Tζιχαντιστές του ISIS αποκεφαλίζουν Έλληνες στρατιώτες στη Θεσσαλονίκη- Σάλος με την ταινία του Ιρανού σκηνοθέτη τη στιγμή που Ελλάδα-Κύπρος είναι στόχοι του ISIS!

 

Σάλο έχει προκαλέσει η προηγούμενη ανάρτηση του pentapostagma.gr, καθώς  φαίνεται ότι η ταινία περιέχει σκηνές με αποκεφαλισμούς Ελλήνων στρατιωτών. Στην εικόνα και στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως οι προς αποκεφαλισμό από τους τζιχαντιστές του ISIS φορούν ελληνική στολή παραλλαγής! Τι σημαίνουν όλα αυτά; Μας προετοιμάζουν, μας στέλνουν κάποιο μήνυμα; Όλα αυτά τη στγμή που Βρετανοί ειδικοί αποκαλύπτουν πως στο στόχαστρο του ισλαμικού φονταμεταλισμού έχουν μπει  τα γεμάτα με τουρίστες ελληνικά νησιά φέτος το καλοκαίρι!

Όπως αναφέραμε, την εμφάνισή τους σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης έκαναν γενειοφόροι τζιχαντιστές με σημαίες του ISIS. Στην αρχή επικράτησε ο τρόμος αλλά τελικά διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τα… γυρίσματα ταινίας με ιρανό σκηνοθέτη.

Τα γυρίσματα της ταινίας «ISIS Bride» σύμφωνα με το DailyThess  έγιναν στο πρώην στρατόπεδο «Παύλος Μελάς», σε κλινική στο Πανόραμα αλλά και σε αγροτική περιοχή κοντά στην Ειδομένη. Εκτός από τους ηθοποιούς στην ταινία συμμετείχαν και πραγματικοί πρόσφυγες από τα γειτονικά καμπ, οι οποίοι ως κομπάρσοι υποδύονταν τον εαυτό τους.

Για πάνω από 20 ημέρες διάφορες γωνιές της Θεσσαλονίκης είχαν “καταληφθεί” από γενειοφόρους τζιχαντιστές, οι οποίοι -κρατώντας ψηλά τις σημαίες του ISIS- κακοποιούσαν και βασάνιζαν τα θύματά τους. Το τοπίο εφιαλτικό. Οι μνήμες για όσους έζησαν πραγματικά τα γεγονότα του πολέμου στη Συρία βασανιστικές. Και μετά η προσφυγιά.

«Δεν ξέρω κι εγώ τι θέλω να δείξω. Πόνος ατέλειωτος, αδικαιολόγητος φόβος και τρόμος σκεπάζουν τη ζωή και την ακυρώνουν. Αυτό να φτάσει σε όλους μας. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από την προσωρινή καλοπέρασή μας. Το αύριο εξαρτάται και από μας. Ας αποφασίσουμε τι ζωή μας ταιριάζει….», τονίζει στη DailyThess ο Ιρανός σκηνοθέτης, πρόσφυγας και ο ίδιος, Μορτέζα Τζαφαρί, ο οποίος μόλις τελείωσε στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «ISIS Bride».


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

Η χώρα μας μαζί με την Κύπρο ευρίσκονται με «καφέ  χρώμα» στους γενικούς στόχους του ισλαμικού στρατού και των χιλιάδων «πυρήνων» που δρουν στην Ευρώπη , κτυπώντας καμπανάκι ενόψει θερινής σεζόν .

Tζιχαντιστές του ISIS αποκεφαλίζουν Έλληνες στρατιώτες στη Θεσσαλονίκη- Σάλος με την ταινία του Ιρανού σκηνοθέτη τη στιγμή που Ελλάδα-Κύπρος είναι στόχοι του ISIS! - Εικόνα0

Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες ,προειδοποιούν με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό το καλοκαίρι, επίκειται μεγάλο  κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη ξεσηκώνοντας όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας σε ολόκληρη την ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος .

Οι πιο  ειδυλλιακοί προορισμοί  είναι η Ισπανία, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Ιταλία και η Ελλάδα, οι οποίοι προσφέρουν αμέτρητες επιλογές για την τέλεια απόδραση το καλοκαίρι.

Με γνώμονα το πρόσφατο κύμα ισλαμικού τρόμου που σάρωσε την ήπειρο, ο επόμενος στόχος τους θα είναι  οι χιλιάδες παραθεριστές , ειδικά σε μεγάλες και οργανωμένες και πασίγνωστες παραλίες.

Μια πρόσφατη μελέτη αποκάλυψε ότι υπάρχει  μεγάλη πτώση στις κρατήσεις σε  θέρετρα κοντά σε «ταραγμένες» περιοχές όπως είναι η  Μεσόγειος , με ένα κύμα πολιτών  να προτιμούν να πάνε για  διακοπές στη νοτιο-ανατολική Ασία και την Καραϊβική αντ “αυτού.

Tζιχαντιστές του ISIS αποκεφαλίζουν Έλληνες στρατιώτες στη Θεσσαλονίκη- Σάλος με την ταινία του Ιρανού σκηνοθέτη τη στιγμή που Ελλάδα-Κύπρος είναι στόχοι του ISIS! - Εικόνα1

Αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές περιοχές στην Ευρώπη, που είναι απαλλαγμένες από την απειλή της τρομοκρατίας.

Μάλιστα η εφημερίδα  Express.co.uk έχει διερευνήσει την τελευταία συμβουλή από το βρετανικό υπουργείο εξωτερικών , για να ανακαλύψει το που  είναι ασφαλές να κάνουν διακοπές αυτό το καλοκαίρι οι Βρετανοί .

Λόγω των συνεχών απειλών κατά της Γαλλίας από ισλαμικές τρομοκρατικές ομάδες , οι Βρετανοί  προειδοποιούν ότι  η γαλλική κυβέρνηση και το κοινό που θα παραθερίσει στην νότια Γαλλία οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί .

Παρίσι, Κορσική, Ρουέν και  Νίκαια είναι περιοχές που είναι στο  στόχαστρο των τρομοκρατών.

Η γαλλική κυβέρνηση έχει ξεκινήσει μια δωρεάν εφαρμογή smartphone που ονομάζεται Saip για να προειδοποιήσει τους χρήστες σχετικά με τις πιθανές επιθέσεις και βίαια  περιστατικά.

Βρετανοί  προειδοποιούν ότι  άκρως επικίνδυνη  για διακοπές είναι η  Τουρκία, η οποία έχει επίσης τοποθετηθεί σε ένα υψηλό επίπεδο απειλής της τρομοκρατίας.

«Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον αεροπορικής βιομηχανίας στην Τουρκία. Θα πρέπει να συνεργάζονται πλήρως με τους υπαλλήλους ασφαλείας στα αεροδρόμια» , αναφέρει η έκθεση των Βρετανών

Το Βέλγιο, η Γερμανία και η Ρωσία έχουν όλες τοποθετηθεί σε ένα υψηλό επίπεδο απειλής της τρομοκρατίας από το FCO, λόγω εισερχομένων πληροφοριών.

Tζιχαντιστές του ISIS αποκεφαλίζουν Έλληνες στρατιώτες στη Θεσσαλονίκη- Σάλος με την ταινία του Ιρανού σκηνοθέτη τη στιγμή που Ελλάδα-Κύπρος είναι στόχοι του ISIS! - Εικόνα2

Ελπίζουμε να διαψευσθούν όλες οι κακές εκτιμήσεις των Βρετανών ειδικά για την Ελλάδα , η οποία ειδικά για φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να «φουλάρει» με τουρίστες. Παρόλα αυτά οι αρχές στην χώρα έχουν λάβει από τώρα όλα τα αναγκαία μέτρα για να προφυλάξουν την χώρα μας και αυτό είναι θετικό.

Βίντεο

 
pentapostagma

Loading...

5 thoughts on “Tζιχαντιστές του ISIS αποκεφαλίζουν Έλληνες στρατιώτες στη Θεσσαλονίκη- Σάλος με την ταινία του Ιρανού σκηνοθέτη τη στιγμή που Ελλάδα-Κύπρος είναι στόχοι του ISIS!

 1. Υπεροβλική η ταινία, τι μας περάσαν, για ευρωπαίους; says:

  1. Η περιοχή μας, δεν αποτελεί στόχο τρομοκρατικών επιθέσεων.
  2. Η περιοχή μας, κινδυνεύει μόνο από αποσταθεροποίηση λόγω των πολιτικών μας και των Τουρκικών διεκδικήσεων.
  3. Ο μόνος λόγος να χρησιμοποιηθούν ισλαμιστές στην Ελλάδα, θα ταν ως ενίσχυση της UCK και σε τυχόν πόλεμο με την Τουρκία.
  4. Τα προαναφερόμενα, πέραν των Τούρκων, δεν αποτελούν άξιο κίνδυνο, ούτε για τις ένοπλες δυνάμεις, ούτε για τους εφέδρους. Απλά ο πολίτης δεν γνωρίζει και δεν του είναι οικείες οι ένοπλες καταστάσεις, γι αυτό φοβάται.
  Και ρωτώ; Ποιος τζιχαντιστής θα βάλει σαν στόχο, τον Μήτσο, η τον Μπαρμπαθωμά της περιοχής; Ποιο το όφελος.
  5. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;; Ξέρετε, οι Έλληνες, δεν έχουν την ίδια φήμη με τους Ευρωπαίους στην Μ.Ανατολή, γι αυτό δεν έχει γίνει καμία επίθεση ακόμα. Δεν είμαστε φλωράκια Ευρωπαίοι, ξέρουν τι τους περιμένει!

  • Δημητριος says:

   Καπου διαφωνω δηλαδη τι δεν μπορουν να μας κανουν, αυτοι εχουνε μαθει να πολεμουν, εμεις εδω περα βρεχει καλοπροαιρετος το λεω, αυτοι δεν εχουνε τιποτας μεσα τους!

   • Ανώνυμος says:

    δημητρης— ολοι οι λαοι και τα εθνη εκει κατω ξερουν απο ιστορια και την χρησιμοποιουν κιολας για τυα αντιποινα που κανουν( λογο σταυροφοριων ας πουμε και μετα των αμερικανικων επιδρομων σου λενε τωρα ειναι η σειρα μας αφου εσεις αρχισατε) ξερουν πολυ καλα οτι αν κανουν χτυπημα στην Ελλαδα αυτοματως θα κλεισει η διοδος προς την ευρωπη γιατι η αντιδραση του λαου λογο πιεσης απο μνημονια και ανεχεια θα βρει τροπο να ξεσπασει και πολλες φορες και σε λαθος ατομα, δηλαδη θα περασουν ασχημα μετα οι εδω ξενοι και απο ατομα που δεν ειναι ρατσιστες λογο φοβου. οι ισλαμοπιθηκοι το ξερουν αυτο καθως και ξερουν οτι οσες φορες η χωρα πιεστηκε στο παρα πεντε μοιρασε μετα θανατο απλοχερα σε ολους …… ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΔΩ????

   • Δε πειράζει says:

    Δε πειράζει, όταν έρθει η ώρα θ αδειάσουν περισσότερο, απλά θα μπουν μονόβολα απ την μια και θα πεταχτούν έντερα απ την άλλη μεριά.

 2. ΗΦΑΙΣΤΟΣ says:

  Σε αλλο αρθρο βαλτε τον χαρτη με τις κατακτησεις του μεγαλου Αλεκου..κ σε ενα αλλο τον χαρτη εξαπλωσης του χριτιανισμου σε σχεση με οοοοοοοολες τις αλλες θρησκειες(μορφες οπαδισμου..)..αντε κ για τους 12θειστοληπτους βρειτε τον χαρτη διαδρομης του Οδυσσεως «μας»…και κοτσαρετε τον κιαυτον..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *