21:21 - 08/08/2019

ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Aστέριος Tσίντσιφος

Και αφού έκτισαν τοίχο με επιμέλεια, από τις βάσεις των αγαλμάτων, έως και την οροφή, από την τρύπα αριστερά μπαινόβγαιναν οι εργάτες που κατάχωναν τον θάλαμο του ψηφιδωτού!

Όταν τα αγάλματα αποκαλύφθηκαν, η συμπαγής κατάχωση από πίσω έγινε ορατή. Ακριβώς όπως και η κατάχωση του πρώτου θαλάμου, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Παντελώς αδιατάρακτες οι καταχώσεις, φύλαγαν τα μυστικά που οι αρχαίοι ήθελαν να προστατέψουν.

Και τότε ήρθαν οι ΒΕΒΗΛΟΙ. Με ένα ριφιφί που το ονόμασαν ανασκαφή, ασέλγησαν σε αυτά που επτασφράγισαν οι Μακεδόνες! Η άποψή μου! Εσύ Μενδώνη και Περιστέρη, θα μας περιγράψετε ακριβώς τον ΤΡΟΠΟ που συλήθηκε το μνημείο. 

Στα αρχαία χρόνια βέβαια, όπως όλοι συνενωμένοι ισχυρίζεστε! 

Θα μας περιγράψετε πως παράκαμψαν τα εμπόδια οι βέβηλοι και πως το έκαναν, ώστε να μην φαίνεται σήμερα η αρπαγή. 

Εγώ περιέγραψα ήδη στις αρχές, με πιο τρόπο ακριβώς ΕΣΕΙΣ συλήσατε το μνημείο, όπως και την ακριβή μέθοδο επτασφράγισης του μνημείου από τους αρχαίους!

Έκλεψαν 3 φορτηγά με αγάλματα στην Αμφίπολη.

Βόμβα Τσίντσιφου !!!! H εκπομπή είναι ακουστική – ραδιοφωνική και θέτει ερωτήματα όπως :

Tι κρύβει η Αμφίπολη ;

Eίναι εκεί ο Αλέξανδρος ;

Yπάρχουν στοιχεία που το αποδεικνύουν ;

Γιατί τόσα χρόνια έχει αποσιωπηθεί το μνημείο ;

Ηταν ή όχι ασύλητο το μνημείο ;

Γιατί δεν βγάζουν τα κινητά ευρήματα στην δημοσιότητα ;

Τι γράφουν οι επιγραφές ;

Γιατί τόση μυστικότητα ;

Γιατί αμείφθηκαν πολιτικά οι κυρίες Μενδώνη ,Περιστέρη και Παναγιωταρέα ;

Πως συνδέονται όλα αυτά με τις Πρέσπες ;

Πότε θα χουμε τα πρώτα αποτελέσματα από την δικαιοσύνη μετά τις μηνύσεις που κατατέθησαν ;

Τις απαντήσεις τις δίνει ο κος Αστέριος Τσιντσιφός….δείτε την αν έχετε την υπομονή , έχει ενδιαφέρον.

https://oimos-athina.blogspot.com/2019/08/blog-post_7.html

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ήθελα να ξέρα τι λέει για όλα αυτά ο καθηγητής Λέλος Μπιστερλης

  2. Δεύτερο βράδυ προειδοποίησης έρχεται μεγάλο χτύπημα και προετοιμάζεται καλα το σημερινό Τουρκία έσκασε εκεί και μάλλον θα γυρίσει πίσω ενισχυμένο 2ο βράδυ τα σκυλια κλαίνε…νοιώθουν τη γη να βράζει από κάτω….μακάρι να αποτραπεί και σήμερα να μη γίνει βράδυ και έχουνε πολλούς νεκρούς….στέλνω βίντεο σε λιγο

  3. Να βγει έκτακτη ανακοίνωση προς όλους άμεσα έστω και αν δεν γίνει να υπάρξει ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ μιλάμε για δραματική κατάσταση μετά θα κλαίμε….κινητοποίησε προσευχες χθες πιστεύω πως αποτράπηκε .Έχει δοθεί εντολή από πάνω για ξεκαθάρισμα και άγριο ξύπνημα προς όλους δεν αντέχει η γη την αμαρτία της Ελλάδας πλεον

  4. 40 εκατομυριια ελληνες παστουν στο αφγανισταν
    εμεις τι κανουμε?
    https://greekasia.blogspot.com/2019/05/the-greek-origin-of-pashtuns_2.html

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*