21:11 - 04/10/2010

Ήξερε ο Κινέζος πρωθυπουργός πόσο κόστισε το νέο Μουσείο της Ακρόπολης?

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η αξίας ενός κατασκευαστικού “έργου”  είναι συνάρτηση του οικονομικού κόστους.
Και η παραδοσιακή εικόνα του εξειδικευμένου εργάτη ανασκαφών (που ακόμα διενεργούνται στο υπόγειο ,λέμε τώρα) που κουβαλάει τον αραμπά με το τσιγάρο στο στόμα, είναι ενδεικτικό της σύγχρονης Ελληνικής τεχνοτροπίας.Πάντως  δεν  θα  καμαρώναμε  σαν γύφτικα σκεπάρνια στους Κινέζους, για το τσιμεντένιο τριόροφο κτίριο του μουσείου, αν ο υψηλός επισκέπτης είχε δει την (σχεδόν κρυμμένη-απομακρυσμένη) πινακίδα, όπου αναφέρεται το κόστος κατασκευής .


Με τα… 130 εκατομμύρια που κατα-ξοδέψαμε , οι Κινέζοι θα μας είχαν φτιάξει τρεις φορές την πιστή αρχική απομίμηση της Ακρόπολης, στο 1/3 του χρόνου που μας πήρε να δημιουργηθεί αυτό το “αριστούργημα” της ΑΚΤΩΡ  Α.Τ.Ε.  Ειδικά όταν το 1/4 του κτιρίου είναι μια απέραντη καφετέρια (που τώρα θα  δώσουν  την εκμετάλλευση σε ιδιώτες).

Τυχαίο,  τσανκ τσονκ.=(Δεν νομίζω)…
Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*