10:02 - 28/11/2021

«ΒΟΜΒΑ» γνωστού Βρετανού δημοσιογράφου: Σας λένε ψέματα για τον COVID

Ισχυρισμοί ΣΟΚ -ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ- Οι εξελίξεις σε όλες τις χώρες της Ευρώπης μοιάζουν κοντινές…

Ο Ντάνιελ Τζον Γουίλιαμ Γουότον είναι Βρετανός δημοσιογράφος και ραδιοτηλεοπτικός φορέας που γεννήθηκε στην Νέα Ζηλανδία. Ήταν εκτελεστικός συντάκτης της εφημερίδας The Sun. Το 2007, εντάχθηκε στο News of the World.

Μεταξύ άλλων δηλώνει για τον κορωνοϊό και όσα άλλα συμβαίνουν με αφορμή αυτόν:

«Αισθάνεστε ότι σας λένε ψέματα, οι ηγέτες της χώρας και τα μεγαλύτερά της ιδρύματα για τον covid-19;

Ε, λοιπόν, σας λένε. Αναρωτιέστε γιατί η μεγάλη πλειοψηφία των συμβατικών ΜΜΕ, οι συνήθεις ύποπτοι, επιστημονικοί καταστροφολόγοι είναι τόσο απελπισμένοι να μας τρομοκρατήσουν για τον covid χρησιμοποιώντας αναξιόπιστα στατιστικά και πλαστές ειδήσεις;

Λοιπόν, το ίδιο κι εγώ. Ο φόβος φαίνεται να ‘χει γίνει μια πολύτιμη επικαιρότητα για τους κυβερνώντες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Φόβος να μας κάνουν να πιστέψουμε πως τα κρούσματα του covid είναι ένα μείζον πρόβλημα σε μια χώρα που έχει εμβολιαστεί σε μεγάλο βαθμό, φόβος να προωθήσουν το απολυταρχικό τους σχέδιο, να εισάγουν υποχρεωτικά εμβόλια στο βρετανικό ΕΣΥ μέχρι τον Απρίλιο, φόβος να μας πουν ότι η χρήση των διαβατηρίων εμβολιασμού έχει λογική.

Αλλά οι πολιτικοί των ΜΜΕ και οι ηγέτες μας πρέπει να σταματήσουν τον εθισμό τους στον φόβο που τόσο ανησυχητικά αναπτύχθηκε απ’ την αρχή της πανδημίας πέρυσι και ν’ αρχίσουν να δίνουν τις αλήθειες, χωρίς υστερία, έτσι ώστε οι Βρετανοί να μπορέσουν να αποφασίσουν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους.

Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία στην Αγγλία είναι στην πραγματικότητα λιγότερες από πέρυσι, με τα επίσημα στατιστικά της κυβέρνησης να δείχνουν 7.510 άτομα στο νοσοκομείο με covid συγκριτικά με 10.397 πέρυσι….»

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*