11:59 - 14/05/2019

Βαθαίνει το μυστήριο με τους νεκρούς από βαλλίστρα στη Γερμανία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Βαθαίνει το μυστήριο με τους θανάτους από βαλλίστρα στη Γερμανία, μετά και την ανακάλυψη δύο επιπλέον πτωμάτων, που ανήκουν σε γυναίκες.

Τα δύο νέα πτώματα βρέθηκαν σε ένα διαμέρισμα σε απόσταση 650 χλμ από το ξενοδοχείο στην εξοχή της Βαυαρίας, κοντά στο Πασάου, όπου είχαν βρεθεί τα τρία πρώτα, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.

Το διαμέρισμα στο Βίτινγκεν ανήκε σε μια 30χρονη γυναίκα η οποία ήταν ένα από τα θύματα που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο. Οι άλλοι δύο στο ξενοδοχείο ήταν ένας άνδρας και μια γυναίκα που βρέθηκαν στο κρεβάτι πιασμένοι χέρι- χέρι, με καρφωμένα πάνω τους βέλη. Δεν υπήρχαν ενδείξεις πάλης ή παρουσίας άλλου ατόμου.

Και τα πέντε θύματα ήταν κάτοικοι Γερμανίας. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βρέθηκαν δύο πεσμένες δύο βαλλίστρες και μια τρίτη σε μια τσάντα. Το ζευγάρι που βρέθηκε στο κρεβάτι ήταν ένας 53χρονος άνδρας και μια 33χρονη γυναίκα, και οι δύο από τη Ρηνανία- Παλατινάτο.

Ο εισαγγελέας Βάλτερ Φάιλερ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο άνδρας είχε χτυπηθεί δύο φορές στο κεφάλι και τρεις φορές στο στήθος, ενώ η γυναίκα δίπλα του είχε ένα τραύμα στο κεφάλι και ένα στο στήθος. Το τρίτο θύμα, η 30χρονη, ήταν πεσμένη μπροστά στο διπλό κρεβάτι και είχε δεχτεί βολή από βαλλίστρα ανάμεσα στον λαιμό και το πηγούνι.

Η γερμανική εφημερίδα Merkur ανάφερε πως η 30χρονη ήταν η αδελφή μιας από τις γυναίκες που βρέθηκαν στο Βίτνγκεν.

Η ανακάλυψη των πτωμάτων στο Βίτινγκεν έγινε τη Δευτέρα, στο πλαίσιο των ερευνών για τους θανάτους στο ξενοδοχείο. Ο Φάιλερ είπε πως δεν είναι ξεκάθαρο για πόσο καιρό τα πτώματα βρίσκονταν στο διαμέρισμα: «Τα πτώματα βρέθηκαν επειδή ένας από τους γείτονας είχε ακούσει για το Πασάου και είπε στην αστυνομία πως το γραμματοκιβώτιο του διαμερίσματος ήταν γεμάτο, καθώς και ότι μια περίεργη μυρωδιά ερχόταν από το διαμέρισμα».

Η σχέση μεταξύ των τριών θυμάτων στο ξενοδοχείο παραμένει άγνωστη. Είχαν κλείσει ένα δωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό για τρία βράδια, και είχαν καταφθάσει την Παρασκευή, χωρίς να παραγγείλουν πρωινό. Το ξενοδοχείο είναι στον ποταμό Ιλζ κοντά στο Πασάου, περίπου 650 χλμ από το Βίτινγκεν.

Οι βαλλίστρες μπορούν να ρίξουν είτε βλήματα βαλλίστρας (bolts) είτε μικρά βέλη. Το κυνήγι με τόξα ή βαλλίστρες απαγορεύεται στη Γερμανία.

Ένας άλλος πελάτης του ξενοδοχείου είπε στην τοπική εφημερίδα Neue Presse πως η βραδιά ήταν «απόλυτα ήσυχη».

Photo credit should read CHRISTOPHE GATEAU/AFP

Η αστυνομία προέβη σε κατάσχεση ενός λευκού φορτηγού, που ήταν παρκαρισμένο έξω, το οποίο είχε αυτοκόλλητα τα οποία υποδείκνυαν σχέση με μια λέσχη κυνηγιού. Γερμανικά ΜΜΕ είπαν πως ένα από τα αυτοκόλλητα είχε τα αρχικά FMJ, που θεωρείται πως παραπέμπουν στα βέλη βαλλίστρας Full Metal Jacket από την αμερικανική εταιρεία Easton Hunting.

Πελάτης του ξενοδοχείου είπε ότι ο άνδρας είχε μεγάλη λευκή γενειάδα και οι γυναίκες ήταν ντυμένες στα μαύρα- επίσης τις περιέγραψε ως «περίεργες». Στο Βίτινγκεν, ένας γείτονας περιέγραψε την 30χρονη ως «πάντα κάπως αλλόκοτη…πάντα μαυροντυμένη, κάπως gothic».

huffingtonpost.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΘΥΣΙΟΥΛΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*