ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

· Κατοχικά Νέα

Νέα σκληρή επίθεση κατά της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση εξαπέλυσε πριν από λίγο ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε κοινή εκδήλωση ? ημερίδα που διοργανώνει το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνστανίνος Καραμανλής με το γερμανικό Ίδρυμα Αντενάουερ.

«Εξυγίανση και ανάπτυξη πρέπει να συνυπάρχουν» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε ότι «Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όταν ανέλαβε αρνήθηκε να προχωρήσει στην εξυγίανση λέγοντας ότι δεν χρειάζονται μέτρα περικοπών. Εμείς το ζητάγαμε επίμονα στη Βουλή και όταν βρέθηκε σε πανικό αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία 180 μοίρες και έκανε μόνο το δεύτερο δηλ. περικοπές παντού χωρίς ωστόσο να χτυπήσει τις σπατάλες που υπάρχουν στο ελληνικό κράτος. Προχώρησε σε αύξηση εσόδων με φοροεπιδρομές χωρίς να χτυπήσει την φοροδιαφυγή».

Το ΠΑΣΟΚ με την πολιτική του οδήγησε «την οικονομία να παραλύσει να βουλιάξει η αγορά, και να πολλαπλασιαστούν τα λουκέτα στις επιχειρήσεις.

Ο Αντώνης Σαμαράς παρά το κρυολόγημα που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο 24ωρο δεν θέλησε να ακυρώσει τον χαιρετισμό του παρουσία πολλών προσωπικοτήτων από το ίδρυμα Αντενάουερ και επανέλαβε συνοπτικά τη δική του οικονομική πρόταση για έξοδο από την κρίση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Βασικός κορμός της κοινωνικής οικονομίας της αγοράς είναι ο Κοινωνικός Φιλευθερισμός που δεν είναι τίποτα άλλο από την πίστη στις δυνάμεις της ιδιωτικής πρωτοβουλίας τη δημιουργικότητα του ατόμου», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας ότι «ο κοινωνικός φιλευθερισμός κάνει την κρίσιμη διάκριση ανάμεσα στην ελευθερία της αγορά και την ασυδοσία».

Μάλιστα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έδωσε υπερδοσολογία του φαρμάκου με αποτέλεσμα να χειροτερέψει την ασθένεια και όχι να την αντιμετωπίσει», ενώ ανέφερε ότι «η κυβέρνηση εξαγγέλει πρόγραμμα όπου η Ελλάδα σε μια τετραετία θα βρεθεί με δημόσιο χρέος μιάμιση φορά μεγαλύτερο από αυτό που είχε προτού μπει στο πρόγραμμα γι΄ αυτό ίσως και τα σπρεντ δεν πέφτουν και ξανασκαρφάλωσαν πάλι στις 900 μονάδες».

Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κρίση «αρχικά με ανάκαμψη και μετά με ανάπτυξη είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς συμπληρώνοντας: «Όχι ξεζουμίζοντας τα κουφάρια των επιχειρήσεων που βλέπουν το τζίρο τους να μηδενίζεται που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, χωρίς τους ανέργους που συνεχώς πολλαπλασιάζονται και με τους νέους που θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό».

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Κρήτη: Εντυπωσιακή στρατιωτική άσκηση Ελλάδας–Αιγύπτου με drones, αποβατικά μέσα και μαχητικά

ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Μάχη για τη ζωή του δίνει 17χρονος μετά από καρδιακή ανακοπή έξω από το σχολείο του

ΕΛΛΑΔΑ

15χρονος Έλληνας κατέκτησε διεθνές βραβείο αστροφωτογραφίας με τη Σελήνη από το Παλαιό Φάληρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *