ΤΡΑΜΠ – ΠΟΥΤΙΝ “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΖΟΥΝ”

Τα δικά μας γερμανικά “πρακτοράκια” επιμένουν με ΕΕ και Μέρκελ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ήταν βόμβα μεγατόνων η απόφαση του Βρετανικού λαού στο δημοψήφισμα που διενεργήθηκε στις 23 Ιουνίου 2016 στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου υπερψηφίσθηκε το BREXIT με ποσοστό 51,9%.  Αυτή η απόφαση είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο τότε Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον και να αναλάβει Πρωθυπουργός η Τερέζα Μέι, η οποία υποσχόταν μια ήπια έξοδο της Κοινοπολιτείας από την ΕΕ.

Χαρακτηριστικότερα, δήλωνε στη διάσκεψη του Συντηρητικού Κόμματος, ότι δεν θα υπάρξει μια ξαφνική μονομερής αποχώρηση της χώρας από τον ευρωπαϊκό συνασπισμό που μέχρι πρότινος μετείχε. Και διαβεβαίωνε την ΕΕ, ότι η βρετανική αποχώρηση θα ήταν σύμφωνη με τις νομικές προβλέψεις ενεργοποίησης εντός διετίας, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην συνοχή και λειτουργία της ΕΕ.

Αυτήν την στάση χαιρέτιζαν, οι διάφοροι Αξιωματούχοι της ΕΕ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει πολύ σκληρή την Τερέζα Μέι.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ωστόσο, όλα αυτά από πλευράς Βρετανικής Κυβέρνησης, μέχρι την ημέρα των Προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ (8 Νοεμβρίου 2016) και της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ. Όμως, από εκεί και μετά η Βρετανίδα Πρωθυπουργός έγινε πιο σκληρή στις δηλώσεις της, με αποκορύφωμα τις προχθεσινές δηλώσεις της περί “σκληρού BREXIT”. Όπου, εξαπέλυσε σειρά απειλών κατά της ΕΕ, ανακοινώνοντας ότι θα αλλάξει το οικονομικό της μοντέλο και θα επιβάλλει μια χαμηλή φορολόγηση, ευελπιστώντας να μετατρέψει το Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα νέο φορολογικό παράδεισο. Προς αυτήν την κατεύθυνση θέλει σύμμαχο την ΕΕ για να μην πληγούν οι βιομηχανίες τους. Να μην μπει η ΕΕ εμπόδιο στα σχέδια της οικοδόμησης μιας παγκόσμιας Βρετανίας που θα ανοίξει ορίζοντες σε νέους αλλά και σε παλαιούς φίλους.

Από αυτήν την αλλαγή πλεύσης της Βρετανίδας Πρωθυπουργού, είναι πολύ ενοχλημένο το ιερατείο του Βερολίνου και των Βρυξελλών και σύσσωμος ο Τύπος της Γερμανίας και της Γαλλίας ομιλεί για υπέρμετρη αλαζονεία της Τερέζας Μέι.

Απασφαλίζει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτή η σκληρή εκφορά του λόγου από τη Τερέζα Μέι, έχει να κάνει σίγουρα με τις απόψεις και τις αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ, ευθύς αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Ένα δείγμα των οποίων μας έδωσε, πριν μια εβδομάδα, όταν παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Bild και στη βρετανική The Times και στις οποίες δήλωσε ότι καλώς αποχώρησε το Ηνωμένο Βασίλειο από την ΕΕ, της οποίας κυριαρχεί η Γερμανία. Θεωρώντας σίγουρη τη διάλυσή της, από τη στιγμή που προβλέπει πως στο εγγύς μέλλον και άλλες χώρες της ΕΕ θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ηνωμένου Βασιλείου. Υπερθεματίζοντας, με απόλυτα απαξιωτικό τρόπο, ότι για τον ίδιο δεν έχει καμιά σημασία εάν θα είναι ενωμένη η ΕΕ ή διχασμένη. Όπως επίσης, υπερασπίστηκε την προσέγγιση των ΗΠΑ προς τη Ρωσία, θεωρεί “παρωχημένο” το ΝΑΤΟ και καυτηρίασε για ένα ακόμη θέμα την ηγέτιδα δύναμη της ΕΕ, τη Γερμανία, κάνοντας αναφορά για το “καταστροφικό λάθος της Μέρκελ” όσον αφορά την κατεύθυνσή της στην μεταναστευτική πολιτική που χαράζει η ΕΕ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατά της Λέσχης Bilderberg.

Στην φετινή διάσκεψη της γνωστής μας Λέσχης Bilderberg, είχε αποφασισθεί η προσπάθεια αποτροπής του BREXIT στο δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου και ακολούθως η αποτροπή της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ. Προς την επίτευξη αυτών των στόχων δεν θα είχε αντίρρηση το ιερατείο των σκοτεινών αποφάσεων για τον Πλανήτη μας, να μετέλθει ακόμη και εγκληματικών ενεργειών.

Επί παραδείγματι, προσωπικά το έγραψα από την πρώτη στιγμή, ότι άλλοι είναι οι δολοφόνοι της Βουλευτού του Εργατικού Κόμματος Τζο Κοξ, υπέρμαχης του BREMAIN και η οποία δολοφονήθηκε μια εβδομάδα πριν από το δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου, από Βρετανό άνδρα που φέρεται ότι είπε τη στιγμή της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας: “Πρώτα η Βρετανία”!!

Προσωπικά, θεωρούσα και εξακολουθώ να θεωρώ σκηνοθετημένη αυτή τη δολοφονία από ξένα κέντρα αποφάσεων, προκειμένου να αναστρέψουν το αποτέλεσμα υπερ του BREXIT που μέχρι τη στιγμή της δολοφονίας κάλπαζε σε σχέση με το BREMAIN και που πρόσκαιρα άλλαξε τα δεδομένα.

Όπως θεωρώ σκηνοθετημένη από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων την προσπάθεια ανάδειξης ενός νεοφασίστα, ενός αλαζόνα, ενός σεξιστή, ενός αγράμματου, στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ. Γι΄ αυτό προς το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, δηλαδή την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον, επιστράτευσαν όλο το “πορνείο” του Χόλυγουντ, της φούντας, της πρέζας, της ανωμαλίας και του υποκόσμου!!

Για όλα τα παραπάνω, προφανώς ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε, ότι σύντομα θα αναθεωρήσουν οι ΗΠΑ το ρόλο τους στην “εγκληματική” Λέσχη Bilderberg!!

Τα δικά μας γερμανικά “πρακτοράκια” επιμένουν με ΕΕ και Μέρκελ. 

Όλα τα παραπάνω μας δείχνουν ότι πλέον χαράζεται μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, μια νέα δυναμική στον Πλανήτη από την Αμερική, την Μεγάλη Βρετανία (ξανά μετά την αποχώρησή της από την ΕΕ) και τη Ρωσία.

Όπου δυστυχώς, τα δικά “πρακτοράκια” της Γερμανίας επιμένουν να βρίσκονται στο πλευρό της ΕΕ, της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Μιας ΕΕ που κλυδωνίζεται και σύντομα θα δεχθεί τα πραγματικά “πυρά” από τη “Νέα Συμμαχία” που χαράζεται στον ορίζοντα.

Και η δική μας κυβέρνηση, αντί αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα να το αξιολογήσει υπέρ της Πατρίδος, εξακολουθεί να εθελοτυφλεί υπέρ μιας ΕΕ που πνέει τα λοίσθια. Παρακαλώντας να μας δώσει την τρισκατάρατη αξιολόγηση. Εκλιπαρώντας να μας κάνει απομείωση του επαχθούς και επονείδιστου δημοσίου χρέους!! Ε, κολοτούμπα Πανούλη;;

Μια από τα ίδια, ο Κούλης της Μαρέβας και της Λέσχης Bilderberg.

Θεωρώ ως απολύτως βλακώδες να υπάρχουν ακόμη Έλληνες, οι οποίοι είναι δυνατόν να επενδύουν στο μέλλον της Πατρίδος, εμπιστευόμενοι τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο οποίος ποτέ δεν κατάφερε να νουθετήσει την οικογένειά του και κάποιοι περιμένουν να κυβερνήσει τον ελληνικό λαό.

Ο πολιτικός που μετείχε στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg του περασμένου Ιουνίου (9-12), στη Δρέσδη της Γερμανίας και ο οποίος ουδέποτε θα μας αποκαλύψει τι ακριβώς αποφάσεις πήραν για την Ελλάδα οι συμμετέχοντες φίλοι του: Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (υπουργός οικονομικών της Γερμανίας), Εμμανουέλ Μακρόν (υπουργός οικονομικών της Γαλλίας), Κριστίν Λαγκάρντ (Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ), Μπενουά Κερέ (μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ).

Θα επιβάλουν ολική επαναφορά Καραμανλή;

Στο άρθρο μου της περασμένης Κυριακής – είχε μεγάλο πολιτικό αντίκτυπο – έγραφα για ολική επαναφορά του Κώστα Καραμανλή, από την “Νέα Συμμαχία”!!

Πιο συγκεκριμένα έγραφα: «…είναι ο μόνος πολιτικός που μπορεί να εμπιστευθεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν και να συνομιλήσει εντίμως μαζί του. Είναι ο πολιτικός που θα ενεργοποιηθεί σε μια επικείμενη Αμερικανο-ρωσική προσέγγιση και συμφωνία των δυο υπερδυνάμεων. Γιατί, ως Πρωθυπουργός προώθησε τις δυο διακρατικές μεγάλες συμφωνίες με τη Ρωσία. Τον αγωγό αργού πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και τον αγωγό αερίου South Stream. Γιατί, ως Πρωθυπουργός έθεσε βέτο στο Βουκουρέστι στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ το 2008, μη μπορώντας να αποδεχτεί την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ από τη στιγμή που δεν είχε εξευρεθεί κοινά αποδεκτή ονομασία για το κρατίδιο της FYROM. Μιας απόφασης που πάρθηκε και βρήκε πολλούς συμμάχους, παρά τις αφόρητες πιέσεις που ασκήθηκαν από τις ΗΠΑ του Τζωρτζ Μπους».

Μυστική συνάντηση Πούτιν – Καραμανλή στο Άγιον Όρος το 2005.

Στο σημερινό φύλλο θα σας ενημερώσω, με όσα μου αποκάλυψε αξιόπιστη πηγή μας, που την προκάλεσε αυτή η αναφορά μου!!

Ας θυμηθούμε τον ερχομό του Βλαδιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα το 2005.

Στις 8 Σεπτεμβρίου ο Ρώσος Πρόεδρος πραγματοποιούσε επίσκεψη στο Άγιον Όρος, την πρώτη αρχηγού του Ρωσικού κράτους. Προηγήθηκε συνάντηση Πούτιν – Καραμανλή στην Χαλκιδική. Μετά από εκείνη τη συνάντηση, ο Πούτιν χαρακτήρισε σοβαρό εταίρο της Ρωσίας την Ελλάδα, ευελπιστώντας στην οικονομική συνεργασία των δυο χωρών. Ακολούθησαν το επόμενο χρονικό διάστημα οι δυο μεγάλες ενεργειακές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας!!

Η πληροφόρηση στα ΜΜΕ έφθασε την εποχή εκείνη μέχρι τη συνάντηση της Χαλκιδικής. Η σημερινή δική μας πληροφόρηση, μιλάει ότι ακολούθησε “Μυστικός Δείπνος” των δυο ανδρών εντός του Αγίου Όρους (δεν μου αποκαλύφθηκε η Μονή) επί τρίωρο!!

Εκεί ο Πούτιν ενημέρωσε τον Καραμανλή για την τύχη του και για την πολύχρονη υπομονή που έπρεπε να κάνει…

Επανέρχομαι…

ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

Loading...

15 thoughts on “ΤΡΑΜΠ – ΠΟΥΤΙΝ “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΖΟΥΝ”

 1. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Ναι το χαρτί Κώστα Καραμανλή παίζει, αλλά για να γίνει αυτό ο Κώστας Καραμανλής θα φτιάξει νέο κόμμα από την αρχή και θα επανιδρύσει τη νέα δεξιά, δηλαδή νέα νέα δημοκρατία, που πιο πολύ θα στρέφεται στο χώρο της πατριωιικής δεξιάς, εγκαταλείποντας τις ιδέες περί μέσου χώρου και άλλα τοιαύτα. Αλλιώς θα καλπάσει η χρυσή αυγή προς την εξουσία. Ότι θέλουν οι Τραμπ-Πούτιν ή Καραμανλής υπό την νέα πατριωτική δεξιά ή Χρυσή Αυγή, ανεξαρτήτως αρχηγού. Και αυτοί εδώ οι δικοί μας οι απίθανοι, που πίστευαν μέχρι το τέλος ότι θα ματαιωνόταν η ορκωμοσία Τραμπ και θα παρέμενε ο Ομπάμα στην εξουσία, άλλο πάλι αυτό. Πίστευαν σε διαδηλώσεις και τέτοια που θα παρέλυαν την Αμερική, ότι θα σκοτωνόταν ο Τραμπ και ότι μέσα στο χάος αυτό θα έμενε ο Ομπάμα, δηλαδή είχαν βολευτεί μια χαρά με τις ιστορίες και τα παραμύθια του CNN. Έτσι πάντα το κάνουν αυτοί. Δεν έχουν κανένα απολύτως όραμα καμία απολύτως διορατικότητα και δεν έχουν όραμα και διορατικότητα, επειδή δεν αγαπάνε αυτό το τόπο, δεν πονάνε για αυτό το τόπο. Το μόνο που τους ενδιαφέρει έτσι απλά χωρίς αξίες, χωρίς όραμα είναι τα λεφτά και η εξουσία. Μήπως δεν τους είχαν πει ότι θα σκοτωνόταν ο Πούτιν και ότι ο Ομπάμα θα ήταν αιώνιος και όλοι μαζί θα ασκούσαν εξουσία, δηλαδή ότι τους έλεγαν και ότι τους έδιναν, δεν έχει σημασία, αρκεί να πληρωνόντουσαν. Αυτός είναι ο περίφημος διεθνισμός της αριστεράς που κάποτε ήταν προλεταριακός, ότι δήθεν θα στηριζόταν στη δύναμη του προλεταριάτου σε παγκόσμια κλίμακα. ανοησίες, διότι όλα αυτά τα δημιούργησαν οι Εβραίοι για να ανατρέψουν τον Τσάρο, επειδή δεν τον ήθελαν στην εξουσία στην Ρωσία, λόγω του ότι θα δημιουργούσαν το κράτος του Ισραήλ και το άλλο να μην αφήσουν να διαμορφωθεί στη Ρωσία αστική τάξη, για να μαζέψουν οι Τραπεζίτες όλο το χρήμα. Η μόνες σταθερές ιδέες για εμάς είναι η Ελλάδα και η Ορθοδοξία, αλλά πρέπει να έχει κότσια για να τις υπερασπιστείς, πρέπει να το λέει η καρδούλα σου.

  • ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

   ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΒΡΑΙΑ ΒΗΡΣΑΒΕΕ, ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ.
   ΒΓΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.
   ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ.

  • Πανανδρος ελλην says:

   Τώρα σοβαρά μιλάς; Πιστεύεις ακόμη σε ένα ενεργεια » Έλληνες» πολιτικούς; και μάλιστα σε δοσιλογου καραμανληδες θείο και ανηψιο; Και έχω δει ότι γράφετε και για προφητειες κλπ και εξακολουθειτε να πιστεύετε στο ψευτορωμαιικο; Τότε τι νόημα έχει να τις επικαλειστε; Όποια σας βολεύει χρησιμοποιείτε για τα σχόλιά και μετά ότι λάχει; ΞΕΦΤΊΛΑ ΞΕΦΤΊΛΑ. Μυαλό δε βάζετε με τίποτα και την πληρώνουμε όλοι δυστυχώς…. Για τη χρυσή πορδη τα έχω πει πολλές φορές και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω.

  • Γιάννης says:

   Από τη μια είναι γεγονός ότι ως πρωθυπουργός τόλμησε να ασκήσει βέτο για τα Σκόπια και να κάνει συμφωνίες με τη Ρωσία, αλλά κα ι από την άλλη, έχεις δίκιο φίλε ,ότι ψήφισε όλα τα μνημόνια και ήταν υπέρμαχος του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Διαλέξτε και παίρνετε, τι είναι αυτό που βαραίνει περισσότερο και πράξετε αναλόγως.

 2. Διομηδης says:

  Αυτοι ειναι ηγετες με αρ…. και οχι αρ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ.ΣΕ ΘΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ.

 3. Filotrampikos says:

  Ποιον Καραμανλή… Αυτος δεν χρεωσε την οικονομια σε μια τετραετια και διπλασιασε υο εθνικο χρεος… Κι αν δεν το εκανε ο αλογοσκουφης που μετα διορισε το γιο του στην γκολμαν σακς… Καλυψε τους προυγουμενους την εκανε… λουις και το πεζε μουγκα στην στρουγκα μπουχεσας… Ελεχθηκε που πηγαν τα λεφτα που νομιζε ο εταιρος καπαδοκης πηροβολημενος υπήρχαν.. ΓΑΠ… Ο Μπουχε.. καλυψε σιμητη κι ο Γαπ μπουχε… Αντι να πανε φυλακη θα ερθουν να μας σωσουν… Μα το Δία… Το Σωρρα τι τον έχουμε?… Κομωδια καταντισαμε.. Λεβεντοεπιθεωρηση… Και συντομα ακολουθεί η τραγωδια…Τον Βασιλια τον ανασυρουμε… Προτων για να φανει ο σφαιτερισμος της μεταπολιτευσης του δημιψιφισματος το οχι εγινε ναι… Ενω δημοψιφισμα καταργησε τη Βασιλεια κι εφερε μεταπολιτευση… Αραγες υπάρχει ποιο αξιοπιστος απο το Βασιλια για προσωρινο προεδρο… Οταν την κανει λουις ολη η μεταπολιτευση γιατι εμεινε ορφανη ελεω Τραμπ…. Τα πραγματα αλαξαν… Ο Θεός ευλογει την αμερικη πλεον… Και η Αμερικη ανηκει συους Αμεριμανους… Τι μου θυμιζει βρε τι μου θυμιζει… Κινημα… Ο Λαος στην εξουσία… Για να γινουν αυτα πρεπει να ελεχτει η Κυπ αμερικης και η κεντρική τραπεζα… FED… ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΒΩ ΝΟΜΙΣΜΑ… ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.. ΚΟΜΙΚΟΤΡΑΓΩΔΙΑ.. Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ Παντως ηταν εντυπωσιακος… Αν πετυχει οι πράξεις θα το δειξουν θα ειναι ευλογια ολο τον πλανητη… Δε πιστευα αυτα που ελεηγε μας αντιπροσοπευουν απολυτα τα λογια του… Αν δε μεινουν λόγια… Οι αυτοκρατοριες πεφτουν απο μεσα η σαπια ελιτ…υπερμεγεθυνεται, και τερμα… Υπαρχει θεμα.. Στα προτοκολα των σοφων Σιων… Λενε για κινεζικα τηλεβολα και μεταφορα καιφαλαιου εκει… Η Ευρώπη πηγε να γινει Αμερική στην οικονομια με δανεικο χρημα… Οπως η Αμερική καταχρεωθηκε γρηγορα ενω η συνοχη ηταν οριακη η περαιτέρω αμερικανοποιηση με εποικους ισλαμιστες.. Για αλοιωση εθνων.. Εγερε το κηλωμα του πουλοβερ… Η ευρωπη δεν εχει τυχη εναι πτωμα Ζομπι… Η Γερμανία κρατιεται γιατι νομιζει οτι ελεχει τη ΕΚΤ… Και μηδενικο επιτοκιο δανεισμου αγορας ευρω… Βαλτε και τα αεροδανεια.. Απομυζουν ολη την επαρχια.. Δηλαδη τις υπολοιπες χωρες.. Μετα το το φαγωμα της ευρωπης θα φαει τις σαρκες της.. Ο παγκαλος ηταν σαχλαμαρας ενα σωστο ριπε η Γερμανια ειναι Γιγαντας με μυαλο IQ Ραδικιου… Δηλωνω Τραμπικος το δηλωνα και πριν τις εκλογες… Ειναι απαιχτος… Ο Πουτιν βρηκε ισάξιο.. Αν παιξει μπαλα τον αφησου θα αφησει εποχη..ΠΠρέπει να προσεξει και στην εξωτερική πολιτικη.. Αν χτυπησει Ιραν η Σετβια… Μια απο τα ιδια… Στην Κινα να μη τριβετε στην γκλιτσα.. Δεν εψει λογο… Αφηνεις οταν εισαι μεγαλος να εξελιχθεί μια κατασταση.. Και μετα σε παρακαλανε να βοηθησεις ετζι γινονται συμαχιες δεν επιβαλονται.. Προχθες στο Πέραμα…. Μερικοι που ισως βλεπουν ποιο μακριά με εντονο τροπο τις επησημαινουν.. Αντιδρανε… Δε παει ετσι… Αφηνεις να διογκοθει υο προβλημα σημειωνεις τους φιλοεποικους με το αζημιωτο δηθεν… Κι οταν με το πηρωμα του χρονου παιζουν μπαλα με τα κεφαλια των χριστιανών στελνεις το λογαριασμο.. Οταν αυτοι ολοι εχουν απο δεκα χιλιαδες ευρω… Και Iphone7….κι αντι να πανε Σ. Αραβια και ντουμπαι καταρ έρχονται εδω στα μνημονια.. Οσο Λεβεντης να εισαι… Το αυτονοητο ειναι και λογικο… Επεσαν οι πλατες νεοταξικες Αμερική Αγγλια.. Συντομα τα ορφανα θα πρέπει να οδηγηθουν στη συνηδηση του ελληνικου λαου.. Γουδι. Καμια παραγραφη ακαταφιωκτο.. Και απυροβλητο στα βληματα που διελυσαν την πατριδα μας.. Ζητω ο Τραμπ… Ενας Τραμπ και για την Ελλάδα… Εστω ενας Πουτιν.

 4. Ανώνυμος says:

  Ας γράψουμε την γνώμη μας… η Αγγλία ουσιαστικά ουδέποτε ήταν μέλος της Ε.Ε. διότι θυμόνταν και γνώριζε τα λόγια του Ουν, Τσόρτσιλ όταν έλεγε ότι, κάθε 50 χρόνια η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται… έτσι όταν η Αγγλική ελίτ με αρχηγό την Βασιλομήτωρ κατάλαβαν ότι οι νεοναζί του 4ου Ράιχ μέσω των ιουδαιοχαζάρων καπέλωσαν τα ευρωπαϊκά ιδεώδη και όδευαν προ πλήρη κατάργηση των εθνικών κρατών για τις Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης, και μέσα από αυτό το πανευρωπαϊκό καπέλωμα, θα καπελώνονταν και η ίδια Αγγλική ελίτ… τότε με αρχηγό την Βασιλομήτωρ (που θυμόνταν τον Β΄Π.Π.) πολύ σωστά και με έντεχνο τρόπο, χρησιμοποίησαν τον αγγλικό λαό για να την «κάνουν» μέσα από το δημοψήφισμα του 2016, από το 4ο οικονομικό Ράιχ, που έστησαν οι ιουδαιοχάζαροι μόνο και μόνο εναντίων των ευρωπαϊκών εθνών αλλά και της Ρωσίας. Το ότι οι Άγγλοι περίμεναν 14 ολόκληρα χρόνια από, την ίδρυση του €, για να αποφασίσουν να φύγουν από τις επερχόμενες Η.Π.Ε. δεν είναι κάτι το τυχαίο, αλλά έχει σχέση με την επερχόμενη συγκυρία, πολλών ταυτόχρονα γεγονότων. Δεν πρέπει κάποιοι να υποβαθμίζουν τους ιουδαιοχάζαρους και τους απανταχού υποτακτικούς τους, επειδή ο Ντ. Τραμπ κέρδισε της Προεδρικές εκλογές… μόνο στις Η.Π.Α. οι ιουδαιοχάζαροι έλεγχαν πλήρως το Αμερικάνικο κογκρέσο μέσω των Δημοκρατικών, για 22 συναπτά έτη, 8 έτη επί Μπ. Κλίντον, 6 έτη επί Τζ. Μπους Β΄και 8 έτη επί Μπ. Ομπάμα. Το βαθύ Αμερικάνικο κράτος, σχεδόν όλοι οι κρατικοί μηχανισμοί τους ανήκουν. Ομοίως τους ανήκει τόσο η κεντροδεξιά, οι σοσιαλιστές, όσο και η κεντροαριστερά στην Ε.Ε. οι ιουδαιοχάζαροι είναι που έστησαν το €! Για δε την Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ περισσότερο υπό έλεγχο! Όσοι ήταν υπέρ του ναι στο δημοψήφισμα του 2015, ήταν υπέρ της εκλογής Χ. Κλίντον το 2016… Τόσο στον πολιτικό, στρατιωτικό, θρησκευτικό, δημοσιογραφικό κ.λ.π. κόσμο, τους ανήκουν εμφανώς. Μην περιμένει κάποιος ότι η Ελλάδα θα αλλάξει στάση και θα πάει προς την πολιτική Τραμπ… δεν πρόκειται! Όλη η μεταπολιτευτική Ελλάδα, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, ανήκει στους ιουδαιοχαζάρους. Τόσο η πολιτική για το μνημόνιο, όσο και η πολιτική για τους λαθραίους αποτελούν βασικούς μοχλούς πίεσης της πολιτικής των ιουδαιοχαζάρων για παγκόσμια κυριαρχία, και η Ελλάδα αποτελεί το βασικό μονοπάτι για αυτή την κυριαρχία … και για αυτό αυτές οι πολιτικές θα συνεχιστούν από το κατεστημένο των Αθηνών και επί Προεδρίας Τραμπ, έστω και αν φύγει ο Αλέξης. Το αθηναϊκό κράτος η ελληνική ελίτ είναι βαθύτατα διεθνιστική ιουδαιοχαζάρικη, έχουν σκορπίσει πολύ χρήμα, πολύ πρασινάδα! Επί Ντ. Τραμπ, λίγο θα λουφάξουν, αλλά δεν θα αλλάξουν πολιτική και ρητορεία εναντίων των συμφερόντων της ιουδαιοχαζαρίας… οι ναιναίκοι των Αθηνών, γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη του άλλο να είναι, και άλλο να φαίνονται! Ο Κ. Καραμανλής προσπάθεισε να μας απελευθερώσει από τον ασφυκτικό κλοιό των ιουδαιχαζάρων… αλλά δεν κατάλαβε α) ότι εκείνη την περίοδο η Αμερικάνικη Προεδρία άνηκε στους Ρεπουμπλικάνους, αλλά το Αμερικάνικο κογκρέσο άνηκε στους Δημοκρατικούς.. του το έλεγε επανειλημμένως η τότε υπ. Εξωτερικών Κοντολίζα Ραις …»Η Ελλάδα είναι στρατηγικός εταίρος των Η.Π.Α.»… αλλά ο Κ. Καραμανλής μάλλον δεν ήξερε καλά αγγλικά και δεν καταλάβαινε τι του έλεγε! και β) Όλοι σχεδόν οι συνεργάτες του Καραμανλή άνηκαν στο κλαμπ της ιουδαιοχαζαρίας…. ο Γ. Αλογοσκούφης υπ. Οικονομικών επί Καραμανλή, θαμώνας της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ δεν ήταν που μέσα σε 4 χρόνια (2004 – 2008) δανείστηκε χωρίς εμφανή λόγο, 175 δις €… δηλαδή όσα χρήματα δανείστηκε το Ελλαδικό κράτος από την ίδρυση του, μέχρι την ημέρα που ο Καραμανλής έκανε υπουργό Οικονομικών τον Αλογοσκούφη!!! Και δεν τόλμησε να τον ελέγξει για 4 ολόκληρα χρόνια! Αλλά ακόμα ο Αλογοσκούφης, ο Σημίτης κ.λ.π. δεν είναι στην φυλακή… και όσο η συστημική μεταπολίτευση κάνει δημοκρατική πεολειχία στην διεθνοιουδαιοχαζαρία, κανείς από όλους αυτούς δεν πρόκειται να πάει φυλακή… εκτός και αν έχει συνεργαστεί στο προσκήνιο, η στο παρασκήνιο, με τους εχθρούς των ιουδαιοχαζάρων, τους Ρώσους. Αυτά.

 5. Ανώνυμος says:

  Όλοι όσοι είναι στη Βουλή, καθώς και οι συγγενείς τους, μέχρι τετάρτου βαθμού, θα πρέπει χθες να απομακρυνθούν από οποιανδήποτε μορφή δημόσιας διοίκησης, μπας και δει αυτός ο τόπος καμμιά άσπρη μέρα (και δεν εννοώ να χιονίσει).

 6. Πανανδρος ελλην says:

  Τα κλεμμένα του είναι πολλά όπως και τα εκάστοτε βιτσια του. Γι’ αυτό και ο «κουρασμένος» θα υπηρετεί τα αφεντικά του του σιωνισμού μέχρι να ψοφήσει. Είναι ο ιδανικός σκλαβος της μασονιας. Ένας ζωντανός νεκρός που δε θα γλυτώσει ούτε στο τάφο του που θα τον χεζουν οι σκύλοι. Η τύχη του θα είναι χειρότερη από του Τσοχατζοπουλου αν δεν υπακουσει….. Εδώ οι μασοναρες κατέβασαν τον Μητσοτάκη στα εκατό του με πλακατ στο σύνταγμα για να τους βοηθήσει στο δημοψήφισμα του Cipra στον τρυπιο σουβλακοφαγο θα κωλωσουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *