21:06 - 12/08/2017

Τρεις πόλεις – κράτη ελέγχουν όλο τον πλανήτη

Τρεις πόλεις- κράτη συγκεντρώνουν όλη την εξουσία του πλανήτη. Ακόμα και αν ακούγεται υπερβολικό μια προσεκτική μελέτη των προνομίων που απολαμβάνουν, οι τρεις αυτές αστικές περιφέρειες μάλλον θα σας πείσει ότι δεν έχουμε καλή γνώση της πραγματικότητάς μας.

Πρόκειται για το City του Λονδίνου το οποίο είναι το μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο του πλανήτη (λίγοι γνωρίζουν ότι είναι αυτοδιοίκητο) για το Βατικανό που συγκεντρώνει την θρησκευτική εξουσία μεταβάλλοντάς τη σε κοσμική, και το Columbia που βρίσκεται στην πόλη της Ουάσιγκτον (αυτοδιοίκητο και αυτό).

Τώρα που επιτέλους ξυπνάμε και συνειδητοποιούμε πως πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι προγραμματισμένα να τα ζήσουμε χρόνια πριν γεννηθούμε καν, τώρα είναι η ώρα να αναγνωρίσουμε τα σχέδια των ανθρώπων-σχεδιαστών που καλλιτέχνησαν πάνω σ’αυτό το Μάτριξ. Ενωμένοι, με κοινούς στόχους και κοινούς αντιπάλους. Και ο δρόμος για αυτό είναι η γνώση. Η γνώση. Και αυτή, τιθασευμένη στο μυαλό, ανοίγει τον δεύτερο δρόμο. Τον δρόμο προς τη σοφία.

Όπως έλεγε και ο Leto Atreides στο αριστούργημα Dune του Frank Herbert: «The sleeper must awaken» (o κοιμώμενος πρέπει να ξυπνήσει) και εμείς κοιμώμαστε χρόνια ….με τα «τσαρούχια».

Δειτε με προσοχή το βίντεο.

grothia

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 12
    1
    Το τρίγωνο της αμαρτίας του πλανήτη ,πάσης βδελυγμιας,πάσης σιχασιας και πάσης θηριωδίας,κακαραντζες μασκαρεμένες με περίτεχνα φανταχτερά κουστούμια,γραβάτες,κορώνες,τιαρες,φανταιζι κελεμπιες,διποδες ανθρωπόμορφες σκουληκαντερες,έχιδνες ,ανακοντες,κόμπρες,που καμωνονται θρησκευτικούς ηγέτες,τραπεζίτες,πολιτικούς ηγέτες,βασιλιάδες ,κομήτες,δουκες και βαρώνους και που αλληλο-εξωντονωνται,μυστικές λέσχες,κλαμπς,στοές και ορυχεία,τάγματα απο εδώ,τάγματα απο εκεί,φατρίες,οίκοι,όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρωνω,εδώ τα καλά καρπούζια !
  2. 5
    1
    …..ειδαν απο παλια ποσο ηλιθιοι ηταν οι ανθρωποι και βαρβαροι …και το εκμεταλλευτικαν αυτο καποιες οικογενειες…..ντεμι…και βγηκαν κερδισμενοι μετα απο εκατομμυρια δολοφονιων και καταστροφων στην επιφανεια του πλανητη…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί