Γ. Κασιμάτης: μας κυβερνούν με πρωτοφανή κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα (2 Βίντεο)

Για πρωτοφανή κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα που συμβαίνουν επί πρωθυπουργίας του τραπεζοτσολιά Παπαδήμιου μιλάει ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργος Κασιμάτης.
Επίσης, τα όσα μας περιγράφει ότι θα επακολουθήσουν μετά την υπογραφή της νέας δανειακής συμφωνίας είναι εφιαλτικά.Και έχει τη σημασία του ότι αυτά τα λέει ένας αστός επιστήμονας –υπεύθυνος του πρωθυπουργικού νομικού γραφείου επί Αντρέα Παπανδρέου-.

Παράλληλα, ο Γ. Κασιμάτης, χλευάζει όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό που ψήφισε την δανειακή σύμβαση και το ελάχιστο που μπορεί να συμπεράνει κανείς από τα λεγόμενα του είναι ότι όλοι τους κινούνται στον .. αστερισμό Χρυσοχοίδη. Δηλαδή ψηφίζουν χωρίς να έχουν διαβάσει τι ψηφίζουν

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέει αυτά ο συγκεκριμένος επιστήμονας. Θυμηθείτε μια ένα σχετικά παλιό βίντεο του.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *