Διαφημίσεις


Έξοδο από την ΕΕ ζητά ο Καρατζαφέρης

Να αποχωρήσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση που η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, μας θεωρεί το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
“Αν μας θεωρεί το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, μπορούμε να αποχωρήσουμε από αυτήν και ας πάει να ψάξει να βρει αλλού την Ευρώπη που εκείνη ζητάει”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη τύπου (4/11) που παραχώρησε στα γραφεία του κόμματος το μεσημέρι.

Εξαπέλυσε επίσης προσωπική επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, επισημαίνοντας πως “έχει οδηγηθεί σε αυτοεγκλωβισμό και με το μήνυμα που μετέφερε ότι αν δεν τον ψηφίσουμε, θα οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές, νομίζω ότι χάθηκε και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητάς του”.

Εκτίμησε μάλιστα πως η νύχτα των εκλογών θα είναι τραγική για τον Γιώργο Παπανδρέου, σημειώνοντας πως το δίλημμα που έθεσε αποτελεί έναν καθαρό εκβιασμό προς τα στελέχη του και μία συγκράτηση των φυγόκεντρων δυνάμεων της ομάδας του.

Εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών κάλεσε τους πολίτες να αλλάξουν ρότα και να δώσουν το ηχηρό μήνυμα της αλλαγής στις κάλπες που θα στηθούν σε όλη την Ελλάδα την προσεχή Κυριακή (7/11).

“Λόγω των συνθηκών, πρέπει να σηκώσουμε το ανάστημά μας και να αλλάξουμε γραμμή στην πολιτική”, σημείωσε, ενώ μίλησε με σκληρή γλώσσα για την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου που οδήγησε σε οικονομικό εγκλωβισμό χιλιάδων πολιτών.

“Μιλάμε επί της ουσίας και κάνουμε έκκληση σε όλους να απομακρυνθούν από τις εξαλότητες της αριστεράς και την λάθος πολιτική των πρωταγωνιστών της πολιτικής σκηνής. Εμείς δεν φέρουμε ευθύνη για την κατάσταση. Και δεχόμαστε να σηκώσουμε το βάρος των ημερών. Και αυτό δείχνει σοβαρότητα. Είμαστε το κόμμα που σκέφτεται ελληνικά και έχουμε ως βάση της πολιτικής μας, τον κάθε πολίτη που ψηφίζει και ξέρει να κρίνει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε πως η χώρα βρίσκεται σε κίνδυνο και σε περίπτωση που δεν υπάρξει στρατηγική πολιτική, από τη στιγμή που οι προκλήσεις είναι καθημερινές, θα οδηγηθούμε σε επιζήμιες και δυσάρεστες εκπλήξεις χωρίς προηγούμενο.

Τιμονιέρης που δεν μπορεί να οδηγήσει το πλοίο ο Παπακωνσταντίνου

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αποκαλώντας τον τιμονιέρη που δεν μπορεί να οδηγήσει το πλοίο στον προορισμό, ενώ άφησε αιχμές για τα οικονομικά μέτρα του Μνημονίου που έχουν επιβαρύνει τους Έλληνες πολίτες.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο αποκλεισμένο Κατελόριζο και την άμεση ανταπόκριση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Βενιζέλου, να αποστείλει πλοίο με ό,τι χρειάζονται οι κάτοικοι του νησιού, κατόπιν δικής του προτροπής.

Εικόνες ντροπής στο εξωτερικό

Αναφερόμενος στο μπαράζ δεμάτων-βομβών, ο Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε πως οι εικόνες αυτές μας κάνουν να ντρεπόμαστε και να μην μπορούμε να πούμε στο εξωτερικό ότι είμαστε Έλληνες.

“Δεν βλέπουν τίποτα καλύτερο από την Ελλάδα στο εξωτερικό, από εμπρησμούς, βομβιστικες ενέργειες και καταλήψεις στην Ακρόπολη”, προσέθεσε.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *