Για πόσο ηλίθιους μας περνάς; …την κάρτα αποδείξεων βάλτη κει που ξέρεις ! ! !

Πότε ήταν η τελευταία φορά που το κράτος μας είπε αλήθεια;


Πότε ήταν η τελευταία φορά που το κράτος προσπάθησε να μας ξεγελάσει…


Αν απαντήσει κάποιος σ’ αυτές τις ερωτήσεις, αν δει ότι το γαβ προσδιορίζει κυρίως με αρνητικό τρόπο την “κάρτα αποδείξεων“, αν δει το…

εμετικό αιτιολογικό “διατίθεται δωρεάν”, αν δει τον απλούστερο κίνδυνο, να γίνει και η υπόλοιπη προσωπική του ζωή δημόσια, βορά των εταιριών και των κερδοσκόπων, αν θυμηθεί τι είχε ακούσει από τον Ανδρέα Παπανδρέου για την ΕΟΚ, από το Σημίτη για το Χρηματιστήριο, την Ισχυρή Ελλάδα που δεν δανείζεται, αν θυμηθεί πόσες τράπεζες τον έπαιρναν τηλέφωνο για δάνειο την…..
προηγούμενη δεκαετία, αν θυμηθεί (αυτό που δεν ξεχνιέται) το “Λεφτά Υπάρχουν” του κυρίου [γκλομπαλ γκάβερμεντ] με το παπάκι, αν δεν ξέχασε πώς το κράτος του λεγε “παρε αυτοκίνητο μεγάλο” και μετά τον ξέσκιζε, τότε, το λιγότερο που θα κάνει είναι να πάρει με τις πέτρες, όχι μόνον να αγνοήσει την announce του πρεμουριασμένου opengov (το πε κι ο Σόιμπλε: να αναβάλουμε τις εκλογές), να στείλει δηλαδή με όποια πράξη κρίνει ο καθένας, στο διάολο -εκεί που ανήκει έτσι κι αλλιώς- (κι ακόμα παραπέρα) όσους επιμένουν να μας θεωρούν κρετίνους, πειθήνιους, προσκυνημένους στην καταναλωτική ευμάρεια, στους γραβατωμένους υπαλλήλους της ανελέητης παγκόσμιας ελίτ που θέλει να ελέγξει τις γεννήσεις, τη διατροφή, την υγεία, τον καιρό, το μυαλό του ανθρώπου ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Ακολουθεί απόσπασμα του σιχαμερού μηνύματος που θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι η κάρτα θα είναι μια και αθώα, σαν τα δάνεια που παίρνουμε: (κι αν το κράτος έχει ΠΑΓΙΟ πρόβλημα, τότε είναι καιρός να φτιάξουμε ένα για τις ΔΙΚΕΣ μας ΑΝΑΓΚΕΣ)

ΕΔΩ

cretanpatriot

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *