Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:40 - 06/10/2021

Τραυματισμένοι από το Εμβόλιο Covid-19 Μοιράζονται Μαζί μας Ιστορίες Φρίκης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

από τον Δρα Τζόζεφ Μέρκολα, 5 Οκτ. 2021

Κύρια σημεία του άρθρου

· Τον Ιούνιο του 2021, ο γερουσιαστής του Ουισκόνσιν Ron Johnson έδωσε συνέντευξη Τύπου με οικογένειες που μοιράστηκαν ιστορίες σχετικά με τους τραυματισμούς που υπέστησαν ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού τους για COVID-19.

· Στις 10 Σεπτεμβρίου 2021, το κανάλι WXYZ-TV Channel 7 δημοσίευσε ένα αίτημα στο Facebook, ζητώντας από ανθρώπους που είχαν χάσει ένα ανεμβολίαστο αγαπημένο τους πρόσωπο από το COVID-19 να επικοινωνήσουν μαζί τους για ένα ρεπορτάζ. Η ανάρτηση έχει λάβει περισσότερες από 241.000 απαντήσεις και οι περισσότερες αφορούν κάποιον που τραυματίστηκε ή πέθανε από το εμβόλιο COVID ή που έπαθε σοβαρό COVID-19 παρόλο που ήταν πλήρως εμβολιασμένος.

· Η Jodi O’Malley, νοσηλεύτρια στο αμερικανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας, βαίνει σε αποκαλύψεις για τους τραυματισμούς από το εμβόλιο COVID. Οι υποψιαζόμενοι τραυματισμοί από το εμβόλιο δεν δηλώνονται, παρόλο που αυτό ζητείται. Στην πραγματικότητα, λιγοστοί υγειονομικοί είναι εξοικειωμένοι με αυτό το αίτημα και δεν γνωρίζουν πώς και πού να υποβάλουν τέτοιες αναφορές.

· Ο Brandon Schadt, επικεφαλής περιφερειακού τμήματος της Johnson & Johnson, έχει ηχογραφηθεί μυστικά να λέει ότι τα παιδιά δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο COVID, κι ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς τα ΜΜΕ, ότι λένε την αλήθεια για τα εμβόλια.

· Ο Justin Durrant, επιστήμονας της Johnson & Johnson, συμφωνεί ότι τα βρέφη και τα μικρά παιδιά δεν χρειάζονται το εμβόλιο COVID και λέει στον μυστικό δημοσιογράφο να μην κάνει το εμβόλιο COVID της Johnson & Johnson.

Άρθρο

Στα τέλη Ιουνίου του 2021, ο γερουσιαστής του Ουισκόνσιν Ron Johnson διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου με οικογένειες που μοιράστηκαν ιστορίες για τους τραυματισμούς που υπέστησαν ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού τους για COVID. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ωριαία συνάντηση, η οποία λογοκρίθηκε και αποσιωπήθηκε ευρέως, εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=6mxqC9SiRh8

Ενώ ο Johnson είναι διπλωματικός, δηλώνοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν πρόβλημα μετά τον εμβολιασμό τους και ότι τα εμβόλια έχουν σώσει πολλές ζωές, φαίνεται ξεκάθαρο ότι οι παρενέργειες από τις ενέσεις COVID είναι ΠΟΛΥ πιο συχνές από ό,τι οποιοσδήποτε είναι πρόθυμος να παραδεχτεί δημόσια.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2021, το κανάλι WXYZ-TV Channel 7 δημοσίευσε ένα αίτημα στο Facebook, ζητώντας από ανθρώπους που είχαν χάσει λόγω COVID-19 ένα ανεμβολίαστο αγαπημένο τους πρόσωπο να απαντήσουν στο δημοσίευμα για να κανονίσουν ένα ρεπορτάζ.

Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2021, η ανάρτηση είχε περισσότερες από 244.000 απαντήσεις, και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών αφορά κάποιον που τραυματίστηκε ή πέθανε από το εμβόλιο COVID ή που έπαθε σοβαρό COVID-19 παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις εκατοντάδες χιλιάδες απαντήσεις εδώ:

https://www.facebook.com/80221381134/posts/10158207967261135/?d=n
Παρακάτω παρατίθενται μερικά παραδείγματα από τις απαντήσεις που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο:

“Ο παππούς του καλού μου φίλου μόλις απεβίωσε λόγω της λήψης του αναμνηστικού εμβολίου”.

“Τι θα λέγατε να κάνατε μια ιστορία για τον θείο μου που ήταν μια χαρά στην υγεία του μέχρι που εμβολιάστηκε; Ή για τον θείο του αφεντικού μου που ήταν υγιής και γύρω στα 50, και μετά πέθανε ξαφνικά μία εβδομάδα μετά το εμβόλιο;”.

“Ο πατέρας της κουνιάδας μου πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο 48 ώρες μετά το εμβόλιο Moderna. Ήταν δραστήριος και υγιής”.

“Μήπως να μιλήσουμε για την αφεντικίνα του συζύγου μου που έπαθε δύο εγκεφαλικά μετά τη δεύτερη δόση της;! Δεν σας ενδιαφέρει αυτή η ιστορία;”

“Το εμβόλιο δολοφόνησε τον φίλο μου τρεις βδομάδες αφότου το έκανε”.

“Έχω έναν στενό φίλο που τώρα έχει μυοκαρδίτιδα μετά το εμβόλιο. Υψηλή θνησιμότητα μέσα σε 5 χρόνια. Απόλυτα υγιής πριν από το εμβόλιο”.

“Ξέρω 2 γυναίκες που έπαθαν εγκεφαλικό αμέσως μετά την ένεση.”

“Χάσαμε έναν θείο από φλεγμονή της καρδιάς 2 ημέρες μετά το εμβόλιο.”

“Χάσαμε έναν πολύ αγαπητό μας άνθρωπο μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου, και είχε πει ότι μετάνιωσε που το έκανε και με συμβούλεψε να μην το κάνω. Μήπως να αναφέρετε αυτό; Πέθανε από ανεύρυσμα εγκεφάλου και ήταν πολύ υγιής”.

«Η όμορφη μητέρα μου πέθανε πρόσφατα, 23 ημέρες μετά το πρώτο εμβόλιο της AstraZeneca (που δεν ήξερα ότι έκανε). Η “ανοσοποίηση” ήταν η “αιτία θανάτου” στο πιστοποιητικό θανάτου της.»

“Γνωρίζω πλέον περισσότερους ανθρώπους που τραυματίστηκαν από το εμβόλιο από ό,τι ανθρώπους που έστω και απλά είχαν Covid”.

“Όχι, αλλά γνωρίζω δύο ανθρώπους που πέθαναν από το Covid αφού είχαν εμβολιαστεί πλήρως”.

“Ο θείος μου πέθανε 3 μήνες μετά το δεύτερο εμβόλιο. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο του παχέος εντέρου 4ου σταδίου, χειρουργήθηκε, πήγε σε ίδρυμα για αποκατάσταση και στη συνέχεια πέθανε από θρόμβο αίματος. Ευχαριστούμε, Pfizer”.

“Γνωρίζω δύο γυναίκες που είχαν αποβολές μέσα σε 2 ημέρες από τη λήψη του”.

Αυτές οι απαντήσεις είναι αυτό που θα λέγαμε μία μεγάλη ΕΝΔΕΙΞΗ. Όπως σημείωσε ένας σχολιαστής: “Δεν φαίνεται να λαμβάνετε την ιστορία που ζητήσατε, κρίνοντας από τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών των απαντήσεων σχετικά με τους θανάτους και τις παρενέργειες από το εμβόλιο. Αφού υπάρχει ένα τέτοιο συντριπτικό κύμα δυσμενών επιδράσεων των εμβολίων, μήπως να κάνατε ένα ρεπορτάζ γι’ αυτό; Φαίνεται ότι υπάρχουν εδώ πολλοί για να αντλήσετε πληροφορίες”.

Τώρα έχουμε επίσης υγειονομικούς που κάνουν αποκαλύψεις εκ των έσω, επιβεβαιώνοντας ότι οι τραυματισμοί από το COVID είναι απίστευτα συνηθισμένοι και οι περισσότεροι δεν δηλώνονται ποτέ. Σε ένα προσεχές άρθρο, θα μοιραστώ την ανάλυση του επιχειρηματία Steve Kirsch, η οποία υποδηλώνει έντονα ότι οι αναφορές στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολιασμού των ΗΠΑ (VAERS) υποαναφέρονται κατά 41 φορές. Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι από 200.000 θάνατοι και έως και 5 εκατομμύρια τραυματισμοί από το εμβόλιο COVID.

Κωδωνοκρούστρια του Υπουργείου Υγείας: Η Ανομία στο Υψηλότατο Επίπεδο

Σε ένα εντυπωσιακό ρεπορτάζ του Project Veritas, η Jodi O’Malley, νοσηλεύτρια που εργάζεται στο αμερικανικό σύστημα υγείας, αποκαλύπτει ότι οι αξιωματούχοι υγείας παραβλέπουν και συγκαλύπτουν τους τραυματισμούς από το εμβόλιο COVID-19.

Η O’Malley λέει ότι έχει δει “δεκάδες ανθρώπους να έρχονται με δυσμενείς αντιδράσεις”, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας, της συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας, και θανάτων, αλλά οι αντιδράσεις δεν αναφέρονται. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι τόσο ο αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) όσο και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ζητούν να δηλώνεται κάθε υποψιαζόμενη βλάβη από εμβόλιο επείγουσας χρήσης.

“Εάν προσδοκάται από όλους να συγκεντρώνουν αυτά τα δεδομένα και να τα αναφέρουν, αλλά κανείς δεν το κάνει, πώς μπορεί οποιοσδήποτε να ξέρει αν το εμβόλιο είναι πραγματικά ασφαλές; Δεν το γνωρίζουν” λέει η O’Malley.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η O’Malley αποφάσισε να βγει δημόσια, γνωρίζοντας ότι πιθανότατα θα χάσει τη δουλειά της γι’ αυτό, είναι επειδή μια από τις συναδέλφους της που εξαναγκάστηκε να κάνει το εμβόλιο πέθανε. “Κανένας δεν θα έπρεπε να αναγκάζεται να αποφασίσει μεταξύ του βιοπορισμού και του εμβολιασμού του”, λέει η O’Malley.

Επισημαίνει επίσης ότι, ενώ υπάρχουν φάρμακα όπως η ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη που έχουν αποδειχθεί ασφαλή και αποτελεσματικά κατά του ιού, το Υπουργείο Υγείας τερματίζει οποιονδήποτε χρησιμοποιεί αυτά τα φάρμακα. Εάν τα φάρμακα αυτά επιτρέπονταν, το εμβόλιο COVID δεν θα μπορούσε καν να αδειοδοτηθεί για επείγουσα χρήση. Όταν η O’Malley ρωτά την Gayle Lundberg, φαρμακοποιό, αν η ιβερμεκτίνη μπορεί να χορηγηθεί σε ασθενή του οποίου ο γιατρός ήταν πρόθυμος να τη συνταγογραφήσει, εκείνη απαντά:

“Έχω κολλήσει. Μου είπαν ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιήσω την ιβερμεκτίνη σε κάποιον που έχει COVID, εκτός αν δεν θέλω τη δουλειά μου. Δεν πρόκειται να χάσω τη δουλειά μου για αυτό”.

“Αυτό είναι ανομία στο υψηλότατο επίπεδο”, λέει η O’Malley. “Έχεις το FDA, το CDC, που υποτίθεται μας προστατεύουν αμφότερα, αλλά ορίζονται από την κυβέρνηση, και όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι αντιεπιστημονικά”.

Μια άλλη κωδωνοκρούστης, η Ντέμπορα Κόνραντ, παρουσιάστηκε πρόσφατα σε αποκλειστικό άρθρο του Highwire. Η Conrad, βοηθός ιατρού, αποκαλύπτει ότι υπάρχει πλήρης αδιαφορία προς το αίτημα αναφοράς των τραυματισμών από το εμβόλιο COVID και στο νοσοκομείο της επίσης. Θα δημοσιεύσω αυτή τη συνέντευξη την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021.

Αξιωματούχοι της Johnson & Johnson ηχογραφούνται μυστικά

Στο 3ο μέρος της σειράς ερευνών για το εμβόλιο COVID, το Project Veritas αποκαλύπτει < https://www.youtube.com/watch?v=hNIj83XNNeE >τα αληθινά συναισθήματα δύο αξιωματούχων της Johnson & Johnson: του Brandon Schadt, διευθυντή περιφερειακού τμήματος της Johnson & Johnson, και του Justin Durrant, επιστήμονα της Johnson & Johnson.

Μιλώντας σε έναν μυστικό ρεπόρτερ του Project Veritas κατά τη διάρκεια ενός γεύματος, ο Schadt παραδέχεται ότι δεν συμφωνεί με την ώθηση για τον εμβολιασμό των παιδιών. “Τα παιδιά δεν θα έπρεπε να κάνουν το γαμημένο εμβόλιο”, λέει. “Είναι φρικτό… Είναι παιδί, απλά δεν το κάνεις αυτό. Όχι κάτι που έχει τόσο άγνωστες μελλοντικές επιπτώσεις”.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν όντως δεν έχουμε ιδέα ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, απαντά: “Πώς θα μπορούσες να ξέρεις; Δεν υπάρχει κανένας που να λέει: “Εγώ έκανα το εμβόλιο πριν χρόνια και δεν έπαθα τίποτα”. Όταν ρωτήθηκε αν μπορούμε να εμπιστευτούμε τις αναφορές των ΜΜΕ στα εμβόλια COVID, ο Schadt δηλώνει: “Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εμπιστευτούμε οτιδήποτε πουν”.

Και ο Durrant επίσης δεν πιστεύει ότι τα μωρά και τα μικρά παιδιά χρειάζονται το εμβόλιο, και λέει: “Δεν θα έκανε τόση μεγάλη διαφορά” αν τα παιδιά δεν εμβολιάζονταν για το COVID. Ωστόσο, φαίνεται να συμφωνεί με την πολιτική των εταιρειών να αναγκάσουν τους ενήλικες να εμβολιαστούν ανεξάρτητα απ’ το αν το χρειάζονται ή το επιλέγουν.

Παραδέχεται ότι οι πολιτικές τους κάνουν τη ζωή των ανεμβολίαστων τόσο άβολη, ώστε απλά τα παρατούν και εμβολιάζονται. Ωστόσο, ο Durrant λέει στον μυστικό δημοσιογράφο: “Μην κάνεις το εμβόλιο Johnson & Johnson. Αλλά μην πεις ότι στο είπα”.

Προειδοποιήσεις του FDA στα σκευάσματα των Janssen, Pfizer και Moderna

Στα τέλη Απριλίου 2021, το FDA πρόσθεσε μια προειδοποιητική ετικέτα στο εμβόλιο COVID της Janssen σχετικά με τον κίνδυνο για δυνητικά σοβαρή θρόμβωση στον εγκέφαλο και σε άλλα σημεία, περιλαμβανομένων της κοιλιάς και των ποδιών, σε συνδυασμό με θρομβοπενία (χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων), ιδιαίτερα στις γυναίκες. Στα μέσα Ιουλίου, το σύνδρομο Γκιλέν-Μπαρέ και η ανοσοκαταστολή προστέθηκαν στον κατάλογο των προειδοποιήσεων.

Τον Ιούνιο του 2021 προστέθηκαν προειδοποιητικές ετικέτες στα εμβόλια της Pfizer και της Moderna, καθώς ο FDA κατέληξε ότι υπάρχει “πιθανή συσχέτιση” μεταξύ των εμβολίων mRNA και καρδιακής φλεγμονής σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες.

Στις 24 Ιουνίου 2021, το Fierce Pharma ανέφερε ότι “η καρδιακή φλεγμονή εμφανίστηκε σε ποσοστό 12,6 ανά εκατομμύριο μεταξύ των ατόμων ηλικίας 12 έως 39, σύμφωνα με τα Δεδομένα Ασφάλειας του CDC (Vaccine Safety Datalink).

Οι Εμμηνορροϊκές Ανωμαλίες αναδεικνύονται σε ευρέως διαδεδομένη παρενέργεια

Μία από τις παρενέργειες που αναμένουμε ακόμα να εμφανιστεί στο ραντάρ του FDA και του CDC, είναι οι διαταραχές περιόδου στις γυναίκες. Σύμφωνα με το κύριο άρθρο της 16ης Σεπτεμβρίου 2021 στο Βρετανικό Ιατρικό Περιοδικό (BMJ), μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου 2021 περισσότερες από 30.000 αναφορές σε διαταραχές περιόδου και κολπική αιμορραγία είχαν υποβληθεί στο σύστημα κίτρινης κάρτας του βρετανικού Οργανισμού Ρύθμισης Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA), ο οποίος συλλέγει και παρακολουθεί τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων.

Το κύριο άρθρο γράφτηκε από την Victoria Male, ειδικό στην αναπαραγωγική ανοσολογία στο Imperial College του Λονδίνου. Σύμφωνα με την Male, η σχέση μεταξύ των αιμορραγικών αυτών ανωμαλιών και των εμβολίων COVID, ανεξαρτήτου εταιρείας, είναι εύλογη και χρήζει περαιτέρω διερεύνησης. Γράφει:

<< Έχουν αναφερθεί εμμηνορροϊκές μεταβολές μετά από τα εμβόλια COVID-19, τόσο αυτά του mRNA όσο και του αδενοϊού, γεγονός που υποδηλώνει ότι, αν υπάρχει σύνδεση, αυτή είναι πιθανό να οφείλεται στην ανοσολογική απόκριση στον εμβολιασμό μάλλον παρά σε ένα συγκεκριμένο συστατικό του εμβολίου. Ο εμβολιασμός κατά του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) έχει κι αυτός συσχετιστεί με αλλαγές στην περίοδο. Μάλιστα, η περίοδος μπορεί να επηρεαστεί από την ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού μπροστά σε διάφορα ερεθίσματα, συμπεριλαμβανομένης της ιογενούς λοίμωξης: σε μια μελέτη σε γυναίκες, περίπου το ένα τέταρτο όσων είχαν μολυνθεί από SARS-CoV-2 παρουσίασαν διαταραχή περιόδου. Οι βιολογικά εύλογοι μηχανισμοί που συνδέουν την ανοσολογική διέγερση με τις αλλαγές περιόδου περιλαμβάνουν ανοσολογικές επιδράσεις στις ορμόνες που καθοδηγούν τον εμμηνορροϊκό κύκλο καθώς και επιδράσεις ανοσολογικών κυττάρων στο ενδομήτριο, που εμπλέκονται στην κυκλική συσσώρευση και διάσπαση αυτού του ιστού. >>

Η επίκουρος καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Urbana-Champaign, η Δρ Κάθριν Κλάνσι, η οποία ερευνά τους μηχανισμούς της οξείας ενεργοποίησης του ανοσοποιητικού και της επιδιόρθωσης της έμμηνου ρύσης, δήλωσε στο Defender ότι «βλέπω με αποτροπιασμό πως το ερευνητικό πρωτόκολλο των εταιρικών μελετών αδειοδότησης των εμβολίων καθιστά επί του παρόντος αδύνατη τη διερεύνηση αυτής της σχέσης, κι ελπίζουμε ότι οι μελλοντικοί κατασκευαστές φαρμάκων και εμβολίων θα λάβουν υπόψη το θέμα αυτό».

Αμερικανικές Αναφορές στις Εμμηνορροϊκές Ανωμαλίες

Στις ΗΠΑ, το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS) είχε καταγράψει συνολικά 9.589 αναφορές εμμηνορροϊκών διαταραχών μετά από εμβόλιο COVID, στις 17 Σεπτεμβρίου 2021. Ο Δρ Λόρενς Παλέφσκι, παιδίατρος, σχολίασε το άρθρο στο Βρετανικό Ιατρικό Περιοδικό (BMJ) λέγοντας στο Defender:

<< Αν ακολουθούσαμε την επιστημονική μέθοδο, όπως διδάχτηκε στα σχολικά βιβλία (αν και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν τηρείται καθόλου πλέον), θα βλέπαμε αμέσως αυτήν την παρατήρηση των αλλαγών του εμμηνορροϊκού κύκλου σε δεκάδες χιλιάδες γυναίκες ως "σήμα", λόγω του οποίου θα έπρεπε να υποβληθούν οι απαραίτητες ερωτήσεις. […] Η πραγματική τήρηση της επιστημονικής μεθόδου θα επέτρεπε την αναφορά απαντήσεων χωρίς μεροληψία ή επιθυμία για συγκεκριμένα αποτελέσματα [...]. Υπάρχει μακρύς κατάλογος παρενεργειών που οι κατασκευαστές των εμβολίων έστειλαν στον FDA το φθινόπωρο του 2020. Πολλοί από τους τραυματισμούς που αναφέρουν οι άνθρωποι μετά τη λήψη αυτών των εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων της αιμορραγίας, των θρόμβων, των αυτοάνοσων, του συνδρόμου Γκιλέν-Μπαρέ και πολλών άλλων, είναι πολύ γνωστοί στους κατασκευαστές και στον FDA, μα οι επίδοξοι εξουσιαστές συνεχίζουν να αγνοούν τις αναφορές των ανθρώπων που παρουσιάζουν αυτά τα δυσμενή συμβάντα, σαν να μην έχουν την οποιαδήποτε σχέση με τα εμβόλια. Ουσιαστικά, συγκέντρωσαν τα δεδομένα στις κλινικές δοκιμές αλλά τα κράτησαν κλειδαμπαρωμένα. >>

Ο Palevsky πιστεύει ότι οι ανωμαλίες περιόδου που αναφέρονται από γυναίκες που έκαναν το εμβόλιο COVID μπορεί να σχετίζονται με τις επιδράσεις της πρωτεΐνης ακίδας που παράγει τώρα το σώμα τους.

Το Εθνικό Ίδρυμα Υγείας Χρηματοδοτεί Μελέτη για τη Διερεύνηση των Εμμηνορροϊκών Ανωμαλιών

Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2021, το Ινστιτούτο Παιδικής Υγείας και Ανθρώπινης Ανάπτυξης και το Γραφείο Έρευνας στην Υγεία των Γυναικών –αμφότερα μέρος του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας– ανακοίνωσαν ότι θα επιχορηγήσουν 1.67 εκατομμύρια δολάρια σε πέντε ερευνητικά ιδρύματα για να ερευνήσουν τη σχέση των ανωμαλιών περιόδου με τα εμβόλια COVID.

Κατά το επόμενο έτος, ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, στο Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και στο Πανεπιστήμιο Υγείας και Επιστήμης του Όρεγκον, θα προσπαθήσουν να καθορίσουν εάν οι εμμηνορροϊκές αλλαγές συνδέονται άμεσα με τα εμβόλια COVID, πόσο διαρκούν οι αλλαγές, και ποιος είναι ο υποκείμενος μηχανισμός.

Οι πέντε μελέτες αναμένεται να συμπεριλάβουν κάπου 400.000 έως 500.000 συμμετέχοντες, σύμφωνα με την Δρ Ντιάνα Μπιάνκι, διευθύντρια του Ινστιτούτου Παιδικής Υγείας και Ανθρώπινης Ανάπτυξης.

Υπάρχει επίσης μια ανεξάρτητη ομάδα που συλλέγει δεδομένα από μη εμβολιασμένες γυναίκες που αντιμετωπίζουν μη φυσιολογικά μοτίβα αιμορραγίας μετά από στενή επαφή τους με εμβολιασμένο για Covid άτομο. Ο Palevsky και η Dr. Christiane Northrup αποτελούν μέρος αυτής της ερευνητικής ομάδας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρότζεκτ στο MyCycleStory.com

Συσσωρευόμενα Στοιχεία Λένε μια Τρομακτική Ιστορία

Ενώ οι Αρχές επιμένουν ότι τα εμβόλια COVID είναι “ασφαλή και αποτελεσματικά”, τα συσσωρευόμενα στοιχεία λένε μια διαφορετική ιστορία. Όχι μόνο χάνουν τα εμβόλια την αποτελεσματικότητά τους εντός μηνών, όπως αποδεικνύεται από ισραηλινά δεδομένα που συζητούνται σε αυτό το βίντεο < https://rumble.com/vjhoer-israel-sees-drop-in-pfizer-protection-against-covid.html >, αλλά το VAERS έχει λάβει επίσης περισσότερες από 726.960 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τον εμβολιασμό για COVID, όπως 15.386 θανάτους και 66.642 νοσηλείες, από τις 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Αυτοί οι αριθμοί είναι τόσο συγκλονιστικοί, ώστε τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτούς. Μέσα σε εννιά μήνες αυτά τα εμβόλια προκάλεσαν περισσότερες αναφορές στο VAERS τραυματισμών και θανάτων στις ΗΠΑ από όσες όλα τα διαθέσιμα εμβόλια τα τελευταία 30 χρόνια. Μια παρόμοια κατάσταση μπορεί να παρατηρηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου 30.305 άνθρωποι έχουν πεθάνει εντός 21 ημερών από τον εμβολιασμό τους. Κι αυτό μέσα στους πρώτους έξι μήνες και μόνο, μετά την κυκλοφορία των εμβολίων.

Τον Αύγουστο του 2021, το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας ανέστειλε τη χρήση 1.63 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου της Moderna, αφότου βρήκε ξένες ουσίες που έμοιαζαν με σωματίδια μετάλλων σε μερικά φιαλίδια. Στη συνέχεια, στα μέσα Σεπτεμβρίου ανακαλύφθηκαν υποψιαζόμενοι μολυσματικοί παράγοντες και σε μια συγκεκριμένη παρτίδα του εμβολίου της Pfizer επίσης. Κι ωστόσο, μας λένε να σηκώσουμε τα μανίκια και να μην κάνουμε ερωτήσεις. Γιατί;

Όπως σημείωσε ο Schadt, ο υπάλληλος της Johnson & Johnson που ηχογραφήθηκε μυστικά από το Project Veritas, η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού δεν γίνεται πράγματι για τη δημόσια υγεία μα για πολιτικούς και οικονομικούς λόγους. Πέρα από αυτούς, πιστεύω ότι γίνεται για να δημιουργήσει τον μηχανισμό ελέγχου που απαιτείται για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση. Τα διαβατήρια εμβολίου θα επιτρέψουν σε μη εκλεγμένους τεχνοκράτες να ελέγχουν και να χειρίζονται ολόκληρο τον κόσμο σύμφωνα με τις δικές τους ιδιοτροπίες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν τελειώνει με δύο δόσεις. Στο Ισραήλ, μια τέταρτη ένεση της Pfizer ήδη κυκλοφορεί, κι ούτε ακόμα τέλειωσε η χρονιά. Κι όλοι εκείνοι που έλαβαν τις δύο πρώτες δόσεις θα χάσουν τώρα πάλι όλες τις ελευθερίες τους, μέχρι να κάνουν και τις καινούργιες δόσεις. Αυτό ακριβώς μπορούμε να περιμένουμε να συμβεί και παντού αλλού στον κόσμο, οπουδήποτε βγήκαν διαβατήρια εμβολίων.

Συνδέουν τις ελευθερίες με τους επανειλημμένους εμβολιασμούς, και μόλις εξαφανιστεί ο COVID-19, αν γίνει ποτέ, απλά θα βγάλουν κάτι άλλο που θα πρέπει να εγχυθεί μέσα σου εάν θέλεις να εργαστείς, να φοιτήσεις, να ταξιδέψεις, να ψωνίσεις ή να ζήσεις μια κατά το ήμισυ φυσιολογική ζωή.

Αυτό είναι το θεμέλιο του καινούργιου κράτους βιοασφάλειας. Το ερώτημα είναι: είναι αυτό πράγματι ζωή; Έτσι θέλουμε να ζούμε; Είναι αυτός ο κόσμος που θέλουμε για τα παιδιά και τα εγγόνια μας; Εάν όχι, πρέπει να κάνουμε όλοι το καθήκον μας και να αντισταθούμε στις κυβερνητικές διαταγές, στα διαβατήρια εμβολίων και στους περιορισμούς που βασίζονται στην κατάσταση εμβολιασμού. Τα καλά νέα είναι ότι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε, γιατί είμαστε πολύ περισσότεροι από αυτούς.

ηγή: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/10/05/covid-vaccine-injuries.aspx?ui=5eaca24a28d4e83d5322c736ea53321edd94b624c8f95358c34eb83ece211781&sd=20170308&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20211005_HL2&mid=DM1003125&rid=1283479414

μετάφραση: Κίμων Πετρόχειλος, http://youtubetranslations.gr/Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Για τις Καναρίους Νήσους δεν υπάρχει κορωνοϊός. Από την 1η Οκτωβρίου, δεν χρειάζεστε εξέταση ή απόδειξη εμβολιασμού για να εισέλθετε στα Κανάρια Νησιά!

  https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/10/1.html#more

  Το ισπανικό σύστημα δημόσιας υγείας δεν μπορεί να ανιχνεύσει έναν ιό.

  Καταλάβετε τι σημαίνει αυτό:
  2 ΧΡΌΝΙΑ ΠΑΝΙΚΟΎ ΓΙΑ ΤΟ ΤΊΠΟΤΑ!!!

  Οι Κανάριοι Νήσοι αντέδρασαν ΑΜΕΣΑ στη δημοσίευση της υγειονομικής αρχής της Ισπανίας, η οποία δήλωσε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ανιχνεύσει TON IO….

 2. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 10/06/2021 @ 10:01 ΜΜ

  ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ………………..

  Παρενέργειες της ένεσης pfizer (2 συνταρακτικές μαρτυρίες)

  https://www.bitchute.com/video/2DRvPUNNUNLF/

 3. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 10/06/2021 @ 11:22 ΜΜ

  Δεν δίνουμε καινούργια φάρμακα (εμβόλιο) σε παιδιά και εγκύους // Κούβελας Δημήτριος 4/10/2021 (5)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*