11:43 - 13/10/2018

Τρεις σεισμοί 6-7 ρίχτερ μέσα σε 5 ώρες στο “Δαχτυλίδι της Φωτιάς”

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οχι ένας,όχι δύο,αλλά τρεις σεισμοί 6-7 ρίχτερ ,έπληξαν μέσα σε 5 ώρες το “Δαχτυλίδι της Φωτιάς” στις 10 Οκτωβρίου.

Ο πρώτος σεισμός έπληξε την ακτή της Ιάβας, την Ινδονησία με μέγεθος 6 ρίχτερ σε βάθος 9 χιλιομέτρων (6,6 μίλια) στις 6:45 μ.μ. Σύμφωνα με την USGS, η έντονη ανάδευση αναφέρθηκε από περισσότερους από 160 ανθρώπους σε όλο το νησί. Δεν έχει εντοπιστεί ούτε έχει αναφερθεί κανένα τσουνάμι. Ο σεισμός σκότωσε τουλάχιστον 3 άτομα.

2 ώρες αργότερα, ένας ισχυρός σεισμός 7 ρίχτερ έπληξε το έδαφος της Παπούα Νέας Γουινέας, 117 χλμ. ανατολικά από το Kimbe σε βάθος 40 χλμ. (25 μίλια).Στο επίκεντρο του σεισμού δεν ζει κανείς.

Ακολούθησε σεισμός 6,2 ρίχτερ. Το επίκεντρο αυτού του πολύ βαθιού σεισμού ήταν σε βάθος 120 χλμ. (75 μίλια).

Μετά από μία ώρα,στις νήσους Κουρίλ στη Ρωσία είχαμε σεισμό 6,5 ρίχτερ σε βάθος 17,5 χλμ. (11 μίλια). Δεν υπάρχει κίνδυνος τσουνάμι και δεν υπήρχαν άμεσες αναφορές ζημιών ή θανάτων, δεδομένου ότι η περιοχή αυτή είναι σχεδόν κατοικημένη.

Ο δακτύλιος της φωτιάς θερμαίνεται ξανά. Μερικές σημαντικές ηφαιστειακές εκρήξεις μπορεί να ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες. Ετοιμαστείτε!

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. {1

  2}
  3γωνο
  ΤΟ
  ΔΑΧΤΥΛΊΔΙ
  ΤΉΣ
  ΕΞ/ΟΥΣΊΑΣ.
  ΙΔΟΎ
  ???

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*