Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:37 - 04/03/2015

Απίθανη τροπολογία: Επίδομα 500 ευρώ σε κάθε Γερμανό που κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μια… προωθημένη τροπολογία για να βοηθήσουν την Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση, κατέθεσαν γερμανοί βουλευτές του CDU: Προτείνουν να δίδεται σε κάθε Γερμανό τουρίστα που επισκέπτεται την Ελλάδα ένα επίδομα για τις ταξιδιωτικές του δαπάνες ύψους 500 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανταπόκριση της εφημερίδας Bild την Τετάρτη, τη οποία αναπαράγουν όλα σχεδόν τα γερμανικά μέσα, οι βουλευτές Ρούντιγκερ Κρούζε και Άξελ Φίσερ επιθυμούν με την ιδέα τους αυτή να στηρίξουν την Ελλάδα και προσφέρουν πρόσθετα έσοδα στην χώρα του Ευρωπαικού Νότου.

Οι δύο πολιτικοί του κυβερνώντος κόμματος προτείνουν όλοι οι Γερμανοί πολίτες να ταξιδέψουν τα επόμενα τρία χρόνια στην Ελλάδα και να τους επιστραφούν 500,00 Ευρώ κατόπιν προσκόμισης των ανάλογων παραστατικών.

Οι αποδείξεις για ξενοδοχεία και διανυκτερεύσεις δεν θα πρέπει να έχουν πληρωθεί τοις μετρητοίς, αλλά με πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα. Ο Έλληνας επιχειρηματίας αντίστοιχα θα πρέπει να έχει ΑΦΜ προκειμένου να διασφαλιστεί η ορθή φορολόγηση των εσόδων.

“Με το τρόπο αυτό προσφέρουμε ένα κίνητρο για τίμια απόδοση φόρων. Το “κουπόνι για την Ελλάδα” είναι ένα ερέθισμα για μεταρρύθμιση του συστήματος από τη βάση”, λέει ο κος Κρούζε.

Ο κος Φίσερ τονίζει: “Κάθε Γερμανός θα επωφεληθεί από το πρόγραμμα αυτό.”

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία τη Τετάρτη ενόψει της Τουριστικής Έκθεσης ΙΤΒ Βερολίνου, οι Γερμανοί έκαναν ακόμη περισσότερα αεροπορικά ταξίδια στο εξωτερικό. 81,6 εκ. Επιβάτες ξεκινούν το ταξίδι τους από τα γερμανικά αεροδρόμια. Αγαπημένος προορισμός για 7,2 εκ. επισκέπτες συνεχίζουν να είναι τα νησιά της Μεσογείου, όπου τα ελληνικά νησιά αύξησαν σημαντικά την επισκεψιμότητά τους: το ποσοστό των Γερμανών τουριστών αυξήθηκε κατά σχεδόν 20%, δηλ. 1,4 εκ.

Πηγή: DW

iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 03/04/2015 @ 8:08 ΜΜ

    Θα φιλοξενήσει ο κάθε Έλληνας ένα Γερμανό για μια εβδομάδα και θα πατσισουμε το δάνεια της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του Σύριζα.

  2. Ανώνυμος 03/04/2015 @ 8:11 ΜΜ

    ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ¨ΦΙΛΟΥΣ ¨ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ¨ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ"¨ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑ Ή ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
    ( ΓΛΩΣΣΑ,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΛΠ). ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ Π.Χ. ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ.
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ…….

  3. Ανώνυμος 03/04/2015 @ 9:32 ΜΜ

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΞΑΝΘΑ ΜΩΡΑ—-

  4. Μάτια ερμητικά κλειστα 03/04/2015 @ 9:36 ΜΜ

    Καλα τα λέτε αλλα μήπως θα έπρεπε και να παράξουμε κάτι σε αυτήν την χωρα?επιτελους ας άρει το κράτος ολα αυτα τα εμπόδια που έχει βάλλει σε όλους όσους θέλουν να επιχειρήσουν και να παράξουν με όλες αυτές τις γραφειοκρατικές διαδικασίες ,την λαβυρινθώδη εργατική,φορολογική και ασφαλιστική νομοθεσία αλλα και την χάραξη πολιτικών με όραμα και χωρις κομματικές παρωπίδες.Μονο με παραγωγή ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ πλούτου θα ξεφύγουμε απο τα δάνεια και την χλεύη των εταίρων μας.Δυστυχως ΚΑΝΕΙΣ απο τους πολιτικούς μας δεν μιλάει για τον μοναδικό δρόμο σωτηρίας της χώρας ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ.

  5. Ανώνυμος 03/05/2015 @ 7:06 ΠΜ

    ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ; KANONIKA ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ.
    ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ; ( ΥΠΟΘΕΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ).
    ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΔΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ. ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ .
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΕΛΛΑΣ ; ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ……
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ….ΟΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΣΑΥΡΟΜΑΤΕΣ….ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝΕ ΟΤΙ Κ' ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*