06:18 - 29/10/2011

Βασίλης Μιχαλολιάκος: Το επίκαιρο «ΟΧΙ» του Ελληνικού λαού στη νέα κατοχή, στη νέα υποδούλωση, στη νέα υποτέλεια! Καταχειροκροτήθηκε ο δήμαρχος, “διώξε τους Τροϊκανούς” του φώναζαν οι πολίτες!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Κανονικά εξελίχθηκε η παρέλαση στον Πειραιά, αφού οι Έλληνες δεν είναι ούτε Ούννοι ούτε βάνδαλοι όπως θέλουν να τους παρουσιάσουν οι βουβουζέλες της κυβέρνησης. Ο λαός έχει κριτήριο και το έχει αποδείξει πολλάκις, ειδικά στον Πειραιά όπου η συμμαχία της δημοτικής αρχής με εργαζομένους και πολίτες αποτελεί το μεγαλύτερο χαστούκι στην κυβέρνηση και την πολιτική παράδοσης της χώρας.

Ενώ κάποιοι άλλοι “λαοπρόβλητοι” της αυτοδιοίκησης έτρεχαν σαν τα ποντίκια για να κρυφτούν από την λαϊκή οργή, στον Πειραιά η παρέλαση διεξήχθει κανονικά, ενώ ακόμα και αριστεροί διαδηλωτές χειροκρότησαν τον δήμαρχο ενώ τον καλούσαν “Να διώξει τους Τροϊκανούς από την εξέδρα”, εννοώντας τους εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά μετά το πέρας της παρέλασης που έγινε κανονικότατα, συνομίλησε για αρκετή ώρα με πολίτες που του εξέφραζαν την αγωνία τους για τα τεκταινόμενα και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και διευκρίνησε ότι ο Πειραιάς δεν θα υποταχθεί στο καθεστώς του μνημονίου, δεν θα ανεχτεί την
ανθρωποφαγία της εφεδρείας ενώ πριν την έναρξη είχε ζητήσει οι διαμαρτυρίες, που χαρακτήρισε απολύτως δικαιολογημένες, να γίνουν με τον ανάλογο σεβασμό σε αυτούς που είπαν το μεγάλο ΟΧΙ, πράγμα που έγινε σεβαστό. “Σήμερα, δεν τιμούμε την κυβέρνηση αλλά αυτούς που είπαν το Μεγάλο ΌΧΙ και πρέπει να το κάνουμε με τον απαιτούμενο σεβασμό” ήταν τα λόγια του και κατευθύνθηκε καταχειροκροτούμενος στην εξέδρα.


Δείτε την δήλωση του μετά το πέρας της παρέλασης:


«Πάνδημη ήταν η συμμετοχή του Πειραϊκού λαού για άλλη μια χρονιά. Βοήθησε και ο καιρός! Οι γονείς ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους που παρήλαυναν, για να τιμήσουν το ηρωικό «ΟΧΙ» των προγόνων μας. Θα ήθελα να τονίσω ότι φέτος το «ΟΧΙ» είναι περισσότερο επίκαιρο από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Το «ΟΧΙ» εμπεριέχει την ισχυρή πολιτική βούληση του Ελληνικού λαού – και όχι μόνο του Πειραϊκού – στη νέα κατοχή, στη νέα υποδούλωση, στη νέα υποτέλεια. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτά τα παιδιά δικαιούνται μια καλύτερη Ελλάδα και πρέπει να τους τη δώσουμε. Τα ίδια τα παιδιά εγγυώνται ότι θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη Ελλάδα.Όσον αφορά τις οργανωμένες αποδοκιμασίες εναντίον του Υπουργού, θέλω να πω ότι ο Ελληνικός λαός έχει πάρα πολλές ευκαιρίες να εκφράσει την πολιτική του αγανάκτηση, η οποία είναι απολύτως δικαιολογημένη. Θα ήθελα όμως να παρακαλέσω να αποφεύγονται οι Εθνικοί Επέτειοι, γιατί τραυματίζουν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό αυτή την αναγκαία Εθνική και λαϊκή ενότητα. Και αυτοί που ψήφισαν αυτή την κυβέρνηση είναι εναντίον του μνημονίου, εναντίον της νέας κατοχής».

olympiada

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*