Έλληνα θα συνεχίσεις να φτωχαίνεις, μέχρι να εξοντωθείς αν δεν ξυπνήσεις

Μέσα σε αυτόν τον αχταρμά των ειδικών οικονομολόγων οικονομο-αναλυτών διανοούμενων, πολιτικών και δημοσιογράφων, δεν υπάρχει κανένας που να σου λέει την αλήθεια.


Δεν γνωρίζω αν αυτό γίνεται από πρόθεση ή λόγω …
παντελής έλλειψης γνώσεις για το πως ανεβαίνει οικονομικά μια κοινωνία.

Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πολύ απλό και είναι ένα και μόνο ένα.
Αυτό έχει να κάνει με τα εξερχόμενα και τα εισερχόμενα φράγκα, στην Ελλάδα.


Το έχω ξαναγράψει.


Ας υποθέσουμε ότι η Ελλάδα είναι ένα μικρό νησί 100 κατοίκων.
Το νησί αυτό των 100 κατοίκων που ονομάζεται Ελλάδα, αναπτύσσεται κάθε χρόνο κατά 10%, έχει δηλαδή ρυθμό ανάπτυξης 10% συνεχώς και σταθερά.
Όμως το νησί αυτό των 100 κατοίκων, έχει 20 μετανάστες που κάθε μήνα βγάζουν από το νησί ένα Α ποσό χρημάτων. Ακόμη το λιμάνι του νησιού, το αεροδρόμιο, τα 2 από τα 3 σούπερ μάρκετ, τα ρούχα των κατοίκων, το τηλέφωνο, οι τράπεζες και οι δρόμοι, είναι όλα ξένων συμφερόντων και κάθε χρόνο λόγω αυτών των ξένων συμφερόντων επιχειρήσεων φεύγουν εκτός νησιού το 20 % των χρημάτων του νησιού ως κέρδη. Με μαθηματική ακρίβεια, κάθε χρόνο το νησί αυτό θα φτωχαίνει κατά 10%, και μέσα σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει φράγκο πάνω στο νησί, ούτε ως δείγμα.
Δηλαδή το νησί που κάθε χρόνο είχε ανάπτυξη 10%, πλέον θα είναι 100% φτωχό και πλήρως εξαθλιωμένο.


Αυτό και μόνο αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδος. Τα εισερχόμενα στην Ελλάδα φράγκα, είναι λιγότερα από τα εξερχόμενα.


Είναι ακριβώς το ίδιο που συμβαίνει και σε κάθε οικογένεια, από την στιγμή που τα εισερχόμενα στην οικογένεια φράγκα, είναι λιγότερα από τα εξερχόμενα, αργά αλλά σταθερά η οικογένεια αυτή θα πτωχεύσει εντελώς.

Η Ελλάδα, όπως και η οικογένεια δεν έχουν μηχανές να κόβουν λεφτά, άρα είναι υποχρεωμένες από κάπου και με κάποιον τρόπο να εισάγουν λεφτά. Πάντα όμως τα εισερχόμενα λεφτά θα πρέπει να είναι περισσότερα από τα εξερχόμενα. Όσο αυτό δεν ισχύει, τόσο θα φτωχαίνει και η οικογένεια και το Κράτος.


Απλά πράγματα, και απλή λογική.


Λοιπόν αγαπητοί ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, όσο θα εξακολουθούμε με τον Α ή Β τρόπο να στέλνουμε εκτός Ελλάδας, περισσότερα λεφτά από όσα εισάγουμε, η φτώχεια μας θα μεγαλώνει.


Το πρόβλημά μας δεν είναι οι ακριβοί μισθοί, ούτε το υψηλό χρέος. Το πρόβλημά μας είναι η έλλειψη παραγωγής από την μια, σε συνδυασμό με την εξαγωγή χρημάτων από την άλλη.


Χρειάζεται τώρα οικονομικός πατριωτισμός.


Αγορά μόνο ελληνικών συμφερόντων προϊόντων, όχι δουλειά σε ξένους, προσπάθεια για εξαγωγή προϊόντων και υπηρεσιών, και όχι εξαγωγή νέων ανθρώπων όπως μας προτρέπουν τα πουλημένα ΜΜΕ.


Όσον αφορά τις ξένες επενδύσεις, ας το καταλάβουμε πλέον και αυτό. Άλλο είναι να φτιάξει εδώ ένα εργοστάσιο ένας ξένος και άλλο να αγοράσει το αεροδρόμιο, να φτιάξει ένα σούπερ-μάρκετ ή να στήσει δέκα ανεμογεννήτριες των οποίων το ρεύμα εγώ πρέπει να αγοράζω και μάλιστα ακριβότερο από αυτό της ΔΕΗ.


Στην πρώτη περίπτωση θα δώσει δουλειά, στην δεύτερη περίπτωση θα βγάζει κάθε μήνα ένα τσουβάλι λεφτά εκτός Ελλάδας.


Πόσα Ευρώ μας κοστίζει ετησίως η εισαγωγή τούρκικων επίπλων;
Πόσο μας κοστίζει η εισαγωγή κρέατος;
Πόσο μας κοστίζει η εισαγωγή μακαρονιών;
Πόσα Ευρώ βγάζει έξω κάθε χρόνο το Lidl;
Πόσο μας κοστίζουν κάθε χρόνο τα ολλανδικά τυριά;
Πόσα βγάζουν έξω κάθε χρόνο οι μετανάστες;


Και ούτω καθεξής…


Λοιπόν, ή ξυπνάμε ή μας παίρνει ο διάβολος όλους μαζί.


Πάντως όσοι νομίζετε ότι θα σας σώσουν τα ξένα πακέτα, να ετοιμάζεστε και για πιάσιμο του πισινού σας.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη
http://kostasxan.blogspot.com/

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/04/blog-post_316.html
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *