23:27 - 01/11/2011

Άκαρπη η κοινή συνεδρίαση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ λόγω των πολιτικών εξελίξεων

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Δεν κατέληξε σε αποφάσεις για κοινές δράσεις των συνδικάτων εν όψει της κατάθεσης του προϋπολογισμού του έτους 2012… η κοινή συνεδρίαση των προεδρείων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 3:00. Υπό το βάρος των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων οι ηγεσίες των συνδικάτων επέλεξαν να μεταθέσουν την ευθύνη των αποφάσεων για τα μελλοντικά βήματα του συνδικαλιστικού κινήματος, στις χωριστές συνεδριάσεις των Γενικών Συμβουλίων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που θα γίνουν αύριο, Τετάρτη.

«Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες και ελπίζω ότι πολύ σύντομα ο λαός θα μπορέσει να κρίνει για νέα κυβέρνηση» δήλωσε μετά τη συνεδρίαση ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Ηλιόπουλος.

«Οι εργαζόμενοι ζητούν την ανατροπή αυτής της πολιτικής» υποστήριξε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Βρεττάκος και πρόσθεσε ότι «οι εργαζόμενοι πρέπει να παρέμβουν στις εξελίξεις και το συνδικαλιστικό κίνημα οφείλει να βάλει τη σφραγίδα του σ’ αυτές χωρίς να παγιδευτεί σε διλήμματα όπως αυτό του δημοψηφίσματος που αποτελεί συνέχεια της ίδιας πολιτικής».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, άσκησε κριτική στην πλειοψηφία των συνδικαλιστικών ηγεσιών της ΓΣΣΕ και της ΑΔΕΔΥ, στις οποίες καταλόγισε, ότι «τάχθηκαν υπέρ του δημοψηφίσματος, προσφέροντας στήριξη στην κυβερνητική πολιτική» και ανέφερε ότι «το ΠΑΜΕ θα προτείνει την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, αξιοποιώντας όλες τις μορφές και τις απεργιακές».

Η συνεδρίαση της ολομέλειας της διοίκησης της ΓΣΕΕ θα γίνει στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της Συνομοσπονδίας, ενώ την ίδια ώρα η ηγεσία της ΑΔΕΔΥ θα συνεδριάζει στο ξενοδοχείο Novotel.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*