15:17 - 22/08/2019

Ονδούρα: Τρεις νεκροί και δώδεκα τραυματίες μετά από ματαίωση ποδοσφαιρικού αγώνα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τραγικός ο απολογισμός των επεισοδίων στην πρωτεύουσα Τεγουσιγάλπα

Το ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Ονδούρας μεταξύ της Ολίμπια και της Μοτάγουα δεν ξεκίνησε ποτέ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν βίαιες συμπλοκές μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, που είχαν ως αποτέλεσμα χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι δώδεκα.

Το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της Μοτάγουα στο γήπεδο της πρωτεύουσας Τεγουσιγάλπα, δέχτηκε βροχή από πέτρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις ποδοσφαιριστές και ο αγώνας να ματαιωθεί.

Την ίδια ώρα, περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι, που βρίσκονταν στις κερκίδες, επιχείρησαν να φύγουν από το γήπεδο, αλλά μπλοκαρίστηκαν από περίπου 5.000 αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν βίαια επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, που είχαν ως θλιβερό απολογισμό τρεις θανάτους και δώδεκα τραυματισμούς.

makthes.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*