Έχει κάνεις παρατήρηση πόσους μικροσεισμούς έχουμε εντός και γύρω μας τις τελευταίες μέρες?

Έχουμε γράψει αρκετές φόρες στο παρελθόν για το ότι ερευνητές και σεισμολόγοι δηλωνουν οτι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση από μεγάλο σεισμό στον Ελλαδικό χώρο και γείτονες περιοχές. Ακόμα εμείς επειδή είμαστε αρκετά αιθεροβάμονες παρακολουθούμε στενά το haarp και τα σεισμολογικά κέντρα …φοβούμενοι μήπως κάνας GAP κάνει καμιά λάθος κίνηση λόγο μ@λ@κι@ς και έχουμε τίποτα αντίποινα !Για να μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε λοιπόν είμαστε συνέχεια σε ετοιμότητα,…..

έτσι καταλήξαμε και στην σελίδα http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php. Δεν υπονοούμε τίποτα παραπάνω από ότι ακριβώς λέμε (αν και δεν λέμε ακριβώς τι απόλυτα πιστεύουμε) ..άλλα αυτό που δείχνει ο χάρτης εμάς μας θυμίζει το δάχτυλο του μπαμπούλα…σε στυλ «καθίστε καλά γιατί σας έχουμε έτοιμους!!» Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *