ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ GATE

 

Έγραφα στην Ελεύθερη Ώρα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, ότι ο ρόλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι δόλιος. Αφού η αναφορά του στην “κυριαρχία” των Μητροπόλεων, των “Νέων Χωρών” είναι τουλάχιστον ύποπτος. Και οι δικές μας πληροφορίες, λέγουν ότι πολύ σύντομα θα τεθεί εκ νέου το ζήτημα από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Ωστόσο, μια τέτοια πράξη θα εξυπηρετεί μόνο τα σχέδια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από τη στιγμή που αυτές οι Μητροπόλεις (36) βρίσκονται στην Ήπειρο, στην Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Εκείνες τις περιοχές δηλαδή, που μέσω των Hot spots, ισλαμοποιούνται από πληθώρα  παράνομων “μεταναστών” και “προσφύγων”.

Επανέρχομαι, παρότι θεωρώ πως όλοι καταλάβατε…

Κήρυκας υπέρ της Παν-θρησκείας και της ισλαμοποίησης της Πατρίδος μας.

Αφού λοιπόν σας υποσχόμουν ότι θα επανέλθω, όφειλα να κρατήσω την υπόσχεσή μου. Έτσι, σήμερα λέγω, ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο διά του Πατριάρχη του, ζητάει την παραχώρηση της μισής Ελλάδος, με το πρόσχημα των Μητροπόλεων των “Νέων Χωρών”. Τις οποίες θέλει να υπαγάγει επί της ουσίας στη δικαιοδοσία του Τούρκου Βαλή της Κωνσταντινουπόλεως.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεδομένου, ότι κατά τους νόμους της Τουρκικής Δημοκρατίας ο Πατριάρχης και το Πατριαρχείο δεν έχει ως νομικό πρόσωπο, καμιά νομική υπόσταση.

Γι΄ αυτό χαρακτηρίζω πολύ περίεργη τη στάση του Παναγιώτατου, από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός έχει χύσει εκατομμύρια λίτρα αίματος για την απελευθέρωση αυτών των περιοχών και όχι “Νέων Χωρών”, και δεν είναι δυνατόν να καταπιεί αμάσητη αυτήν την περίεργη στάση του. Όταν, ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας, δεν έκανε ποτέ μια δήλωση για τους Ελλαδίτες και τους Ελληνοκυπρίους που σφαγιάστηκαν εν ψυχρώ από το δολοφονικό τουρκικό κράτος των “γκρίζων λύκων” (κατά δήλωση του Ραούφ Ντενκτάς). Ούτε βεβαίως δεν έχει καταγραφεί καμιά δήλωση του προκαθήμενου της Ορθοδοξίας, για τις χιλιάδες των Κυπρίων προσφύγων, τους οποίους ξερίζωσαν από τις πατρογονικές τους εστίες.

Αντίθετα, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, μας ήρθε στη Λήμνο μαζί με τον τρισκατάρατο Πάπα (σύμφωνα με τον Πατροκοσμά τον Αιτωλό) χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα συμπαράστασης για τους παράνομους “μετανάστες”, που κατά συρροή μας στέλνει η εξ ανατολών “φίλη” χώρα της Τουρκίας,.

Όπως μας ήρθε και στην Κρήτη για να ηγηθεί της Σύναξης για την Παν-θρησκεία!!

Απουσίαζε ο Πατριάρχης από την Κωνσταντινούπολη όταν εκδηλώθηκε το πραξικόπημα;

Έχουμε την πληροφορία, ότι ο Πατριάρχης συνδέεται με “φιλία” με τον αυτοεξόριστο ιμάμη και άσπονδο εχθρό του Ερντογάν, ισλαμιστή Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος “φιλοξενείται” στις ΗΠΑ. Λέγεται δε, ότι υπάρχει διαχρονική συνεργασία σε θέματα δια-θρησκευτικής πολιτικής, από πολύ καιρό πριν έλθει σε ρήξη με το “πνευματικό παιδί” του, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ωστόσο, το εντυπωσιακό είναι αυτό που μας καταγγέλλουν υψηλότατες και αξιόπιστες πηγές μας, πως δηλαδή, ο Πατριάρχης απουσίαζε από την Πόλη όταν στις 15 Ιουλίου 2016 εκδηλώθηκε το πραξικόπημα κατά του Ερντογάν. Φεύγοντας – “δραπετεύοντας” από την Κωνσταντινούπολη, μόλις λίγες ώρες πριν την εκδήλωση του πραξικοπήματος. Ένα ταξίδι που ήταν προγραμματισμένο από το Πάσχα. Την ίδια εποχή που ο Φετουλάχ Γκιουλέν ήλθε σε πλήρη ρήξη με τον Τούρκο Σουλτάνο.

Όπως απών από την Τουρκία (βρισκόταν στο Λονδίνο) ήταν πριν από την εκδήλωση του πραξικοπήματος και ο πρώην Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου που ξήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ξεχνώντας την φιλία και την κουμπαριά που τους συνέδεε.

Τυχαίες συμπτώσεις θα έλεγαν κάποιοι, αυτές οι έγκαιρες “αναχωρήσεις”…

Περίεργες και μυστήριες θα λέγαμε εμείς…

Πάντως είναι γνωστό, ότι όταν το καράβι μπάζει νερά, εκείνοι που την κοπανάνε πρώτοι είναι οι κάθε λογής ποντικοί…

Αγορά έπαυλης – βίλας από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο;

Από σήμερα θα αρχίσουμε να ξετυλίγουμε ένα περίεργο κουβάρι και ίσως να είχε κάποιες απαντήσεις να μας δώσει ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα.

Έγραφε η μεγάλης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα Sabah για μια βίλα – έπαυλη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, σε Κυριακάτικο ένθετο της 17ης Αυγούστου 2003:

“Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει αγοράσει προ 4 ετών περίπου μία τριώροφη βίλα – έπαυλη, την οποία αποθανατίζει ο φακός, ένα ανάκτορο στον λόφο των Θεραπειών στην Δυτική όχθη του Βοσπόρου, μέσα σε δασώδη περιοχή, με φαντασμαγορική θέα προς τον Βόσπορο με πισίνα και τελευταίου τύπου σάουνα. Η πέριξ αυτής έκταση είναι δέκα στρέμματα και απέχει μόλις 150 μέτρα από το θέρετρο του Προέδρου της Δημοκρατίας το λεγόμενο Κιόσκι Χούμπερ. Το ανάκτορο αυτό έχει κοστίσει δέκα εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ”.

Σχολιάζοντας στη συνέχεια, κάνει λόγο για τον τρόπο διαβίωσης του Πατριάρχου Βαρθολομαίου, ο οποίος βρίσκεται μέσα στην χλιδή και τον πλούτο, μακράν από τα εγκόσμια του Πατριαρχείου. Ενώ όταν είχε ανέλθει στον θρόνο δήλωνε κατηγορηματικά ότι θα έμενε στον Πατριαρχικό Οίκο στο Φανάρι. Διότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι ο πρώτος ηγούμενος της Ορθοδόξου πίστεως.

Προηγούμενοι Πατριάρχες,  όπως ο Μέγας Αθηναγόρας, εφησύχαζαν στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος της Θεολογικής Σχολής και όχι στις βίλλες των εκατομ. δολαρίων.

Όπως επίσης, μας καταγγέλθηκε, ότι ο Παναγιότατος Βαρθολομαίος, συχνά – πυκνά εφησυχάζει στα πολυτελή ξενοδοχεία της SAPANCA και ABANT της Ανατολίας, μακράν των ομμάτων των πιστών!!

Από την ίδια πηγή ενημερωθήκαμε, ότι η βίλα – έπαυλη αγοράσθηκε από έμπορο Σύρο, Χαλδαϊκής καταγωγής, ο οποίος διατηρούσε κοσμηματοπωλείο στην κλειστή αγορά της Κωνσταντινούπολης (στην Παλαιά Πόλη, πλησίον του Ιερού Ναού της Αγίας του Θεού Σοφίας).

Έχουν φιλοξενηθεί στη βίλα μεγάλες προσωπικότητες. 

Όπως επίσης μας ενημερώνουν, ότι στη συγκεκριμένη βίλα – έπαυλη, έχουν “φιλοξενηθεί” μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες. Όπως επί παραδείγματι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και οραματιστής της Παγκοσμιοποίησης, Χένρι Κίσινγκερ!!

Όπως μας ενημερώνουν και δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, ότι εκεί έχει “φιλοξενηθεί” και ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Αντώνης Σαμαράς!!

Μας είπαν πιο συγκεκριμένα, ότι γνωρίζει άριστα όλη τη διαρρύθμιση της έπαυλης!!

Τους απαντήσαμε, ότι με τίποτε δεν το πιστεύουμε!!

Μετά ταύτα επανέρχομαι με πλούσιο ρεπορτάζ…

  

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

Loading...

4 thoughts on “ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ GATE

 1. Iliakis says:

  Αντίθετα, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, μας ήρθε στη Λήμνο μαζί με τον τρισκατάρατο Πάπα (σύμφωνα με τον Πατροκοσμά τον Αιτωλό) χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα συμπαράστασης για τους παράνομους “μετανάστες”, που κατά συρροή μας στέλνει η εξ ανατολών “φίλη” χώρα της Τουρκίας,.Ο Πατριάρχης και ο Παπα; δεμ πήγαν ποτέ στη Λήμνο αλλά στη Μυτιλήνη .Αυτό και μόνο δείχνει την «αξιοπιστία» του κειμένου.

 2. Aatoc Amhn says:

  ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ,(video ) ΤΟΝ ἐπίτιμον Καθηγητὴν τοῦ Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, π. ΘΕΟΔΩΡΟΝ ΖΗΣΗ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΔΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΕΡΙΦΘEI Η ΕΙΣΗΓΗΣΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ, ΤΟΤΕ, ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΑΡΧΟΝΤΩΝΗ,καὶ νῦν Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχου,
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗΝ TOY ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Θεσσαλονίκης,
  ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΝ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ, Ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΟΙΜΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ, ΕΞ ΕΧΘΡΩΝ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΑΛΩΣΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,
  ΛΥΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΜΝΗΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΩΝ ΛΥΚΟΣ ΒΑΡΥΣ ΦΕΡΩΝ ΔΕ ΣΧΗΜΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ!

  ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ LINK. https://www.youtube.com/watch?v=zXlXqBLV0WY

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΤΕΡ ΘΕΟΔΩΡΕ ΖΗΣΗ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΓΝΩΡΙΖΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ;
  ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΤΗΣ ΠΟΙΜΝΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ;
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ,ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΤΑΠΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ προβατοσχήμου πατριαρχίσκου.
  ΘΕΛΩ ΝΑ’ΠΩ, ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ ΠΑΡΗΛΘΟΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟΝ ΣΟΒΑΡΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΝ ! ! !
  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ . ΘΑ ΑΠΟΤΕΙXIΣΘΗΣ ἤ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗΣ ΕΙΣ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΝ;

 3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Μιλανε οι παπαδες και οι πατριαρχες,για τον προφητευομενο!
  ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ????
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ
  ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
  ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.

 4. Νικητας says:

  Η κυριαρχια των ‘νεων χωρων’ απο το οικουμ. πατριαρχειο ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ , ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ !! ΜΕΤΑ..ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ‘ΕΠΙΣΚΕΨΗ’ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…’ΑΡΩΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ !! Βαρθολομαιος; ποιος ειπες; το τσιρακι της ΝΤΠ εννοεις;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *