Βρήκαν και νέο τεράστιο κοίτασμα φυσικού αερίου οι Ισραηλινοί

Η εταιρία Delek Energy, εταίρος της αμερικανικής Noble Energy στις γεωτρήσεις που πραγματοποιούνται στο μέσον της θάλασσας, εκτίμησε τον Αύγουστο πως το πεδίο “Τανίν 1” ενδέχεται να κρύβει 34 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα αερίου…

Σύμφωνα με την Delek, οι διερευνητικές γεωτρήσεις στην τοποθεσία αυτή, που βρίσκεται 120 χλμ βορειοδυτικά της Χάιφα (βόρειο Ισραήλ), έφθασαν σε βάθος 5.500 μέτρων.

 “Οι εταίροι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως σημαντικές ενδείξεις (για την ύπαρξη) αερίου ανακαλύφθηκαν στη διάρκεια των γεωτρήσεων”, προστίθεται στο ανακοινωθέν.
Σημαντικά κοιτάσματα αερίου, το Ταμάρ και το Λεβιάθαν, ανακαλύφθηκαν ήδη το 2010 σε βάθος μεγαλύτερο των 1.600 μέτρων, σε απόσταση 130 χλμ από τις ακτές της Χάιφα. Το κοίτασμα Λεβιάθαν κρύβει περίπου 450 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα αερίου και εκείνο του Ταμάρ περίπου 238 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα. 


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *