10:51 - 20/11/2018

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι διαφημίζουν τα «παιδιά του σωλήνα» στην Κίνα

Σαν «όχημα» χρησιμοποίησαν το πρώτο ανθρώπινο μωρό στα χρονικά που γεννήθηκε με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης, την Louise Brown.

Η ίδια, ολόκληρη γυναίκα πλέον με οικογένεια, επισκέφθηκε την Κίνα προκειμένου να …δείξει πόσο καλή είναι η συγκεκριμένη μέθοδος τεκνοποίησης:

el.gr

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. To παιδι του σωληνα εγινε τραγουδακι http://www.youtube.com/watch?v=jr9e-Kd4G00

  2. Το πρωτο παιδι του σωληνα φερνει λιγο σε γουρουνι ,
    σιγουρα πηγαν ολα καλα ….;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*