ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Τoυρκία: 16χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 χρόνων επειδή φίλησε την 13χρονη φίλη του

· Κατοχικά Νέα

Δικαστήριο στην Αττάλεια καταδίκασε έναν 16χρονο σε φυλάκιση για 4 χρόνια και 6 μήνες επειδή εμφανίζεται σε βίντεο να φιλάει την 13χρονη φίλη του.

Το φιλί μεταξύ του ζευγαριού βιντεοσκοπήθηκε από φίλο τους και μοιράστηκε σε άλλους τέσσερις συμμαθητές τους. Η διεύθυνση του σχολείου αντελήφθη το περιστατικό και έτσι ασκήθηκε δίωξη για σεξουαλική επίθεση στον 16χρονο.

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε και ο νεαρός «κάμεραμαν» με την κατηγορία της «χρήσης παιδιών για την παραγωγή ανάρμοστων εικόνων».

Και οι τέσσερις μαθητές, στους οποίους κοινοποιήθηκε το βίντεο, κατηγορήθηκαν για «διαμοιρασμό ανάρμοστων εικόνων στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν παιδιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H υπόθεση έφτασε μέχρι το ποινικό δικαστήριο, όπου ο 16χρονος ισχυρίστηκε ότι η πράξη του ήταν αποτέλεσμα της παρόρμησης της εφηβείας και δεν υπήρχε ανάγκη να τιμωρηθεί.

Ο εισαγγελέας και ο δικαστής, όμως, δεν πείστηκαν: στις 28 Σεπτεμβρίου ο έφηβος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 χρόνων και 6 μηνών, ενώ οι πέντε συμμαθητές του αθωώθηκαν.

Πηγή:iefimerida.gr

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κτίριο στο Παρίσι – φωτογραφία αρχείου, όχι το φερόμενο καταφύγιοΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΚΡΟΝ: ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΥΣΙΑ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

Βιομηχανικές δεξαμενές – συμβολική φωτογραφία, όχι συγκεκριμένη ευρωπαϊκή εγκατάσταση αερίουΔΙΕΘΝΗ

ΕΥΡΩΠΗ: ΜΕ ΜΟΛΙΣ 73% ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ – Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ 59,5%

Λεωφορείο σε δρόμο – συμβολική φωτογραφία, όχι το δυστύχημα στην ΚροατίαΔΙΕΘΝΗ

ΚΡΟΑΤΙΑ: ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 33 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΟΝ Α3 – ΕΞΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Μία απάντηση στο “Τoυρκία: 16χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 χρόνων επειδή φίλησε την 13χρονη φίλη του”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *