11:42 - 17/12/2015

Ζυρίχη: Σε εξέλιξη αντιτρομοκρατική επιχείρηση σε Εβραϊκό σχολείο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

sxoleio
Ζυρίχη: Σε εξέλιξη αντιτρομοκρατική επιχείρηση σε Εβραϊκό σχολείο

Η αστυνομία στη Ζυρίχη απέκλεισε Εβραϊκό σχολείο καθώς είναι σε εξέλιξη αντιτρομοκρατική επιχείρηση.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με το Reuters είναι πάνοπλοι καθώς υπάρχει φόβος για χτύπημα τζιχαντιστών και έχουν αποκλείσει τους γύρω δρόμους χωρίς περαιτέρω πληροφορίες. Στην περιοχή υπάρχει μεγάλη εβραϊκή κοινότητα.

Ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας έκανε λόγο για έναν ύποπτο που συνελήφθη και για ύποπτα οχήματα που εντοπίσθηκαν έξω από το σχολείο.

«Η κατάσταση παρακολουθείται στενά» δήλωσε ο εκπρόσωπος. Παρόλα αυτά φαίνεται πως η αστυνομία δεν έχει στοιχεία για ποινικά αδικήματα και ο αποκλεισμός του δρόμου θα ολοκληρωθεί εντός ωρών εκτός απροόπτου.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*