους- το πρόσωπο, ένας νεαρός Γερμανός χάκερ που εξιστορούσε το κατόρθωμα του. Και ποιο ήταν αυτό το κατόρθωμα; Ο νεαρός αυτός χάκερ μέσα σε λίγες ώρες είχε καταφέρει να σπάσει όλους τους κωδικούς των ηλεκτρονικών συστημάτων, (και μιλάμε για γερμανικούς κωδικούς με όλες τις προδιαγραφές της ασφάλειας των γερμανικών ηλεκτρονικών συστημάτων), που καταχωρούσαν τα δεδομένα για τις ηλεκτρονικές κάρτες. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ο εν λόγω νεαρός χάκερ είχε την άνεση και την δυνατότητα να αλλάζει όλα τα δεδομένα μιας προσωπικής ηλεκτρονικής κάρτας και έτσι π.χ. ο κ Παπαδόπουλος Νικόλαος που είναι 25 ετών και έχει αυτό το ιατρικό ιστορικό και διάφορα άλλα, εμφανίζονταν με αλλοιωμένα στοιχεία να… έχει μια επικίνδυνη μεταδοτική ασθένεια και με την υπόδειξη ότι είναι επικίνδυνος για την δημόσια υγεία. Άλλο παράδειγμα. Στην ηλεκτρονική κάρτα κάποιου Νικολαΐδη που έχει ετήσιο εισόδημα πχ 20.000 ευρώ και ενώ δεν χρωστάει τίποτα, εμφανίζεται να έχει μεγάλα χρέη στην εφορία και κατά συνέπεια να έχει ξαφνικά πρόβλημα στις οικονομικές του συναλλαγές ενώ χρεώθηκε και με δυο τρία ανύπαρκτα τραπεζιτικά δάνεια. Και αυτά τα παραδείγματα δεν είναι τίποτα σε άλλα πιο σοβαρής παραποίησης στοιχείων. Ένα ηλεκτρονικό δηλαδή χάος που μόνο συμφορές επέφερε στους κατόχους των περίφημων ηλεκτρονικών καρτών.

Αντιλαμβάνεται κανείς τις συνέπειες μιας τέτοιας προοπτικής, δηλαδή της δυνατότητες που δίνει αυτό το περίφημο ηλεκτρονικό σύστημα στην υποκλοπή των προσωπικών στοιχείων και στην εκμετάλλευση αυτών των στοιχείων από αδίστακτους χάκερ; Εδώ καταφέρνουν να κλέβουν κωδικούς ηλεκτρονικών λογαριασμών και δεν θα μπορέσουν να το πετύχουν με τις ηλεκτρονικές κάρτες; Η προσωπική μας ζωή θα είναι υποχείριο κάθε αδίστακτου ηλεκτρονικού διαρρήκτη των προσωπικών μας δεδομένων.

Μας «φούσκωσαν» τόσο καιρό με τις ωφέλειες της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη ότι δήθεν δεν θα έχουμε φοροδιαφυγή κλπ, αλλά κανείς δεν μας μίλησε για τους ηλεκτρονικούς κινδύνους μέσα σε ένα ηλεκτρονικό κόσμο όπου συχνά βασιλεύει η ηλεκτρονική απάτη και το ηλεκτρονικό έγκλημα.

Βέβαια το πρόβλημα μας δεν είναι τόσο οι χάκερ που θα μας κλέψουν τα ηλεκτρονικά μας στοιχεία, (χωρίς αυτό να μειώνει τις συνέπειες αυτής της προοπτικής), αλλά η ελευθερία της συνειδήσεώς μας καθώς αυτή θα μπαίνει σε ένα «ηλεκτρονικό κλουβί» και θα γίνεται υποχείριο του κάθε ανεύθυνου διαχειριστή των προσωπικών μας δεδομένων. Κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι αυτός ο διαχειριστής δεν θα έχει κάποιο «σχέδιο», (για να μην αναφέρουμε περισσότερα), σε βάρος της ελευθερίας μας .

Ο Ορθόδοξος ελεύθερος χριστιανός, αυτός που απολαμβάνει το μεγαλύτερο δώρο του Παντοδύναμου, δηλαδή το αυτεξούσιο, δεν μπορεί να αποδεχτεί αυτό το τεράστιο ηλεκτρονικό φακέλωμα. Και το κυριότερο, περιμένει από την εκκλησία του, από την πνευματική του ηγεσία, να πάψει να υπεκφεύγει και να πάρει ξεκάθαρη θέση και όχι να μας φέρει προ τετελεσμένων.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας- Τουρκολόγος
Διευθυντής Σύνταξης ΕΡΩ

skinious

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*