00:11 - 20/06/2017

Βατικανό: Οι εξορκιστές, η συμφωνία με τον διάβολο και ο ρόλος του Πάπα

O Plinio Correa de Oliveira ή Dr. Plinio εν συντομία ήταν ένας καθολικός ιερωμένος από την Βραζιλία ο οποίος περιγράφεται ως ιδιόμορφος.
Εξακολουθεί να είναι γνωστός για τους πιστούς του ακολούθους για τις συντηρητικές του ιδέες ενώ όσο ζούσε είχε ιδρύσει την ένωση TFP (Tradition, Family and Property Association).
Στις αρχές της δεκαετίας του ΄60 ήρθε στη Ρώμη για να διαμαρτυρηθεί για την ίδρυση του Δεύτερου Συμβουλίου του Βατικανού, που είχε ως στόχο τον εκμοντερνισμό της Καθολικής Εκκλησίας μπροστά στα νέα πολιτικά και κοινωνικά δεδομένα της εποχής.
Είχε αποκαλέσει τις προσπάθειες αυτές του Βατικανού τόσο θλιβερά νέα όσο και ο θάνατος του Χριστού.
Λίγο πριν το θάνατό του ο Oliveira λέγεται ότι είχε σε στενή επαφή με τον… διάβολο, ο οποίος υποτίθεται ότι μπορούσε να έρθει σε επαφή επίσης με Βραζιλιάνους εξορκιστές.
Σήμερα οι πιστοί του ακόλουθοι πιστεύουν ότι ελέγχει την κλιματική αλλαγή και «εργάζεται» από το υπερπέραν για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Andrea Tornielli ο οποίος γράφει στο blog “Vatican Insider”.
Με την φυσική εξόντωση του Πάπα Φραγκίσκου οι πιστοί του Dr. Plinio θεωρούν ότι η καθολική Εκκλησία θα εκλέξει ένα νέο ηγέτη ο οποίος θα κάνει μια συντηρητική στροφή στην νεοτερίζουσα πολιτική του Βατικανού και θα φέρει πάλι στο προσκήνιο τις παραδοσιακές αξίες.
Μετά το θάνατο του Dr. Plinio το 1995 το TFP χωρίστηκε σε δύο ομάδες: Η μια διατηρεί την ονομασία της οργάνωσης και υποστηρίζει τους ισχυρισμούς αμφισβήτησης στο πρόσωπο του Πάπα οι οποίοι ξεκίνησαν πρώτα από τον καρδινάλιο Raymond Burke στις ΗΠΑ.
Η άλλη ομάδα γνωστή ως ο «Κήρυκας του Ευαγγελίου» (Heralds of the Gospel) ιδρύθηκε από τον καθολικό αρχιερέα João Scognamiglio Clá Dias και η οποία φέρεται να έχει σχέση με αποκρυφιστικές τελετές.
Την έκταση των φημών ότι ο Dr. Plinio έχει αναχθεί σε μια μεταφυσική δύναμη έχει αναλάβει να διαλευκάνει μια επιτροπή του Βατικανού γνωστή ως Συνέδριο για την έρευνα οργανώσεων και συνομωσιών (Congregation for Institutes of Consecrated Life), σύμφωνα πάντα με τον Tornielli.
Αυτό γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βατικανού οι πιστοί της δεύτερης ομάδας «Κήρυκες του Ευαγγελίου» υπό τον ιερέα Dias χρησιμοποιούν μεθόδους εξορκισμού όπου έρχονται σε επαφή (προφανώς ανοίγουν… διάλογο) με τον διάβολο ή οτιδήποτε αντιπροσωπεύει αυτές τις δυνάμεις του κακού, αντί να τον η τους εξορκίζουν όπως υπαγορεύουν οι πρακτικές της καθολικής Εκκλησίας.
Σύμφωνα με τον καθολικό κοινωνιολόγο Massimo Introvigne ο οποίος έχει εντρυφήσει το έργο και τα πεπραγμένα του Dr. Plinio η οργάνωση «Κήρυκες του Ευαγγελίου» είναι μια «μορφή μιας μικρής μυστικής και αλλόκοτης αίρεσης», της οποία η «τριάδα» αποτελείται από τον Plinio Correa de Oliveira, τη μητέρα του Donna Lucilia, και τον Monsignor Clá Días.
Αυτού του είδους οι πρακτικές είναι όμως πρόβλημα για το Βατικανό. Στις 12 Ιουνίου ο Clá Dias παραιτήθηκε από την ηγεσία της αίρεσης αλλά πολλοί πιστεύουν ότι θα παραμείνει ως ο εξ απορρήτων σύμβουλος.
Μάλιστα όπως αναφέρεται σε βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει από την συγκεκριμένη ομάδα φαίνονται εξορκισμοί όπου ο εξορκιστής πιάνει λίγοού την κουβέντα με τα κακά πνεύματα κάτι που απαγορεύεται από την καθολική Εκκλησία.
«Ουαί και αλίμονο εάν ο εξορκιστής χάσει τον εαυτό του και οδηγηθεί σε περίεργες ερωτήσεις προς τον διάβολο ο οποίος είναι ο ορισμός της απάτης και του ψεύδους», αναφέρει ο Tornielli.
Σε ένα από αυτά τα βίντεο ο εξορκιστής της ομάδας φέρεται να έχει καταληφθεί από τον διάβολο , ο οποίος μέσω αυτού λέει ότι ο Plinio ευθύνεται για τη κλιματική αλλαγή και την αύξηση της θερμοκρασίας στον πλανήτη. «Είναι ο Plinio που τα κάνει όλα αυτά», φέρεται να λέει ο διάβολος ο οποίος κάνει και μια πρόβλεψη ότι ένας μετεωρίτης θα πέσει στον Ατλαντικό και θα εξαφανιστεί όλη η βόρεια Αμερική.
Σύμφωνα με τον Tornielli ο οποίος έχει δει το βίντεο στη συνέχεια ο διάβολος στρέφεται κατά του Βατικανού «Το Βατικανό; Το Βατικανό είναι δικό μου. Δικό μου!» φέρεται να λέει. «Ο Πάπας κάνει ότι του λέω. Είναι ανόητος. Υπακούει σε μένα στα πάντα. Είναι η δόξα μου και είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για εμένα. Με υπηρετεί».
Μετά ο διάβολος προβλέπει πως ο Πάπας δε θα χαθεί σε ταξίδι αλλά μέσα στο Βατικανό.
«Ο Πάπας θα πεθάνει πέφτοντας» φέρεται να λέει πάλι ο διάβολος χωρίς να δώσει περισσότερες… διευκρινίσεις.
Αν και όλα τα παραπάνω ακούγονται ως σενάριο ταινίας ή τουλάχιστον φαντασίας το Βατικανό έχει λάβει αυτές τις πληροφορίες απολύτως σοβαρά.
Για αυτό ακριβώς έχει ξεκινήσει την έρευνα από την συγκεκριμένη επιτροπή με στόχο όχι να εξαφανίσει τους «Κήρυκες του Ευαγγελίου» καθώς αυτό είναι δύσκολο αλλά να τους περιθωριοποιήσει περισσότερο και να τους αποδυναμώσει όσο μπορεί.

Unpolitical

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 16
  0
  Καλημέρα αδέλφια Εχθές είχαμε μεγάλη γιορτή.Ιούδας ο Θαδδαίος … Ιούδα στ.17 Σεις όμως αγαπητοί ενθυμήθητε τους λόγους, οι οποίοι έχουν προλεχθεί απο τους αποστόλους του Κυρίου μας Ιησού Χριστού………………………………………………… 18.Ενθμήθητε ότι έλεγαν είς σας, ………………….οτι κατά τον τελευταίο χρόνον που θα προηγηθή της δευτέρας παρουσίας θα υπάρξουν άνθρωποι που θα εμπαίζουν τα ιερά και τα όσια,…..οι οποίοι θα πολιτεύωνται σύμφωνα με τας αισχράς επιθυμίας των,απο τας οποίας θα σπρώχνωνται εις την διάπραξιν παντός είδους ασεβείας.. ……………………………………………………….. 19.Αυτοί είναι οι δημιουργούντες τας διαιρέσεις και τα σχίσματα είς την εκκλησίαν, άνθρωποι κυβερνώμενοι απο τας κατωτέρας και ζωώδεις φυσικάς ορμας των, μη έχοντες οδηγόν των την χάριν του Αγίου Πνεύματος. ……………………………………………………….. Αξίζει τον κόπο να διαβαστεί η μία και μοναδική επιστολή του…. τά λέει όλα !!!!!!! Καλή δύναμη !!
  • 20
   0
   Μην φοβάστε αδέλφια Όλα θα λυθούν .Όλα θα τελειώσουν. Είναι γραμμένο και ειπωμένο. Ο Θεός και Κύριος μας και οι Άγιοι μας δεν είναι ούτε Τσίπρας ούτε Μητσοτάκης ούτε Καραμανλήδες και λοιποί. Δεν λένε ψέμματα ούτε μπήκαν σε κόπο εδω και χιλιάδες χρόνια να μας αφήσουν παρακαταθήκη τους λόγους τους……….. …………………………………………………….. Ζούμε σε ένα παράλογο χρόνο εκπλήρωσης καιρών που οι ίδιοι αφήσαμε με την αδιαφορία μας και την αμαρτία μας να έρθουν. Αν αλλάξουμε εσωτερικά , αν ξαναγεννηθούμε εν Χριστό τότε όλα θα αλλάξουν … Δεν με νοιάζει η τιμωρία τους διότι αυτό πρέπει να νοιάζει εκείνους…. ……….. Καλη δύναμη αδέλφια … Όλα είναι δίπλα μας. Ας αποδείξουμε σε όλο τον κόσμο οτι αυτό που σαν Έθνος θα ζήσουμε το αξίζουμε. Σίγουρα ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Καμμένος ούτε ο Κυριάκος θα το οδηγήσουν εκεί …………….Αυτοί θα το προκαλέσουν σαν τελευταίοι τροχοί μιάς Αθεϊστικής υβριστικής άμαξας ………… Ας είναι ευλογημένο !!! + Αμήν.
 2. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 20 Ιουνίου 2017 @ 13:02
  4
  0
  http://o-nekros.blogspot.gr/2011/04/blog-post_22.html Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο Κεφ. 7, Στίχοι 24 – 27. «Καθένας, λοιπόν, που ακούει τα λόγια μου αυτά, και τα πράττει, θα τον εξομοιώσω με έναν φρόνιμο άνθρωπο, που οικοδόμησε το σπίτι του επάνω στην πέτρα· και κατέβηκε η βροχή, και ήρθαν τα ποτάμια, και φύσηξαν οι άνεμοι, και χτύπησαν με ορμή επάνω στο σπίτι εκείνο, και δεν έπεσε· επειδή, ήταν θεμελιωμένο επάνω στην πέτρα. Και καθένας που ακούει τα λόγια μου αυτά, και δεν τα πράττει, θα εξομοιωθεί με έναν άφρονα άνθρωπο, που οικοδόμησε το σπίτι του επάνω στην άμμο· και κατέβηκε η βροχή, και ήρθαν τα ποτάμια, και φύσηξαν οι άνεμοι, και χτύπησαν με ορμή επάνω στο σπίτι εκείνο, και έπεσε· και η πτώση του ήταν μεγάλη».

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί