Το ΒΙΝΤΕΟ που Πρέπει να ΚΛΟΝΙΣΕΙ τον Κόσμο…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

(2017-2018)

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ

«Αυτό το βίντεο, θα εμφανιστεί σε κάποιους ως ομιλία μίσους. Αλλά δεν είναι. Δεν μισώ ούτε φοβάμαι τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι τρανσέξουαλ. Δεν μισώ αυτή τη γυναίκα επειδή πιστεύει ότι είναι παντρεμένη και έχει μια ρομαντική σχέση, δεν μισώ αυτή τη λευκή γυναίκα που πιστεύει ότι είναι μαύρη, δεν μισώ αυτό το κορίτσι επειδή πιστεύει ότι είναι γάτα, Δεν μισώ αυτόν τον τύπο που πιστεύει ότι είναι γυναίκα και δεν μισώ αυτή τη γυναίκα επειδή πιστεύει ότι είναι ένας άντρας. Απλά δεν αγοράζω τα ψέματά τους. Και δεν θέλω να ζήσω στον προσποιητό κόσμο τους. Ούτε εγώ ούτε εσείς πρέπει να δώσετε συγκατάθεση στην αυταπάτη τους»

Το ΒΙΝΤΕΟ που Πρέπει να ΚΛΟΝΙΣΕΙ τον Κόσμο… - Εικόνα1

Το ΒΙΝΤΕΟ που Πρέπει να ΚΛΟΝΙΣΕΙ τον Κόσμο… - Εικόνα2

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αισθάνονται τον τρόπο που θέλουν για ό, τι θέλουν. Ένα άτομο μπορεί να πιστέψει ότι είναι ξένος από τον πλανήτη Ζάρκον …. Αλλά μην προσπαθήσετε να πάρετε διεφθαρμένους κυβερνητικούς οργανισμούς για να περάσετε νόμους που απειλούν να χρεώνουν, να επιβάλλουν πρόστιμο ή ακόμα και να φυλακίζουν τους άλλους απλά επειδή δεν υποβάλλονται σε παραληρητική ψυχοπάθεια. Και ποτέ δεν θα προσπαθήσω να σε κάνω να πιστεύεις την αλήθεια.

Δεν θα σε αναγκάσω ποτέ να συγκαταθέσει στον τρόπο που νιώθω τα πράγματα … καλά … ποτέ δεν θα προσπαθήσω να σε αναγκάσω να πιστέψεις τα γεγονότα. Αλλά τα γεγονότα, είτε σας αρέσει είτε όχι, δεν έχουν σχέση με τα συναισθήματα και ανεξάρτητα από το πώς προσπαθείτε να τα νομοθετήσετε από την ύπαρξη, θα παραμείνουν γεγονότα και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτό. Ευτυχώς, τα γεγονότα δεν είναι τώρα και δεν έγιναν ποτέ με πλειοψηφία. Τα γεγονότα είναι γεγονότα, ακόμη και αν κανείς δεν τα πιστεύει και τα ψέματα είναι ψέματα, ακόμη κι αν τα πιστεύει ο καθένας.

Λοιπόν, προχωρήστε. Πάρτε πλάσματα οιστρογόνων, εμφυτεύματα στήθους και επεκτάσεις τρίχας. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι είσαι άντρας ή γυναίκα.


hellasforce.com

Loading...

One thought on “Το ΒΙΝΤΕΟ που Πρέπει να ΚΛΟΝΙΣΕΙ τον Κόσμο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *