Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:35 - 08/12/2022

Τριτοκοσμικές σκηνές στις ΗΠΑ: Ένοπλοι φρουροί και κυκλώματα λιανικής κλοπής

Ένοπλοι φρουροί και κυκλώματα λιανικής κλοπής στις ΗΠΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι δρόμοι της Αμερικής μοιάζουν τώρα τριτοκοσμικές καθώς το οργανωμένο έγκλημα αυξάνεται και οι πολίτες αγοράζουν βαλλιστικές πανοπλίες για να προστατεύσουν τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους

Ένα ιδιοκτήτης βενζινάδικου στην Φιλαδέλφεια, απηυδισμένος από όλες τις εγκληματικές πράξεις που συμβαίνουν στον πάρκινγκ της επιχείρησης του, έχει προσλάβει για την ασφάλεια του ένοπλους φρουρούς που περιπολούν τις εγκαταστάσεις τους, προβάλλοντας μια επίδειξη δύναμης εναντίον επίδοξων πωλητών ναρκωτικών, πόρνων ή κλεφτών. Όπως αναφέρει  ο τηλεοπτικός σταθμός Φοξ 5 (Fox 5) στη Νέα Υόρκη:

Ο Νιλ Πατέλ (Neil Patel), χειριστής ενός βενζινάδικου Karco στις οδούς Μπρόαντ και Κλίαρφιλντ (Broad & Clearfield) στην Βόρεια Φιλαδέλφεια, στρατολόγησε πράκτορες της Πενσυλβάνια Σάιτ (Pennsylvania S.I.T.E) ντυμένους με γιλέκα Κέβλαρ (Kevlar και AR-15 ή κυνηγετικά όπλα). «Έχουμε κουραστεί από αυτές τις ανοησίες, ληστείες, διακίνησης ναρκωτικών τριγύρω και τις συμμορίες».

Σε μια κοινωνία όπου η αστυνομία αποχρηματοδοτείται ευρέως και όπου οι πολίτες γίνονται όλο και πιο απελπισμένοι λόγω του πληθωρισμού των τροφίμων, της ανεργίας, των ελλείψεων της εφοδιαστικής αλυσίδας και της επιδείνωσης ελλείψεων, ετοιμαστείτε να δείτε πολύ περισσότερους ιδιωτικούς φρουρούς ασφαλείας.

Προβλέπω ότι σε λίγο καιρό, θα δούμε ιδιωτικούς φύλακες σε ορισμένα παντοπωλεία, που θα προφυλάσσονται από πλιατσικολόγους που στοχεύουν το τμήμα κρεάτων του καταστήματος.

Επίσης, πιθανότατα θα δούμε περισσότερους ένοπλους φρουρούς ασφαλείας σε τράπεζες, κυβερνητικά κτίρια και καταστήματα λιανικής.

Αυτό είναι κάτι που έχω δει στο παρελθόν (λέει ο Μάικ Άνταμς) — στην Νότια Αμερική, όπου οι ένοπλες συμμορίες και οι κλέφτες αποτελούν συνεχή απειλή για τους νομοταγείς πολίτες και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Η πρόσληψη ένοπλων φρουρών ασφαλείας είναι συχνό θέαμα στις αναπτυσσόμενες χώρες, αλλά μέχρι πρόσφατα δεν είχαν ποτέ σχεδόν εμφανιστεί τέτοια φαινόμενα στην Αμερική.

Τώρα, όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των πολυκαταστημάτων Γουόλμαρτ (Walmart) προειδοποιεί ότι τα καταστήματα ενδέχεται να κλείσουν λόγω ανεξέλεγκτης κλοπής.

Έμποροι λιανικής όπως η Τάργκετ (Target), η Μπεστ Μπάϊ (Best Buy) και η Γουόλμαρτ (Walmart) χάνουν δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο από κυκλώματα οργανωμένου εγκλήματος. Μόνο η Τάργκετ έχασε 400 εκατομμύρια δολάρια φέτος λόγω των οργανωμένων επιχειρήσεων κλοπής που στοχεύουν στα καταστήματά της, αναφέρει το Μπίζνες Ινσάϊντερ (Business Insider):

«Μαζί με άλλους λιανοπωλητές, έχουμε δει σημαντική αύξηση της κλοπής και του οργανωμένου εγκλήματος λιανικής σε όλη την επιχείρησή μας», δήλωσε ο Μπράϊαν Κορνέλ (Brian Cornell), Διευθύνων Σύμβουλος της Τάργκετ, κατά την διάρκεια κλεισίματος κερδών του τρίτου τριμήνου της εταιρείας. Το απόθεμα που λείπει μείωσε το μεικτό περιθώριο κέρδους της Τάργκετ κατά περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια το 2022 σε σύγκριση με πέρυσι και η Τάργκετ αναμένει ότι αυτές οι απώλειες κερδών θα αυξηθούν στα 600 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους, δήλωσε ο Μάϊκλ Φιντέλκι, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της Τάργκετ (Michael Fiddelke, CFO).

Η φράση κλειδί σε όλα αυτά είναι το οργανωμένο λιανικό έγκλημα. Δεν πρόκειται απλώς για αυθόρμητη, απλή κλοπή καταστημάτων, είναι ένα εντελώς νέο είδος κλοπής ευρείας κλίμακας, όπου ομάδες κλεφτών προετοιμάζονται και συντονίζονται για να χτυπήσουν ένα κατάστημα λιανικής και να καθαρίσουν τα πιο πολύτιμα αντικείμενά του σε δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, τα κλεμμένα προϊόντα πωλούνται στο Ίμπεϊ & Άμαζον (Ebay & Amazon) και σε άλλες διαδικτυακές αγορές ή παραδίδονται σε ντόπιους αγοραστές με αντάλλαγμα σε μετρητά.

Σύμφωνα με την Εθνική Ομοσπονδία Λιανικού Εμπορίου, το οργανωμένο έγκλημα λιανικής έχει εκτοξευθεί κατά 26,5% το 2022, από έτος σε έτος. Τώρα κοστίζει στους λιανοπωλητές πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως σε απώλειες. Όπως εξηγεί η Εν Αρ Εφ (Εθνική Ομοσπονδία Λιανικού Εμπορίου των ΗΠΑ ή NRF – The National Retail Federation):

Τα άτομα που οδηγούν την αύξηση του εγκλήματος στο λιανικό εμπόριο είναι μέρος εγκληματικών επιχειρήσεων που κλέβουν μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων για να μετατρέψουν αργότερα τα κλοπιμαία σε μετρητά. Αυτά τα κλεμμένα αντικείμενα πωλούνται μερικές φορές σε διαδικτυακούς ιστότοπους δημοπρασιών και αγορές με την προέλευσή τους να μην έχει επαληθευτεί σωστά.

Ο Σκοτ Γκλεν (Scott Glenn), αντιπρόεδρος προστασίας περιουσιακών στοιχείων της Χομ Ντίποτ (Home Depot  (Σημείωση μεταφραστή: μαγαζιά τύπου LeRoy Merlin)), περιγράφει στο Business Insider την ωριμότητα και την πολυπλοκότητα αυτών των συμμοριών κλοπής λιανικής:

…παρά την πανταχού παρουσία τους, ο Γκλεν είπε ότι είναι σημαντικό να μην υποτιμάμε τις ομάδες κλοπών καταστημάτων. Είπε ότι μπορούν να διοικούνται από «καλούς διαχειριστές» και να λειτουργούν κάπως παρόμοια με τις σκιώδεις επιχειρήσεις. Ο Γκλεν είπε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτοί οι επαγγελματίες κλέφτες καταστημάτων θα κλέψουν «μέχρι αυτό το όριο κακουργήματος» χωρίς να περάσουν ποτέ τη γραμμή.

Η πρόβλεψή μου είναι ότι τα πολυκαταστήματα τροφών όπως τα Χομ Ντίποτ, Λόους, Μπεστ Μπάϊ και Κόσκο (Home Depot, Lowe’s, Best Buy & Costco) θα πρέπει σύντομα είτε να κλείσουν ολόκληρα καταστήματα είτε να προσλάβουν ένοπλους φρουρούς για να προστατευτούν. Αυτό μπορεί να μην συμβεί σε κάθε πόλη, αλλά σε ορισμένες περιοχές θα γίνει επιχειρηματική αναγκαιότητα.

Όπως αναφέρει στον τηλεοπτικό σταθμό Σι Εν Μπι Σι (CNBC), ο Διευθύνων Σύμβουλος της Γουόλμαρτ, Ντάγκ ΜακΜίλον (Doug McMillon), ήδη ότι η αυξανόμενη κλοπή λιανικής θα μπορούσε να αναγκάσει τα καταστήματα Γουόλμαρτ να κλείσουν. Τα καταστήματα Τάργκετ εκπέμπουν παρόμοια προειδοποίηση:

Η Γουόλμαρτ δεν είναι ο μόνος λιανοπωλητής τροφίμων (λειτουργεί ως κλαμπ αποθηκών) που αντιμετωπίζει αύξηση κλοπής. Τον περασμένο μήνα, ο Μάϊκλ Φιντέλκι, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της Τάργκετ, δήλωσε ότι «οι κλοπές καταστημάτων αυξήθηκαν περίπου 50% σε ετήσια βάση, οδηγώντας σε ζημίες άνω των 400 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο σε αυτό το οικονομικό έτος. Οι περισσότερες από τις κλοπές καταστημάτων είναι οργανωμένη κλοπή λιανικής, αντί για μικροκλοπές».

Ο ΜακΜίλον κατηγορεί επίσης τους «ξυπνημένους» εισαγγελείς (woke prosecutors) για το πρόβλημα, αποκαλύπτοντας την πεποίθησή του ότι οι αριστεροί εισαγγελείς αρνούνται να διώξουν το έγκλημα. «Μιλώντας στο Σκουάκ Μποξ (Squawk Box ή κραυγή όρνιθος) του Σι Εν Μπι Σι την Τρίτη, είπε ότι οι πολιτικές των εισαγγελέων πρέπει να «διορθωθούν» διαφορετικά η εταιρεία θα αναγκαστεί να αυξήσει τις τιμές ή να κλείσει καταστήματα», αναφέρει η βρετανική Ντέϊλι Μέϊλ (UK Daily Mail):

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Γουόλμαρτ, Ντάγκ ΜακΜίλον παραδέχτηκε ότι η κλοπή έχει γίνει μείζον ζήτημα για την αλυσίδα που είναι γνωστή για τις χαμηλές τιμές της, λέγοντας ότι οι επιεικείς πολιτικές των εισαγγελέων πρέπει να «διορθωθούν».

Με άλλα λόγια, εάν οι τοπικοί εισαγγελείς δεν κατηγορήσουν τους κλέφτες και τους κλειδώσουν, η Γουόλμαρτ θα φύγει οριστικά από την πόλη. Και ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει;

Περισσότεροι Αμερικανοί οπλίζονται και οι πωλήσεις πανοπλίας παραμένουν ισχυρές

Ως απάντηση στην αντίληψη της αυξανόμενης βίαιης εγκληματικότητας και κλοπών, οι αγορές πυροβόλων όπλων από Αμερικανούς έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο πυροβόλα όπλα ανά μήνα για 38 συνεχείς μήνες, αναφέρει το 19 Φόρτι Φάϊβ ντοτ κομ (19FortyFive.com):

«Οι εκτιμώμενες πωλήσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022 ανήλθαν σε περίπου 12,7 εκατομμύρια μονάδες, περίπου 2,1 εκατομμύρια μονάδες σε σχέση με το ρυθμό του 2021 και περίπου 4 εκατομμύρια μονάδες λιγότερες από το 2020, αλλά εξακολουθούν να είναι σημαντικά υψηλότερες από τα 9,7 εκατομμύρια μονάδες που καταγράφηκαν το 2019 – όλες για τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του τα αντίστοιχα έτη», δήλωσε ο επικεφαλής οικονομολόγος της ΣΑΑΦ, Γιούργκεν Μπράουερ (SAAF, Jurgen Brauer).

Αν και το 2022 δεν είναι η πιο ισχυρή χρονιά πωλήσεων στην πρόσφατη ανάμνηση, οι αγορές όπλων παραμένουν σταθερές και πιθανότατα θα ξεπεράσουν τα 15 εκατομμύρια πυροβόλα όπλα πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η θωράκιση σώματος γίνεται επίσης αντικείμενο ενδιαφέροντος για τακτικά άτομα που παλαιότερα πίστευαν ότι η αστυνομία θα τους προστάτευε, αλλά τώρα συνειδητοποιούν ότι η ασφάλεια είναι προσωπική ευθύνη. «Βλέπω έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων, οι άνθρωποι που τηλεφωνούν, σε γενικές γραμμές είναι νέοι στα βαλλιστικά προϊόντα.» μου είπε ο Λάϊμαν Μπίσοπ (Lyman Bishop), ιδρυτής του Χοπλάϊτ Άρμορ ντοτ κομ (HopliteArmor.com) (χορηγός της Μπράϊτον – Brighteon) που πουλά βαλλιστικά όπλα που κατασκευάζονται ως προϊόντα πανοπλίας για πολίτες στις ΗΠΑ. Συνέχισε:

Απλώς συμβιβάζονται με το γεγονός ότι τα πράγματα γλιστρούν προς την άβυσσο και θέλουν να είναι ασφαλείς. Ένας πελάτης επέβλεπε ένα βενζινάδικο. Είπε ότι έχουν αυξηθεί οι καυγάδες, ανέφερε ότι ακούγονται πιο συχνά πυροβολισμοί στην άμεση περιοχή. Ένας άλλος πελάτης μου είπε μια ιστορία για μια εισβολή στο σπίτι όπου μια γυναίκα τραυματίστηκε, μια ηλικιωμένη γυναίκα στην γειτονιά του και ότι είχαν γίνει πολλές εισβολές στο σπίτι σε μια σχετικά ωραία περιοχή και ώθησε πολλούς ανθρώπους στην ίδια περιοχή να αγοράσουν βαλλιστική προστασία από εμάς. Ο μέσος πελάτης μου που καλεί τώρα είναι μεγαλύτερος, συνήθως άνω των 60 ετών. Έχω δει μια απότομη αύξηση στους συνταξιούχους που αγοράζουν πανοπλίες.

Καθημερινοί άνθρωποι, φαίνεται, συνειδητοποιούν πόσο γρήγορα η Αμερική μεταβιβάζεται σε ένα τριτοκοσμικό περιβάλλον με τον κίνδυνο βίαιου εγκλήματος να υπάρχει πάντα.

Οι Δημοκρατικοί απαγορεύουν την πανοπλία και προσπαθούν να εμποδίσουν τις αγορές πυροβόλων όπλων από νομοταγείς πολίτες.

Τι κάνουν λοιπόν οι Δημοκρατικοί για να λύσουν το πρόβλημα; Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Χότσουλ (Hochul), απαγόρευσε την πανοπλία για τους πολίτες, διασφαλίζοντας ότι οι κάτοικοι δεν έχουν μέσα για να προστατευτούν από τα πυρά εγκληματιών και εισβολέων στο σπίτι. Όταν η αστυνομία δεν μπορεί να ανταποκριθεί λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας και της πτώσης της χρηματοδότησης της, οι πολίτες προφανώς δεν υποτίθεται ότι έχουν κανένα εύλογο μέσο για να προστατευτούν. Τουλάχιστον όχι στη Νέα Υόρκη. (Ίσως αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί ορθόψυχοι εγκαταλείπουν την πολιτεία…)

Στο Όρεγκον, ένα μέτρο ψηφοφορίας που ψηφίστηκε πρόσφατα απαιτεί δαπανηρούς νέους περιορισμούς εκπαίδευσης και αγοράς, οι οποίοι είναι ξεκάθαρα σχεδιασμένοι ώστε να καθιστούν σχεδόν αδύνατο για τους πολίτες να αγοράσουν ένα πυροβόλο όπλο. Το μέτρο έχει ανασταλεί προσωρινά. «Η ομοσπονδιακή δικαστής Κάριν Ίμεργκατ (Karin Immergut) στις 6 Δεκεμβρίου αρνήθηκε στους ενάγοντες μια προσωρινή διαταγή περιορισμού (temporary restraining order ή TRO) για την εφαρμογή του ψηφοδελτίου μέτρου 114», αναφέρει η Δι Έποχ Τάϊμς (The Epoch Times) σε μια ιστορία με τίτλο, «Χάος και σύγχυση για το νέο μέτρο ελέγχου όπλων του Όρεγκον». Από εκείνη την ιστορία:

Εγκρίθηκε με μόλις 50,7% τοις εκατό των ψήφων, το Ψηφοδέλτιο Μέτρο 114 απαιτεί από τους κατοίκους του Όρεγκον να υποβληθούν σε έλεγχο ιστορικού και να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο το οποίο δεν υπάρχει ακόμη, για να λάβουν άδεια αγοράς πυροβόλου όπλου. Απαγορεύει επίσης τα όπλά που έχουν περισσότερους από 10 γύρους.

Το παράδοξο (αναφέρεται ως catch-22 ή εγκλωβισμός σε μια παράδοξη κατάσταση απ’ όπου δεν υπάρχει διαφυγή λόγω της ύπαρξης και ισχύος αντιθετικών μεταξύ τους κανόνων και περιορισμών)  σε αυτό, φυσικά, είναι ότι δεν υπάρχουν προγράμματα εκπαίδευσης στην Πολιτεία του Όρεγκον που θα επέτρεπαν σε ένα άτομο να αγοράσει ένα όπλο σύμφωνα με το νέο νόμο. Έτσι, είναι αδύνατο να συμπληρωθούν οι απαιτήσεις. Αυτό δεν είναι παράβλεψη, είναι πρόθεση.

Εάν ζείτε σε ορισμένες περιοχές, δεν είστε πλέον ασφαλείς στο σπίτι σας και η κυβέρνησή σας εργάζεται ενεργά ενάντια στην ικανότητά σας να προστατεύσετε την ασφάλειά σας

Η τελική κατάληξη; Οι ίδιοι αριστεροί κυβερνητικοί αξιωματούχοι που αποχρηματοδοτούν την αστυνομία, απελευθερώνουν βίαιους εγκληματίες στους δρόμους, αρνούνται συχνά να διώξουν το βίαιο έγκλημα και υποτιμούν τις αρχές επιβολής του νόμου επειδή κάνουν την δουλειά τους, καταβάλλουν επίσης ασυνήθιστες προσπάθειες για να διασφαλίσουν ότι οι πολίτες δεν μπορούν να προστατευτούν με πυροβόλα όπλα και βαλλιστικές πανοπλίες. Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος: Να μετατραπούν οι δρόμοι της Αμερικής σε εμπόλεμες ζώνες χάους, όπου οι άμαχοι είναι αβοήθητοι ενάντια στις αυξανόμενες εγκληματικές συμμορίες και τα καρτέλ διακίνησης.

Το χάος, φαίνεται, ωφελεί ορισμένους ανθρώπους στην εξουσία που το θέλουν να επεκταθεί, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι αθώοι Αμερικανοί ληστεύονται, βιάζονται ή δολοφονούνται στην διαδικασία. Το έγκλημα, όπως φαίνεται, έχει γίνει ένα βολικό εργαλείο της πολιτικής Αριστεράς στην Αμερική. Οι Δημοκρατικοί είναι πλέον το κόμμα υπέρ του εγκλήματος και οι πολίτες συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο ότι θα πρέπει να είναι οι πρώτοι ανταποκριτές άμεσης ανάγκης στον εαυτό τους (τύπου ΕΚΑΒ).

Η σύστασή μου; Αποκτήστε εργαλεία. Προπονηθείτε. Εξάσκηση και άσκηση. Τηρείτε τους τοπικούς νόμους και μάθετε ασφαλείς λειτουργίες και αποθήκευση τροφίμων. Γίνετε ικανοί ή γίνετε θύματα. Και αν η τρέχουσα κατάστασή σας δεν σας επιτρέπει να έχετε γεμιστήρες πλήρους χωρητικότητας, πυροβόλα όπλα και βαλλιστική πανοπλία για να προστατεύσετε την ζωή σας, φύγετε και βρείτε άλλο μέρος για να ζήσετε.

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου

Πηγή

 

Σας Ενδιαφερουν:

Προσοχή, κυστίτιδα: τι πρέπει να γνωρίζετε για την ασθένεια και πώς να την θεραπεύετε σωστά
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αιμορροΐδες – οδηγουν στον καρκίνο του ορθού! Αντιμετωπίστε επειγόντως τις αιμορροΐδες στο σπίτι!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Το Φυτικο Μπλε Χαπι !!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε για τους χονδροπροστατοτές. Αυτό το φάρμακο είναι αποτελεσματικό ακόμη και...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ξεκλειδώστε τη μαγεία των χριστουγεννιάτικων αγορών: 'Εξοικονομήστε πολλά και κάντε καλύτερα δώρα με...
ΔΙΕΘΝΗ
Πώς να θεραπεύσετε την προστατίτιδα;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μπορείτε να θεραπεύσετε την ψωρίαση!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μη ελεγχόμενη υπέρταση: Μια ωρολογιακή βόμβα για την υγεία σας,τι κανουμε στην εποχη της ελειψης φαρ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μεταβολικό σύνδρομο: Γιατί παίρνουμε βάρος;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Στο Ισραήλ έμαθαν να γιατρεύουν τους άντρες από την προστατίτιδα μέσα σε 2-3 εβδομάδες, μια και για ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών.

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΕΠΕΙΔΗ ειναι 100 χρονια μπροστα αλλα κ επειδη ολα τρεχουν πολυ γρηγορα σε ενα χρονο το πολυ και εδω. Κοιμηθειτε οσο μπορειτε τωρα αλλα και μετα επισης αφου ο επι συριζα διορατικος Τοσκας ειπε να γυρναμε την πλατη σε οποιον μπει βραδυ, αλλα τελικα δεν αλλαζει και κατι, διαλεγεις και παιρνεις ή νεκρος, η φυλακη η κοιμισμενος μια ζωη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*