Τρεις σεισμοί 6-7 ρίχτερ μέσα σε 5 ώρες στο “Δαχτυλίδι της Φωτιάς”

Οχι ένας,όχι δύο,αλλά τρεις σεισμοί 6-7 ρίχτερ ,έπληξαν μέσα σε 5 ώρες το “Δαχτυλίδι της Φωτιάς” στις 10 Οκτωβρίου.

Ο πρώτος σεισμός έπληξε την ακτή της Ιάβας, την Ινδονησία με μέγεθος 6 ρίχτερ σε βάθος 9 χιλιομέτρων (6,6 μίλια) στις 6:45 μ.μ. Σύμφωνα με την USGS, η έντονη ανάδευση αναφέρθηκε από περισσότερους από 160 ανθρώπους σε όλο το νησί. Δεν έχει εντοπιστεί ούτε έχει αναφερθεί κανένα τσουνάμι. Ο σεισμός σκότωσε τουλάχιστον 3 άτομα.

2 ώρες αργότερα, ένας ισχυρός σεισμός 7 ρίχτερ έπληξε το έδαφος της Παπούα Νέας Γουινέας, 117 χλμ. ανατολικά από το Kimbe σε βάθος 40 χλμ. (25 μίλια).Στο επίκεντρο του σεισμού δεν ζει κανείς.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Ακολούθησε σεισμός 6,2 ρίχτερ. Το επίκεντρο αυτού του πολύ βαθιού σεισμού ήταν σε βάθος 120 χλμ. (75 μίλια).

Μετά από μία ώρα,στις νήσους Κουρίλ στη Ρωσία είχαμε σεισμό 6,5 ρίχτερ σε βάθος 17,5 χλμ. (11 μίλια). Δεν υπάρχει κίνδυνος τσουνάμι και δεν υπήρχαν άμεσες αναφορές ζημιών ή θανάτων, δεδομένου ότι η περιοχή αυτή είναι σχεδόν κατοικημένη.

Ο δακτύλιος της φωτιάς θερμαίνεται ξανά. Μερικές σημαντικές ηφαιστειακές εκρήξεις μπορεί να ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες. Ετοιμαστείτε!

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

One thought on “Τρεις σεισμοί 6-7 ρίχτερ μέσα σε 5 ώρες στο “Δαχτυλίδι της Φωτιάς”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *