Έπονται Αποκαλύψεις..

Ο Στρατηγός Mark Milley, Αρχηγός Στρατού του Επιτελείου των ΗΠΑ, ήταν ο κεντρικός ομιλητής στο Πανεπιστήμιο του Norwich κατά τη διάρκεια του Reserve Officer Training Corps Centennial Symposium, στο Northfield του Vermont.

Και είπε τα ακόλουθα..

«Αν ο κόσμος του 1916 ήταν περίπλοκος, ή αν ο κόσμος του 1945 ήταν πολύπλοκος, τότε, ο κόσμος του 2016 είναι εξαιρετικά έντονα πολύπλοκος και μπορώ να σας διαβεβαιώσω από την προσωπική μου εμπειρία»

«Θα έχετε να κάνετε με τρομοκράτες, θα έχετε να κάνετε με υβριδικούς στρατούς, θα έχετε να κάνετε με μικρά πράσινα ανθρωπάκια, θα έχετε να κάνετε με φυλές. Θα έχετε να κάνετε με όλα αυτά, και θα πρέπει όλα αυτά να τα αντιμετωπίσετε ταυτόχρονα».

Είπαμε..με ταχύτατους ρυθμούς πλέον.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

8 thoughts on “Έπονται Αποκαλύψεις..

  1. αφου το λεει ο στρατηγος απο τη USA says:

    Ετσι θα ειναι. Ειπε πρασσινα ανθρωπακια. Το ακουσαμε ολοι. Αλλα τι εννοει; Εσωγηινους η’ εξωγηινους η’ και τα δυο; Υπαρχει καμια περιπτωση να προκειται για καποια απατη(π.χ. τα ανθρωπακια να ειναι μπλε);

  2. Ανώνυμος says:

    Τα περιμένουμε όλα αυτά (ξέχασε τους αριστερούς αλληλέγγυους, όσο αφορά τις φυλές)… είμαστε (για τον εαυτό μου γράφω) έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε… αναρωτιόμαστε γιατί έχουν σταματήσει οι μεγάλες ροές λαθραίων προς την Ελλάδα… για όλους μαζί και ταυτόχρονα, το κόβω λίγο δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε. Αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *