Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:52 - 21/06/2021

Τους ξεσκεπάζουμε όλους! Σατανισμός, εμβόλια, Γκέιτς και Great Reset!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μαρία Πολυζωίδου – Δημοσιογράφος

Όταν αναφέρουμε το όνομα του Έπσταιν, δεν αναφερόμαστε μόνο σε έναν κατά συρροή παιδεραστή και βιαστή μικρών κοριτσιών. Αναφερόμαστε σε έναν αρχισατανιστή με το ανάλογο παγκόσμιο δίκτυο. Όπως έχουμε αποκαλύψει σε τρία διαδοχικά αφιερώματα, εδώ, εδώ και εδώ, ο Έπσταιν και οι υψηλοί φίλοι και προσκεκλημένοι του στο νησί, πραγματοποιούσαν τα σεξουαλικά όργια και με τελετές σατανισμού.

Έτσι λοιπόν, οι σχέσεις του Έπσταιν με τον Γκέιτς, το Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, τις εταιρείες που ελέγχουν το διαδίκτυο, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τις φαρμακοβιομηχανίες που σήμερα πλασάρουν τα εμβόλια, πρέπει να εξεταστούν και κάτω από αυτό το πρίσμα, για να αποκαλυφθούν τα πραγματικά κίνητρα και η ηθική υπόσταση όλων αυτών, που σήμερα, εμφανίζονται ως φιλάνθρωποι και προστάτες της δημόσιας υγείας.

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει η κοινή γνώμη ποιος πραγματικά είναι ο κύριος Γκέιτς και η ψυχική του ιδιοσυστασία. Ο άνθρωπος αυτός, όπως θα δείτε παρακάτω, ήθελε να γίνει αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, χωρίς ποτέ να έχει λάβει τη ψήφο του Αμερικανικού λαού! Το παγκόσμιο αυτό κύκλωμα, δεν κρύβει τις πολιτικές του φιλοδοξίες. Θέλει να κυβερνά, χωρίς να μπει στη βάσανο της κοινωνικής και πολιτικής νομιμοποίησης της εξουσίας του.

Οι σχέσεις του Έπσταιν με τον Γκέιτς και το ίδρυμα Κλίντον, εξηγούν, γιατί οι κύριοι Μητσοτάκης και Τσίπρας, υπό την υψηλή επίβλεψη της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου – μέγας οικονομικός χορηγός και φίλη των Κλίντον – έχουν ακριβώς τις ίδιες απόψεις για τα lockdown, τους εμβολιασμούς και την αποχριστιανοποίηση της χώρας. Η ελληνική πολιτική πυραμίδα, έχει στην κορυφή της την κυρία Αγγελοπούλου και στη δεξιά βάση της τον κύριο Μητσοτάκη και στην Αριστερή βάση της τον κύριο Τσίπρα. Θα καταλάβει επίσης, ο κόσμος, γιατί τα ΜΜΕ κρύβουν τη βαθιά και πολύχρονη σχέση του Έπσταιν και του Γκέιτς, αλλά και πόσο εκτεταμένο και ισχυρό είναι αυτό το παγκόσμιο κύκλωμα.

Ενώ περισσότερες αποκαλύψεις για τη σχέση Μπιλ Γκέιτς-Τζέφρι Έπσταιν άρχισαν να βγαίνουν στη δημοσιότητα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου των Γκέιτς, οι ισχυρές αποδείξεις που δείχνουν ότι η σχέση τους ξεκίνησε δεκαετίες πριν από το 2011, συνεχίζουν να συγκαλύπτονται από τα Μέσα Ενημέρωσης
Στις αρχές Μαΐου, η ανακοίνωση ότι ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς θα έπαιρναν διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου, σόκαρε τόσο εκείνους που επαινούν όσο και εκείνους που απεχθάνονται το «φιλάνθρωπο» ζεύγος εξουσίας.

Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την αρχική ανακοίνωση του διαζυγίου, στις 7 Μαΐου, η Daily Beast ανέφερε ότι η Μελίντα Γκέιτς φέρεται να είχε «προβληματιστεί βαθιά» από τη σχέση του Μπιλ Γκέιτς με το διακινητή ανηλίκων για σεξουαλική εκμετάλλευση, Τζέφρι Έπσταιν. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ένας σημαντικός λόγος για την απόφαση της Μελίντα να προχωρήσει στο διαζύγιο, ήταν η δυσφορία της με τον Έπσταιν, μετά τη συνάντηση που είχαν και οι δύο το 2013. Η εν λόγω συνάντηση που δεν είχε αναφερθεί προηγουμένως, είχε λάβει χώρα στην έπαυλη του Epstein στο Upper East Side της Νέας Υόρκης.

Η Daily Beast αποκάλυψε επίσης, ότι οι λεπτομέρειες του διαζυγίου των Γκέιτς είχαν αποφασιστεί αρκετές εβδομάδες πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Στη συνέχεια, στις 9 Μαΐου, η Wall Street Journal, δημοσίευσε ένα άρθρο που υποδηλώνει ότι τα σχέδια για το διαζύγιο πήγαιναν ακόμη πιο πίσω, με τη Μελίντα να έχει συμβουλευτεί δικηγόρους για το διαζύγιο από το 2019. Υποτίθεται ότι η διαβούλευση αυτή έγινε, αφού οι λεπτομέρειες για τη σχέση του Μπιλ Γκέιτς με τον Τζέφρι Έπσταιν, είχαν κερδίσει σημαντική προσοχή από τα κατεστημένα Μέσα Ενημέρωσης, μεταξύ άλλων και από τους New York Times.

Ενώ τα Μέσα Ενημέρωσης προφανώς συμφωνούν ότι ο Jeffrey Epstein ήταν ένας πιθανός παράγοντας στον πρόσφατα ανακοινωμένο χωρισμό των Gates, αυτό που τα ίδια αυτά Μέσα αρνούνται να καλύψουν, είναι η πραγματική έκταση της σχέσης Bill Gates-Jeffrey Epstein. Πράγματι, η κυρίαρχη αφήγηση υποστηρίζει ότι οι δεσμοί του Γκέιτς με τον Έπσταιν ξεκίνησαν το 2011, παρά τα στοιχεία που δείχνουν ότι η σχέση τους ξεκίνησε δεκαετίες νωρίτερα.

Αυτή η καθολική άρνηση να αναφερθούν με ειλικρίνεια στους δεσμούς Γκέιτς-Έπσταιν οφείλεται πιθανότατα στον υπερμεγέθη ρόλο του Γκέιτς στα τρέχοντα γεγονότα, τόσο όσον αφορά στην παγκόσμια πολιτική υγείας σε σχέση με το COVID-19, όσο και στο γεγονός ότι είναι ένας σημαντικός υποστηρικτής και χρηματοδότης αμφιλεγόμενων τεχνοκρατικών «λύσεων», σε μια σειρά από κοινωνικά προβλήματα. Αυτό που είναι πιο πιθανό, ωστόσο, είναι ότι η φύση της σχέσης μεταξύ του Gates και του Epstein πριν από το 2011 είναι ακόμη πιο σκανδαλώδης από ό,τι συνέβη αργότερα και μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις όχι μόνο για τον Gates, αλλά και για τη Microsoft ως εταιρεία και για ορισμένα από τα πρώην κορυφαία στελέχη της.

Η συγκεκριμένη συγκάλυψη αποτελεί μέρος μιας προφανής τάσης των κατεστημένων Μέσων Ενημέρωσης να αγνοούν τη σαφή επιρροή που ασκούσαν -και, αναμφισβήτητα, συνεχίζουν να ασκούν- τόσο ο Έπσταιν όσο και τα μέλη της οικογένειας Μάξγουελ στη Silicon Valley. Πράγματι, τα άτομα που ίδρυσαν τεχνολογικούς γίγαντες, όπως η Google, το LinkedIn, το Facebook, η Microsoft, η Tesla και η Amazon, έχουν όλα σχέσεις με τον Jeffrey Epstein, κάποιες πιο στενές από άλλες.

Μια άλλη ένδειξη της σχέσης μεταξύ του Epstein και του Gates πριν από το 2001 είναι οι στενοί δεσμοί του Epstein με τον Nathan Myhrvold, ο οποίος εντάχθηκε στη Microsoft τη δεκαετία του 1980 και έγινε ο πρώτος επικεφαλής τεχνολογίας της εταιρείας το 1996. Εκείνη την εποχή, ο Myhrvold ήταν ένας από τους στενότερους συμβούλους του Gates, αν όχι ο στενότερος και συνέγραψε το 1996 το βιβλίο του Gates, The Road Ahead, το οποίο προσπαθούσε να εξηγήσει πώς οι αναδυόμενες τεχνολογίες θα επηρέαζαν τη ζωή τα επόμενα χρόνια και δεκαετίες.

Το Δεκέμβριο του ίδιου έτους που έγινε CTO της Microsoft, ο Myhrvold ταξίδεψε με το αεροπλάνο του Epstein από το Κεντάκι στο Νιου Τζέρσεϊ, και στη συνέχεια ξανά τον Ιανουάριο του 1997 από το Νιου Τζέρσεϊ στη Φλόριντα. Άλλοι επιβάτες που συνόδευαν τον Myhrvold σε αυτές τις πτήσεις ήταν ο Alan Dershowitz και η «GM», πιθανώς η Ghislaine Maxwell. Αξίζει να έχουμε κατά νου ότι αυτή είναι η ίδια περίοδος κατά την οποία ο Γκέιτς είχε τεκμηριωμένη σχέση με την αδελφή της Γκισλέιν, την Ιζαμπέλ.

Επιπλέον, στη δεκαετία του 1990, ο Myhrvold ταξίδεψε με τον Epstein στη Ρωσία μαζί με την Esther Dyson, σύμβουλο ψηφιακής τεχνολογίας, η οποία έχει χαρακτηριστεί «η γυναίκα με τη μεγαλύτερη επιρροή σε όλο τον κόσμο των υπολογιστών». Σήμερα έχει στενούς δεσμούς με την Google καθώς και με την εταιρεία εξέτασης DNA 23andme και είναι μέλος και ατζέντης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Η Dyson δήλωσε αργότερα ότι η συνάντηση με την Epstein είχε προγραμματιστεί από τον Myhrvold. Η συνάντηση φαίνεται να έλαβε χώρα το 1998, με βάση τις πληροφορίες που αναρτήθηκαν στους λογαριασμούς της Dyson στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια φωτογραφία δείχνει την Dyson και τον Epstein, με χρονοσφραγίδα που υποδεικνύει την 28η Απριλίου 1998, να ποζάρουν με τον Pavel Oleynikov, ο οποίος φαίνεται να ήταν υπάλληλος του Ρωσικού Ομοσπονδιακού Πυρηνικού Κέντρου. Στη φωτογραφία αυτή, στέκονται μπροστά από το σπίτι του αείμνηστου Αντρέι Σαχάροφ, του σοβιετικού πυρηνικού επιστήμονα και αντιφρονούντα, ο οποίος φέρεται να είχε διασυνδέσεις με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Σάρωφ, όπου εδρεύει το Ρωσικό Ομοσπονδιακό Πυρηνικό Κέντρο. Την ίδια ημέρα, τραβήχτηκε μια άλλη φωτογραφία που δείχνει τον Έπσταιν μέσα σε μια αίθουσα διδασκαλίας γεμάτη εφήβους, προφανώς επίσης στο Σάρωφ, δεδομένης της χρονικής σφραγίδας.

Ο Myhrvold και ο Epstein είχαν προφανώς περισσότερα κοινά από το ενδιαφέρον τους για τις ρωσικές επιστημονικές εξελίξεις. Όταν ο Myhrvold έφυγε από τη Microsoft για να συνιδρύσει την Intellectual Ventures, το Vanity Fair ανέφερε ότι είχε υποδεχτεί τον Epstein στο γραφείο της εταιρείας με «νεαρά κορίτσια» που έμοιαζαν να είναι «μοντέλα από τη Ρωσία». Μια πηγή που βρίσκεται κοντά στον Myhrvold και την οποία επικαλείται το Vanity Fair υποστήριξε ότι ο Myhrvold μίλησε ανοιχτά για το ότι δανειζόταν το τζετ του Epstein και έμενε στα σπίτια του στη Φλόριντα και τη Νέα Υόρκη. Το Vanity Fair σημείωσε επίσης ότι ο Myhrvold έχει κατηγορηθεί για σεξ με ανηλίκους που του παρείχε ο Epstein από κανέναν άλλον εκτός από τον καθηγητή νομικής του Χάρβαρντ Alan Dershowitz, ο οποίος κατηγορείται για το ίδιο έγκλημα και ο οποίος είχε πετάξει στο παρελθόν με τον Myhrvold με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Epstein.

Επιπλέον, μια πρώην συνάδελφος του Myhrvold στη Microsoft ανέπτυξε αργότερα τους δικούς της δεσμούς με τον Epstein. Η Linda Stone, η οποία εντάχθηκε στη Microsoft το 1993 και εργαζόταν απευθείας υπό τον Myhrvold, έγινε τελικά αντιπρόεδρος της Microsoft. Αυτή σύστησε τον Epstein στον Joi Ito του MIT Media Lab μετά την πρώτη σύλληψη του Epstein. «Έχει βεβαρημένο παρελθόν, αλλά η Linda με διαβεβαιώνει ότι είναι φοβερός», δήλωσε αργότερα ο Ito σε ένα email προς τρεις υπαλλήλους του MIT. Στη διάσημη μικρή μαύρη βίβλο του Επστάιν, υπάρχουν αρκετοί αριθμοί τηλεφώνου για την Στόουν, ενώ ως επαφή έκτακτης ανάγκης αναφέρεται η Κέλι Μποβίνο, πρώην μοντέλο και φερόμενη ως συνωμότης του Έπσταιν. Μετά τη σύλληψη του Έπσταιν το 2019, προέκυψε ότι ο Έπσταιν είχε «κατευθύνει» τον Μπιλ Γκέιτς να δωρίσει 2 εκατομμύρια δολάρια στο εργαστήριο του ΜΙΤ το 2014. Ο Επστάιν φέρεται επίσης να εξασφάλισε δωρεά ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Λέον Μπλακ για το εργαστήριο. Ο Ito αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του διευθυντή του εργαστηρίου λίγο μετά τη σύλληψη του Epstein το 2019.

Ο Nathan Myhrvold, η Linda Stone, ο Joi Ito, η Esther Dyson και ο Bill Gates ήταν μέλη της κοινότητας του Ιδρύματος Edge (ιστοσελίδα edge.org), μαζί με πολλά άλλα είδωλα της Silicon Valley. Το Edge, το οποίο περιγράφεται ως μια αποκλειστική οργάνωση διανοουμένων που «επαναπροσδιορίζουν ποιοι και τι είμαστε», δημιουργήθηκε από τον John Brockman, έναν αυτοπροσδιοριζόμενο «πολιτιστικό ιμπρεσάριο» και γνωστό λογοτεχνικό ατζέντη. Ο Brockman είναι περισσότερο γνωστός για τους βαθύτατους δεσμούς του με τον κόσμο της τέχνης στα τέλη της δεκαετίας του 1960, αν και λιγότερο γνωστές είναι οι διάφορες συναυλίες του ως «σύμβουλος διαχείρισης» για το Πεντάγωνο και τον Λευκό Οίκο κατά την ίδια περίοδο. Το Edge, το οποίο ο Guardian κάποτε αποκάλεσε «την πιο έξυπνη ιστοσελίδα του κόσμου», είναι ένα αποκλειστικό διαδικτυακό συμπόσιο που συνδέεται με αυτό που ο Brockman αποκαλεί «Τρίτη κουλτούρα». Ο Epstein φαίνεται να έχει εμπλακεί με τον Brockman ήδη από το 1995, όταν βοήθησε στη χρηματοδότηση και διάσωση ενός προβληματικού σχεδίου βιβλίου που διαχειριζόταν ο Brockman.

Η Edge, ωστόσο, είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ιστοσελίδα. Για δεκαετίες, έπαιζε επίσης σημαντικό ρόλο στο να φέρνει σε επαφή στελέχη της τεχνολογίας, επιστήμονες που συχνά ήταν πελάτες του Brockman και χρηματιστές της Wall Street μέσω του δείπνου των εκατομμυριούχων, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1985. Το 1999, η εκδήλωση αυτή μετονομάστηκε σε Δείπνο Δισεκατομμυριούχων και ο Epstein αναμείχθηκε στενά σε αυτές τις υποθέσεις και στο ίδιο το Ίδρυμα Edge. Ο Epstein φωτογραφήθηκε να παρευρίσκεται σε αρκετά από τα δείπνα, όπως και η Sarah Kellen, η κύρια «βοηθός» της Ghislaine Maxwell και συν-συνωμότης στο σύστημα σεξουαλικής διακίνησης και εκβιασμού που διαχειρίζονταν οι Epstein/Maxwell. Από το 2001 έως το 2017, ο Epstein χρηματοδότησε 638.000 δολάρια από το σύνολο των 857.000 δολαρίων που συγκέντρωσε το Edge. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υπήρχαν αρκετά χρόνια κατά τα οποία ο Epstein ήταν ο μοναδικός δωρητής της Edge.

Ο Epstein σταμάτησε να δίνει το 2015, το οποίο ήταν παρεμπιπτόντως το ίδιο έτος που η Edge αποφάσισε να διακόψει την ετήσια παράδοση του δείπνου των δισεκατομμυριούχων. Επιπλέον, το μοναδικό βραβείο που έχει απονείμει ποτέ η Edge, το βραβείο Edge of Computation ύψους 100.000 δολαρίων, απονεμήθηκε το 2005 στον πρωτοπόρο της κβαντικής πληροφορικής David Deutsch – χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τον Epstein. Ένα χρόνο πριν αρχίσει να κάνει μεγάλες δωρεές στην Edge, ο Epstein είχε δημιουργήσει το Jeffrey Epstein VI Foundation για να «χρηματοδοτεί και να υποστηρίζει την επιστήμη αιχμής σε όλο τον κόσμο».

Μετά το σκάνδαλο Epstein, οι τακτικοί συμμετέχοντες στο δείπνο των δισεκατομμυριούχων, που μερικές φορές αποκαλείται ετήσιο δείπνο της Edge, έχουν αναφερθεί στην εκδήλωση ως «επιχείρηση επιρροής». Αν κάποιος ακολουθήσει τα χρήματα, φαίνεται ότι ήταν μια επιχείρηση επιρροής που ωφέλησε σε μεγάλο βαθμό έναν άνθρωπο, τον Τζέφρι Έπσταιν, και το δίκτυό του. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Myhrvold και ο Gates ήταν σε μεγάλο βαθμό μέρος αυτού του δικτύου, ακόμη και πριν αυξηθεί σημαντικά η συμμετοχή του Epstein στην Edge.

Αξίζει να διερευνηθούν οι δεσμοί μεταξύ των «φιλανθρωπικών» προσπαθειών του Μπιλ Γκέιτς και του Μπιλ Κλίντον στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ιδίως δεδομένων των δεσμών του Epstein και της Ghislaine Maxwell με το Ίδρυμα Κλίντον και την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Κλίντον κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου. Σύμφωνα με τον πρώην πράκτορα των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών Ari Ben-Menashe, ο Μπιλ Κλίντον ήταν το κύριο επίκεντρο της επιχείρησης σεξουαλικού εκβιασμού του Επστάιν τη δεκαετία του 1990, ισχυρισμός που υποστηρίζεται από τις μαρτυρίες των θυμάτων του Επστάιν και τη στενή σχέση του Έπσταιν με άτομα που βρίσκονταν τότε κοντά στον πρώην πρόεδρο.

Παρά τις εντάσεις που προέκυψαν από την επιδίωξη της κυβέρνησης Κλίντον για το μονοπώλιο της Microsoft στα τέλη της δεκαετίας του 1990, η σχέση των Γκέιτς και Κλίντον είχε ξεπαγώσει τον Απρίλιο του 2000, όταν ο Γκέιτς συμμετείχε στη «Διάσκεψη για τη Νέα Οικονομία» του Λευκού Οίκου. Εκτός από τον Γκέιτς συμμετείχαν η στενή συνεργάτης του Έπσταιν, Λιν Φόρεστερ (νυν Λαίδη ντε Ρότσιλντ) και ο τότε υπουργός Οικονομικών Λάρι Σάμερς, ο οποίος επίσης δέχθηκε πυρά για τους δεσμούς του με τον Έπσταιν. Ένας άλλος συμμετέχων ήταν ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Τόμας «Μακ» ΜακΛάρτι, του οποίου ο ειδικός βοηθός Μαρκ Μίντλετον συναντήθηκε με τον Επστάιν τουλάχιστον τρεις φορές στον Λευκό Οίκο του Κλίντον. Ο Middleton απολύθηκε μετά από δημοσιεύματα του Τύπου που έκαναν την εμφάνισή τους και περιγράφουν λεπτομερώς τους δεσμούς του με παράνομες δωρεές που συνδέονταν με ξένες κυβερνήσεις και είχαν γίνει στην εκστρατεία επανεκλογής του Κλίντον το 1996. Ένας άλλος συμμετέχων στο συνέδριο ήταν η Janet Yellen, η σημερινή υπουργός Οικονομικών του Biden.

Ο Γκέιτς μίλησε σε πάνελ του συνεδρίου με τίτλο «Κλείνοντας το παγκόσμιο χάσμα: Υγεία, εκπαίδευση και τεχνολογία». Συζήτησε πώς η χαρτογράφηση του ανθρώπινου γονιδιώματος θα οδηγήσει σε μια νέα εποχή τεχνολογικών ανακαλύψεων και ανέλυσε την ανάγκη να προσφερθεί πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους, ώστε να κλείσει το ψηφιακό χάσμα και να μπορέσει να διαμορφωθεί η «νέα» οικονομία που βασίζεται στο διαδίκτυο. Εκείνη την εποχή, ο Γκέιτς υποστήριζε μια εταιρεία, μαζί με τον δισεκατομμυριούχο των αμερικανικών τηλεπικοινωνιών Κρεγκ ΜακΚόου, η οποία ήλπιζε να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο μονοπώλιο παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου μέσω ενός δικτύου δορυφόρων χαμηλής τροχιάς. Η εταιρεία αυτή, η Teledesic, έκλεισε μεταξύ 2002 και 2003 και θεωρείται ότι αποτέλεσε την έμπνευση για το Starlink του Elon Musk.

Ο Μπιλ Κλίντον και ο Μπιλ Γκέιτς εισήλθαν στον κόσμο της φιλανθρωπίας περίπου την ίδια εποχή, με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates να ιδρύεται το 2000 και το Ίδρυμα Κλίντον, το 2001. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το Wired περιέγραψε τα δύο ιδρύματα ως «πρωτοπόρα μιας νέας εποχής στη φιλανθρωπία, στην οποία οι αποφάσεις -που συχνά αναφέρονται ως επενδύσεις- λαμβάνονται με τη στρατηγική ακρίβεια που απαιτούν οι επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις, και στη συνέχεια παρακολουθούνται σχολαστικά για να μετρηθεί η επιτυχία τους».

Άλλα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, όπως η Huffington Post, αμφισβήτησαν ότι τα ιδρύματα αυτά ασχολούνται με τη «φιλανθρωπία» και υποστήριξαν ότι ο χαρακτηρισμός τους ως τέτοια προκαλεί «την ταχεία αποδόμηση του αποδεκτού όρου». Η Huffington Post σημείωσε επίσης ότι η Παγκόσμια Πρωτοβουλία Κλίντον (μέρος του Ιδρύματος Κλίντον), το Ίδρυμα Γκέιτς και μερικοί παρόμοιοι οργανισμοί «δείχνουν προς την κατεύθυνση των θολών ορίων μεταξύ φιλανθρωπίας, επιχειρήσεων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών». Σημειώνεται ότι αυτό το μοντέλο «φιλανθρωπίας» έχει προωθηθεί από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ινστιτούτο Milken. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αρκετά από τα «φιλανθρωπικά» οχήματα του Epstein δημιουργήθηκαν επίσης ακριβώς, όταν ξεκινούσε αυτή η νέα εποχή στη «φιλανθρωπία».

Χρόνια μετά τη δημιουργία των ιδρυμάτων τους, ο Γκέιτς και ο Κλίντον συζήτησαν για το πώς έχουν «συνδεθεί εδώ και καιρό με την κοινή τους αποστολή», την ομαλοποίηση αυτού του νέου μοντέλου φιλανθρωπίας. Ο Γκέιτς μίλησε στο Wired το 2013 για «τις εξορμήσεις τους στις αναπτυσσόμενες περιοχές» και «αναφέρει τις στενές συνεργασίες μεταξύ των οργανισμών τους». Σε εκείνη τη συνέντευξη, ο Γκέιτς αποκάλυψε ότι είχε γνωρίσει τον Κλίντον πριν γίνει πρόεδρος, δηλώνοντας: «Τον γνώριζα πριν γίνει πρόεδρος, τον γνώριζα όταν ήταν πρόεδρος και τον γνωρίζω τώρα, που δεν είναι πρόεδρος».

Επίσης, σε εκείνη τη συνέντευξη, ο Κλίντον δήλωσε ότι μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο επεδίωκε να επικεντρωθεί σε δύο συγκεκριμένα πράγματα. Το πρώτο είναι η Πρωτοβουλία Κλίντον για την Πρόσβαση στην Υγεία (Clinton Health Access Initiative – CHAI), η οποία, όπως δήλωσε, υπάρχει «σε μεγάλο βαθμό χάρη στη χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Γκέιτς» και το δεύτερο είναι η Παγκόσμια Πρωτοβουλία Κλίντον (Clinton Global Initiative – CGI), «όπου προσπαθώ να δημιουργήσω ένα παγκόσμιο δίκτυο ανθρώπων που θα κάνουν τα δικά τους πράγματα».

Η Πρωτοβουλία Κλίντον για την πρόσβαση στην υγεία έλαβε για πρώτη φορά δωρεά 11 εκατομμυρίων δολαρίων από το Ίδρυμα Γκέιτς το 2009. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια, το Ίδρυμα Γκέιτς έχει δωρίσει περισσότερα από 497 εκατομμύρια δολάρια στο CHAI. Το CHAI ιδρύθηκε αρχικά το 2002 με αποστολή την αντιμετώπιση του HIV/AIDS σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω «ισχυρών κυβερνητικών σχέσεων» και της αντιμετώπισης των «αναποτελεσματικοτήτων της αγοράς». Οι σημαντικές δωρεές του Ιδρύματος Gates, ωστόσο, άρχισαν λίγο καιρό μετά την επέκταση του CHAI στα διαγνωστικά και τις θεραπείες της ελονοσίας. Ειδικότερα, το 2011, ο Tachi Yamada, πρώην πρόεδρος του προγράμματος Global Health του Ιδρύματος Gates, εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του CHAI μαζί με την Chelsea Clinton.

Όσον αφορά στη CGI, οι συνήγοροι υπεράσπισης του Epstein υποστήριξαν στο δικαστήριο το 2007 ότι ο Epstein ήταν «μέλος της αρχικής ομάδας που σχεδίασε την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Κλίντον», η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2005. Οι δικηγόροι του Epstein περιέγραψαν την CGI ως ένα έργο που «συγκεντρώνει μια κοινότητα παγκόσμιων ηγετών για να επινοήσουν και να εφαρμόσουν καινοτόμες λύσεις σε ορισμένες από τις πιο πιεστικές προκλήσεις του κόσμου». Το Ίδρυμα Γκέιτς έδωσε στο CGI συνολικά 2,5 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ 2012 και 2013, εκτός από τις μαζικές δωρεές του στο CHAI και επιπλέον 35 εκατομμύρια δολάρια στο ίδιο το Ίδρυμα Κλίντον. Εκτός από τις δωρεές στο Ίδρυμα Γκέιτς, η Microsoft του Γκέιτς έχει εμπλακεί στενά σε άλλα «φιλανθρωπικά» έργα που υποστηρίζονται από την Κλίντον.

Εκτός από αυτούς τους δεσμούς, η Χίλαρι Κλίντον δημιούργησε μια συνεργασία μεταξύ του Ιδρύματος Κλίντον και του Ιδρύματος Γκέιτς το 2014 στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «No Ceilings» των Κλίντον. Η εν λόγω σύμπραξη αποσκοπούσε στη «συλλογή και ανάλυση δεδομένων σχετικά με την κατάσταση της συμμετοχής των γυναικών και των κοριτσιών σε όλο τον κόσμο» και περιελάμβανε τη συνεργασία των δύο ιδρυμάτων «με κορυφαίους τεχνολογικούς εταίρους για τη συλλογή αυτών των δεδομένων και τη σύνταξή τους». Μήνες πριν από την ανακοίνωση της συνεργασίας, ο Γκέιτς και ο Έπσταιν συναντήθηκαν για δείπνο και συζήτησαν για το Ίδρυμα Γκέιτς και τη φιλανθρωπία, σύμφωνα με τους New York Times. Κατά τη διάρκεια της ανεπιτυχούς υποψηφιότητας της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία το 2016, τόσο ο Μπιλ όσο και η Μελίντα Γκέιτς ήταν στη λίστα της ως πιθανές επιλογές για αντιπρόεδροι.

Επιπλέον, ο Epstein προσπάθησε να εμπλακεί άμεσα στο Ίδρυμα Gates, όπως φαίνεται από τις προσπάθειές του να πείσει το Ίδρυμα Gates να συνεργαστεί με την JP Morgan σε ένα «φιλανθρωπικό ταμείο για την παγκόσμια υγεία», ύψους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο θα είχε ως αποτέλεσμα την καταβολή υψηλών αμοιβών στον Epstein, ο οποίος εκείνη την εποχή είχε μεγάλη εμπλοκή με την JP Morgan. Αν και το εν λόγω ταμείο δεν υλοποιήθηκε ποτέ, ο Epstein και ο Gates συζήτησαν για τη συμμετοχή του Epstein στις φιλανθρωπικές προσπάθειες του Gates. Ορισμένες από αυτές τις επαφές δεν αναφέρθηκαν από τον κυρίαρχο Τύπο παρά μόνο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε, ήταν γνωστό ότι ο Έπσταιν είχε «κατευθύνει» τον Γκέιτς να κάνει δωρεά σε τουλάχιστον έναν οργανισμό – 2 εκατομμύρια δολάρια το 2014 στο MIT Media Lab.

Πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τις συναντήσεις των Γκέιτς και Επστάιν που έλαβαν χώρα μεταξύ 2013 και 2014 υπογράμμισαν περαιτέρω τη σημασία που προφανώς κατείχε ο Επστάιν στον κόσμο της «φιλανθρωπίας» των δισεκατομμυριούχων, με τον Γκέιτς να φέρεται να ισχυρίζεται ότι ο Έπσταιν ήταν το «εισιτήριό» του για να κερδίσει ένα βραβείο Νόμπελ. Τα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, ανέφεραν τον Οκτώβριο του 2020 ότι ο Γκέιτς και ο Επστάιν είχαν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Νόμπελ, γεγονός που δεν έκανε τότε αίσθηση στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Αξίζει να αναρωτηθεί κανείς αν ο Επστάιν κατάφερε να κανονίσει τέτοιες συναντήσεις με άλλα άτομα που επίσης εποφθαλμιούσαν βραβεία Νόμπελ και αν κάποια τέτοια άτομα έλαβαν αργότερα τα εν λόγω βραβεία. Αν ο Επστάιν είχε τέτοιες διασυνδέσεις, είναι απίθανο να τις χρησιμοποιούσε μόνο μία φορά στην περίπτωση του Μπιλ Γκέιτς, δεδομένης της απεραντοσύνης του δικτύου του, ιδίως στον κόσμο της τεχνολογίας και της επιστήμης.

Το 2013 είναι επίσης το έτος κατά το οποίο ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς συναντήθηκαν από κοινού με τον Επστάιν στην κατοικία του στη Νέα Υόρκη, μετά την οποία η Μελίντα φέρεται να άρχισε να ζητά από τον μελλοντικό πρώην σύζυγό της να πάρει αποστάσεις από τον Επστάιν. Αν και ο δηλωμένος λόγος για αυτό, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου των Γκέιτς, ήταν ότι η Μελίντα είχε απωθηθεί από το παρελθόν του Επστάιν και την προσωπικότητά του, θα μπορούσε ενδεχομένως να σχετίζεται με άλλες ανησυχίες για τη φήμη της Μελίντα και του ιδρύματος που φέρει το ίδιο όνομα.

Πράγματι, το 2013 ήταν επίσης η χρονιά που ο μηχανικός συστημάτων του αρχοντικού των Γκέιτς, ο Ρικ Άλεν Τζόουνς, άρχισε να ερευνάται από την αστυνομία του Σιάτλ για τη συλλογή παιδικής πορνογραφίας και βιασμών παιδιών, η οποία περιείχε πάνω από έξι χιλιάδες εικόνες και βίντεο. Παρά τη σοβαρότητα του εγκλήματός του, όταν ο Τζόουνς συνελήφθη στην έπαυλη των Γκέιτς ένα χρόνο αργότερα, δεν φυλακίστηκε μετά τη σύλληψή του, αλλά του δόθηκε απλώς εντολή «να μείνει μακριά από παιδιά», σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης. Από τη σκοπιά της Μελίντα, το σκάνδαλο αυτό, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη σχέση του Μπιλ Γκέιτς με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν, μπορεί να αποτελούσε απειλή για τη φήμη του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, πολύ πριν από τη σύλληψη του Επστάιν το 2019.

Η Melanie Walker, σήμερα διάσημη νευροχειρουργός, γνώρισε τον Jeffrey Epstein το 1992 αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το κολέγιο, όταν της πρόσφερε μια δουλειά μοντέλου στη Victoria’s Secret. Τέτοιες προσφορές γίνονταν συχνά από τον Epstein και τους συνεργάτες του όταν στρατολογούσαν γυναίκες στην επιχείρησή του και δεν είναι σαφές, αν η Walker εργάστηκε ποτέ πραγματικά ως μοντέλο για την εταιρεία που ανήκε στον Leslie Wexner. Στη συνέχεια έμενε σε ένα κτίριο διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη που σχετιζόταν με τις επιχειρήσεις εμπορίας ανθρώπων του Epstein κατά τη διάρκεια επισκέψεων στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν είναι σαφές πόσο καιρό έμεινε εκεί ή σε άλλα ακίνητα που ανήκαν στον Epstein. Αφού αποφοίτησε από την ιατρική σχολή το 1998, έγινε επιστημονικός σύμβουλος του Epstein για τουλάχιστον ένα έτος. Μέχρι το 1999, είχε έρθει τόσο κοντά με τον πρίγκιπα Άντριου που παρευρέθηκε σε μια γιορτή γενεθλίων στο Κάστρο του Ουίνδσορ που διοργάνωσε η βασίλισσα μαζί με τον Έπσταιν και την Γκισλέν Μάξγουελ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Μέλανι εμφανίζεται στα ημερολόγια πτήσεων του Επστάιν με το γενέθλιο όνομά της, Μέλανι Στάρνς, αν και στα ημερολόγια πτήσεων φαίνεται σαν «Στάρνς».

Η στενή σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Άντριου και της Μέλανι Γουόκερ τέθηκε υπό έλεγχο αφότου η πρώην οικονόμος του Επστάιν στο κτήμα Zorro Ranch, Ντίντρε Στράτον, δήλωσε σε συνέντευξή της ότι ο πρίγκιπας Άντριου είχε «δοθεί» σε μια «όμορφη νεαρή νευροχειρουργό», ενώ έμενε στο κτήμα του Επστάιν στο Νέο Μεξικό. Δεδομένου ότι μόνο μία νευροχειρουργός ήταν τόσο κοντά στον πρίγκιπα Άντριου όσο και μέλος της συνοδείας του Επστάιν εκείνη την εποχή, φαίνεται πολύ πιθανό ότι αυτή η γυναίκα που «χαρίστηκε» στον Άντριου, ήταν η Μέλανι Γουόκερ. Σύμφωνα με τον Stratton, ο Andrew «κρατούσε συντροφιά» σε αυτή τη γυναίκα για τρεις ημέρες. Η συμφωνία στήθηκε από τον Epstein, ο οποίος δεν βρισκόταν στο ακίνητο εκείνη την περίοδο. Ο ακριβής χρόνος της διαμονής δεν είναι βέβαιος, αλλά πιθανότατα έλαβε χώρα μεταξύ 1999 και 2001.

Κάποια στιγμή αργότερα, η Walker μετακόμισε στο Σιάτλ και άρχισε να συγκατοικεί με το τότε στέλεχος της Microsoft Steven Sinofsky, ο οποίος σήμερα είναι εταίρος στην εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων Andreesen Horowitz. Η Andreesen Horowitz στηρίζει κυρίως την Carbyne911, τη νεοφυή επιχείρηση προ-εγκλήματος που συνδέεται με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και χρηματοδοτείται από τον Epstein και τον στενό του συνεργάτη και Αριστερό πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ, Ehud Barak.

Αφού μετακόμισε στο Σιάτλ για να είναι μαζί με τον Sinofsky και μετά από ένα σύντομο πέρασμα ως «επαγγελματίας στον αναπτυσσόμενο κόσμο» στην Κίνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η Walker προσλήφθηκε ως ανώτερη υπεύθυνη προγράμματος από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates το 2006. Δεδομένου ότι το κύριο χαρακτηριστικό του βιογραφικού της Walker εκείνη την εποχή ήταν ότι υπήρξε επιστημονικός σύμβουλος ενός άλλου πλούσιου «φιλάνθρωπου», του Jeffrey Epstein, η πρόσληψή της από το Ίδρυμα Gates για αυτόν τον κρίσιμο ρόλο υπογραμμίζει ακόμη περισσότερο το πώς ο Bill Gates, τουλάχιστον, όχι μόνο γνώριζε ποιος ήταν ο Epstein, αλλά γνώριζε αρκετά για τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα και τις επενδύσεις του ώστε να θέλει να προσλάβει τη Walker. Η Walker έγινε στη συνέχεια αναπληρώτρια διευθύντρια για την Παγκόσμια Ανάπτυξη καθώς και αναπληρώτρια διευθύντρια Ειδικών Πρωτοβουλιών στο ίδρυμα. Σύμφωνα με το Ίδρυμα Ροκφέλερ, στο οποίο είναι υπότροφος, η Walker συμβούλευσε αργότερα τον Gates σε θέματα που αφορούσαν τη νευροτεχνολογία και την επιστήμη του εγκεφάλου για τη μυστική εταιρεία του Gates bgC3, την οποία ο Gates αρχικά καταχώρησε ως δεξαμενή σκέψης με την επωνυμία Carillon Holdings. Σύμφωνα με τα ομοσπονδιακά αρχεία, οι τομείς εστίασης της bgC3 ήταν «επιστημονικές και τεχνολογικές υπηρεσίες», «βιομηχανική ανάλυση και έρευνα» και «σχεδιασμός και ανάπτυξη υλικού και λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών».

Κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Ίδρυμα Γκέιτς, η Γουόκερ σύστησε τον Μπόρις Νίκολιτς, επιστημονικό σύμβουλο του Γκέιτς, στον Επστάιν. Σήμερα, η Melanie Walker είναι η συμπρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Μελλοντικής Νευροτεχνολογίας και Επιστήμης του Εγκεφάλου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, έχοντας προηγουμένως ανακηρυχθεί Νέος Παγκόσμιος Ηγέτης του WEF. Συμβουλεύει επίσης τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος συνδέεται στενά με τη «φιλανθρωπία» του Μπιλ Γκέιτς.

Στο WEF, η Walker έγραψε το 2016 ένα άρθρο με τίτλο «Healthcare in 2030: Goodbye Hospital, Hello Home-spital», στο οποίο αναλύει πώς οι φορητές συσκευές, οι διεπαφές εγκεφάλου-μηχανής και τα ενέσιμα/καταπιεζόμενα ρομποτικά «φάρμακα» θα είναι ο κανόνας μέχρι το 2030. Χρόνια πριν από το COVID-19 και τις προσπάθειες που εμπνεύστηκαν από τη Μεγάλη Επαναφορά (Great Reset) για την αλλαγή της υγειονομικής περίθαλψης με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, η Walker έγραψε ότι ενώ το δυστοπικό σενάριο που ζωγράφιζε «ακούγεται τρελό … . οι περισσότερες από αυτές τις τεχνολογίες είναι είτε σχεδόν έτοιμες για την prime time, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη». Φυσικά, πολλές από αυτές τις τεχνολογίες πήραν μορφή χάρη στην αιγίδα των πρώην αφεντικών της, του Τζέφρι Επστάιν και του Μπιλ Γκέιτς.

Το 2014, ο Nikolic «ενθουσιάστηκε» με την υποτιθέμενη τάση του Epstein για οικονομικές συμβουλές πριν από τη δημόσια προσφορά μιας εταιρείας γονιδιακής επεξεργασίας στην οποία ο Nikolic είχε μερίδιο 42 εκατομμυρίων δολαρίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Nikolic όσο και ο Epstein ήταν πελάτες της ίδιας ομάδας τραπεζιτών της JP Morgan, με το Bloomberg να αναφέρει αργότερα ότι ο Epstein βοηθούσε τακτικά αυτούς τους τραπεζίτες να προσελκύσουν πλούσιους νέους πελάτες.

Το 2016, ο Nikolic ήταν συνιδρυτής της Biomatics capital, η οποία επενδύει σε εταιρείες που σχετίζονται με την υγεία στη «σύγκλιση της γονιδιωματικής και των ψηφιακών δεδομένων», οι οποίες «επιτρέπουν την ανάπτυξη ανώτερων θεραπευτικών, διαγνωστικών και μοντέλων παροχής». Ο Nikolic ίδρυσε την Biomatics μαζί με την Julie Sunderland, πρώην διευθύντρια του Strategic Investment Fund του Ιδρύματος Gates.

Τουλάχιστον τρεις από τις εταιρείες που υποστηρίχθηκαν από την Biomatics – η Qihan Biotech, η eGenesis και η Editas – συνιδρύθηκαν από τον George Church, έναν γενετιστή του Χάρβαρντ με στενούς δεσμούς με τον Epstein και επίσης στενά συνδεδεμένο με το Ίδρυμα Edge. Η επένδυση της Biomatics στην Qihan Biotech δεν αναφέρεται πλέον στον ιστότοπο της Biomatics. Η Qihan Biotech του Church επιδιώκει την παραγωγή ανθρώπινων ιστών και οργάνων μέσα σε χοίρους για μεταμόσχευση σε ανθρώπους, ενώ η eGenesis επιδιώκει τη γενετική τροποποίηση οργάνων χοίρων για χρήση σε ανθρώπους. Η Editas παράγει «φάρμακα» γονιδιακής επεξεργασίας CRISPR και υποστηρίζεται επίσης από το Ίδρυμα Gates καθώς και από την Google Ventures.

Ο Church έχει κατηγορηθεί ότι προωθεί την ευγονική καθώς και ανήθικα πειράματα σε ανθρώπους. Το σημαντικό ενδιαφέρον του Epstein για την ευγονική δημοσιοποιήθηκε μετά το θάνατό του, ενώ ο Bill Gates, καθώς και ο πατέρας του William H. Gates II, έχουν επίσης συνδεθεί με κινήματα και ιδέες ευγονικής.

Μετά τον θάνατο του Epstein το 2019, αποκαλύφθηκε ότι ο Nikolic είχε οριστεί «διάδοχος εκτελεστής» της περιουσίας του Epstein, γεγονός που υποδηλώνει περαιτέρω στενούς δεσμούς με τον Epstein παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς του Nikolic. Μετά τη δημοσιοποίηση των λεπτομερειών της διαθήκης του Epstein, ο Nikolic δεν υπέγραψε έντυπο που να δηλώνει την προθυμία του να είναι εκτελεστής και τελικά δεν υπηρέτησε σε αυτόν τον ρόλο.

Οι ίδιες οι οντότητες εργάζονται τώρα με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να εγκαινιάσουν την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, η οποία θα καταστήσει την τεχνητή νοημοσύνη, την αυτοματοποίηση, τη μαζική ηλεκτρονική επιτήρηση και τον υπερανθρωπισμό κεντρικό στοιχείο της ανθρώπινης κοινωνίας. Ένας από τους αρχιτέκτονες αυτής της «επανάστασης», ο Κλάους Σβαμπ, δήλωσε νωρίτερα φέτος ότι η αποκατάσταση και η διατήρηση της εμπιστοσύνης με το κοινό είναι ζωτικής σημασίας για αυτό το έργο. Ωστόσο, εάν αποκαλυπτόταν η πραγματική φύση της Silicon Valley, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικών δεσμών της με τον σατανιστή και κατά συρροή βιαστή παιδιών, Jeffery Epstein και το δίκτυό του, η εμπιστοσύνη του κοινού θα υπονομευόταν σημαντικά, απειλώντας έτσι αυτό που η παγκόσμια ολιγαρχία θεωρεί ως ένα έργο κρίσιμο για την επιβίωσή της.

theflagreport.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ ΑΠΟ ΟΔΟ ΜΑΡΝΗΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 06/22/2021 @ 8:38 ΠΜ

    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΑΦΙΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΑΣΤΡΟΠΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΗΠΑ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*