Τούρκος αναλυτής δηλώνει ότι μετά την ομιλία του Πούτιν η Τουρκία μπορεί να φύγει ήσυχα από το ΝΑΤΟ.

Για όλους όσους θεωρούν ακραίους, γραφικούς, οπισθοδρομικούς, ρατσιστές φασίστες και θρησκόληπτους τους ανθρώπους, που με την βοήθεια του Θεού πάντα, τόσα χρόνια, προσπαθούν να ενημερώσουν, προειδοποιήσουν, προετοιμάσουν τα πολλά χαϊβάνια γύρω τους για όλα όσα ασύλληπτα έρχονται τάχιστα …

Χαϊβάνια, έχετε ελάχιστο χρόνο πια για να ξυπνήσετε ….

Τούρκος αναλυτής δηλώνει ότι μετά την ομιλία του Πούτιν η Τουρκία μπορεί να φύγει ήσυχα από το ΝΑΤΟ.

[Ιδιαίτερα άξια προσοχής και προβληματισμού –όχι μόνο από τον μέσο ΄Ελληνα αναγνώστη- είναι η κατωτέρω αναδημοσίευση άρθρου του ρωσικού πρακτορείου Σπούτνικ από το όργανο των Γάλλων πιστών στην εθνική στρατηγική του Στρατηγού Ντε Γκώλ. Μπορεί ακίνδυνα να υποθέσει κανείς ότι η υιοθέτησή του δεν είναι τυχαία, αλλά εκφράζει την σκέψη ότι τα λεγόμενα κυρίως του Τούρκου πτεράρχου παρουσιάζουν σημαντικό εθνικό ενδιαφέρον ασφάλειας και για την Γαλλία.]

Παρουσίαση: Μιχαήλ Στυλιανού
Σχολιάζοντας την δήλωση του Προέδρου Πούτιν* ότι η Μόσχα θα υπερασπιζόταν τους συμμάχους της σε περίπτωση επίθεσης εναντίον τους, ο Τούρκος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Beyazit Karatas δήλωσε στο πρακτορείο Σπούτνικ ότι αυτό σημαίνει πως η Τουρκία δεν έχει ανάγκη των συστημάτων αποτροπής του ΝΑΤΟ.

Ο εν αποστρατεία πτέραρχος της τουρκικής αεροπορίας Μπεγιαζίτ Καρατάς δήλωσε ότι οι πρόσφατες δηλώσεις Ρώσων ανώτατων αξιωματούχων υποδεικνύουν ότι η ΄Αγκυρα δεν πρέπει να στηρίζεται το ΝΑΤΟ, όταν πρόκειται για την εθνική ασφάλειά της.

« Η Μόσχα υπογραμμίζει ότι η Τουρκία μπορεί ήσυχη να αποσυρθεί από το ΝΑΤΟ και μετά από αυτό η ΄Αγκυρα θα έχει εγγυήσεις ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει καμιάν απειλή κατά της ασφάλειάς της», δήλωσε ο Τούρκος στρατιωτικός αναλυτής.

Ο Καρατάς υπενθύμισε ότι είχε ήδη μιλήσει για το ενδεχόμενο καταστάσεως υπο την οποία οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να καταστήσουν την Τουρκία στόχο πυρηνικής επίθεσης.

«Λέγοντας αυτό εννοούσα ότι εάν μια χώρα του ΝΑΤΟ, κυρίως η Αμερική, εξαπολύσει μια πυρηνικήν επίθεση εναντίον μιας τρίτης χώρας από το τουρκικό έδαφος, αυτό θα μπορούσε να καταστήσει την Τουρκία στόχο πυρηνικού πλήγματος. Ωστόσο οι πρόσφατες διακηρύξεις της Ρωσίας έχουν προσφέρει στην Τουρκία ένα σύστημα προστασίας που αποτελεί επιλογή εναλλακτική από την πυρηνική αποτροπή του ΝΑΤΟ και εξ άλλου οι δηλώσεις (Πούτιν) έστειλαν ένα συγκεκριμένο μήνυμα στο ΝΑΤΟ και στις ΗΠΑ μέσω Τουρκίας», πρόσθεσε.

Ο Καρατάς υπογράμμισε πως οι ΗΠΑ δεν είναι υπερδύναμη όσον αφορά τις δυνατότητές τους στον τομέα των συμβατικών όπλων, και το αντιλαμβάνονται και οι ίδιες.

«Οι ΗΠΑ είναι αναγκασμένες να δημιουργήσουν συμμαχίες ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν στρατιωτικές επεμβάσεις στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Συρία, ή αλλού στον κόσμο –μιλάμε για την Αμερική που έχει δημιουργήσει μια συμμαχία με 70 διαφορετικές χώρες. Αυτό είναι μέρος της κύριας απόδειξης ότι οι ΗΠΑ δεν είναι πια μια παγκόσμια υπερδύναμη», τόνισε.

Υπενθύμισε ότι οι δηλώσεις του Πούτιν για τα νέα ρωσικά όπλα υψηλής τεχνολογίας ακολούθησαν τις δηλώσεις του Αμερικανού Προέδρου Τραμπ για την πρόθεση της Ουάσιγκτον να αναπτύξει οπλοστάσιο και τακτικών πυρηνικών όπλων («περιορισμένης απόδοσης»).

«Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί ως απόπειρα αναπλήρωσης της αδυναμίας των ΗΠΑ στον τομέα των συμβατικών όπλων, με την ενίσχυση των πυρηνικών δυνατοτήτων τους». Και οι δηλώσεις του Πούτιν μπορούν να ερμηνευτούν ως απάντηση στην ρητορική των ΗΠΑ»*, είπε ο Τούρκος τέως πτέραρχος.

«Μήνυμα προς την Τουρκία»

Παρόμοιες θέσεις ανέπτυξε και ο Τούρκος πολιτικός αναλυτής Οζντεμίρ Ακμπάλ, ο οποίος δήλωσε ότι «τα λεγόμενα του Ρώσου προέδρου αντικατοπτρίζουν την επιθυμία του να δημιουργήσει μιαν νέα ένωση».

Κατά τον Ακμπάλ, ένας από τους αντικειμενικούς σκοπούς ήταν «να αποστείλει ένα συγκεκριμένο μήνυμα στην Τουρκία, η οποία διανύει προβλήματα σχέσεων με τους συμμάχους της επί του συριακού ζητήματος.

«Προβαίνοντας στις δηλώσεις για την ανάπτυξη των νέων ρωσικών πυρηνικών όπλων, ο Πούτιν, από την μια πλευρά υπογράμμισε την θέση της Ρωσίας ως διεθνούς παράγοντα, που επιτεύχθηκε μετά την αρχή της επιχείρησης στη Συρία το 2015 και, από την άλλη πλευρά, εξέφρασε την πρόθεση να δημιουργήσει νέες σχέσεις συμμαχίας», σημείωσε ο Ακμπάλ.

Υπενθύμισε ότι, παρά μια σειρά προβλημάτων στις σχέσεις της, η Τουρκία παραμένει μέλος του ΝΑΤΟ, γεγονός που εμποδίζει την ΄Αγκυρα να ενταχτεί σε άλλες συμμαχίες.

« Εάν η δομή αυτού του συστήματος δεν θιγεί από μια κρίση που θα μετέβαλε ριζικά την ισορροπία δυνάμεων (όπως το είχε κάνει ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος), θα είναι πολύ δύσκολο για την Τουρκία να προβεί σε ενέργειες για την μεταβολή της υφιστάμενης δομής της συμμαχίας», κατέληξε ο Ακμπάλ.

Νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα, ο Αλεξάντερ Σέριν, Ρώσος πρώτος αντιπρόεδρος της επιτροπής αμύνης, είχε δηλώσει ότι οι χώρες της OTSC, η Συρία, το Ιράν, η Βόρειος Κορέα και η Τουρκία παραμένουν εταίροι της Ρωσίας και ότι η Ρωσία θα είναι έτοιμη «να ορθωθεί» σε υπεράσπισή τους, σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης.

Την δήλωση αυτήν ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου Πούτιν στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση για την κατάσταση του έθνους, στην οποία και παρουσίασε τα πιο προηγμένα ρωσικά όπλα, μεταξύ των οποίων τον βαλλιστικό πύραυλο Sarmat, τον υψηλής ακρίβειας υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal και τον στρατηγικό υπερηχητικό πύραυλο Avangard.

Σημ.Μετφ.1: Το ρωσικό πρακτορείο σημειώνει στο τέλος του άρθρου ότι οι δηλώσεις των δύο Τούρκων αναλυτών εκφράζουν τις δικές τους απόψεις και «όχι απαραίτητα» τις απόψεις του ρωσικού πρακτορείου.

*Σημ.2: Το απόσπασμα της ομιλίας του προέδρου Πούτιν, που ερμηνεύουν οι δύο Τούρκοι αναλυτές έχει ως εξής:

«Πιστεύω πως είναι καθήκον μου να δηλώσω τα εξής: Οποιαδήποτε χρήση πυρηνικών όπλων οποιασδήποτε απόδοσης – μικρής, μεσαίας ή ότι να είναι- εναντίον της Ρωσίας και των συμμάχων της θα θεωρηθεί ως πυρηνική επίθεση εναντίον της χώρας μας. Η ανταπόδοση θα είναι άμεση, με όλες τις παρεπόμενες συνέπειες»,

ΕΜΑΙΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

6 thoughts on “Τούρκος αναλυτής δηλώνει ότι μετά την ομιλία του Πούτιν η Τουρκία μπορεί να φύγει ήσυχα από το ΝΑΤΟ.

 1. GreekMan says:

  ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΑ. Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΕΜΕΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ…ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΥΞΥΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΦΙΛΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΝΑ ΦΑΝΕ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ. Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ. Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.
  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΣΟ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΥΝΤΟΜΑ…Η ΡΩΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ. ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΜΗΝ ΠΩ ΧΘΕΣ.

 2. Αγοράστε μακαρόνια όσο προλαβαίνετε says:

  Ηταν αναμενομενο οτι μετσ το ας πουμε πραξικοπημα εναντιον τουΤαγιπ Ο μονος δρομος για να ενωσει ολους τους Τουρκους κατω απο τα @@ του,ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  .ΟΜΩΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΕΞΗ .ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΊΜΩΣ  ΣΤΑ 4 ,ΕΙΠΕ .ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ .ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ .ΤΟΥ .ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ..2018 ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ,ME ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΕΣΌΝΤΕΣ ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
  ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΗΔΗ .
  ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ .ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ .KAI META  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΈΝΑ  ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..(φανταστικο σεναριο);;;; Ο ΤΑΓΙΠ  ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ..ΓΙΑΤΙ ΡΏΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ .,ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ..Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΧΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΤZ(ΟΥΛ)ΙΑ.Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ @@ .ΕΜΕΊΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ @@ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ  ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
  ΕΝΑΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.
  ΜΙΑ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ  ΑΝΙΚΑΝΟΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΑ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
  ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΆ…ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ..Οσο για τους 2 Ελληνες στρατιωτες ..αιχμαλωτους απο την ενεδρα των Τουρκων .ενα απο τα σεναρια ειναι να τους καταδικασουν για κατασκοπια και να κατηγορήσουν την Ελλαδα οτι ετοιμαζετε να επιτεθει στην Τουρκια παραβιαζοντας τα συνορα της .
  Να μας καταγγειλουν σε ΟΗΕ  και ΝΑΤΟ  για να δικαιολογησουν το οτι θα κανουν αντιποινα. Ωστε να προστατευσουν την χωρα τους απο τον επεκτατισμο της Ελλαδας.
  επειδη πολλοι στρατηγοι και μεγαλοι γεωπολιτικοι σναλυτες γραφουν σχολια ??και
  ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ?? ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΣΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΜΟΥ..?
  2018 ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ,ME ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΕΣΌΝΤΕΣ ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
  ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΗΔΗ .
  ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ .ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ .KAI META  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΈΝΑ  ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ .

  Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ   ΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ.
  ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚAΝΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ .ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΡΗΤΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ .ΔΙΟΤΙ ΆΛΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΟΥΝ . Η  ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ .

  • GreekMan says:

   KAI EΓΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
   ΜΕ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΘΑ ΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΒΙΑ ΑΙΩΝΙΩΣ. ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;
   ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ…ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ…ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ;
   ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ…ΑΛΛΑ ΛΙΓΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΤΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΕΝΙΑ ΓΟΝΙΔΙΑ, ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ;
   ΧΑΧΑΧΑ…

  • GreekMan says:

   ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ; ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΙΑ ΓΟΝΙΔΙΑ, ΣΤΡΑΤΟ, ΝΑΥΤΙΚΟ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΠΕΖΙΚΟ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΚΤΛ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ…ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ;
   ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥ@@ΝΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.
   ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
   ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΘΩΡΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΟΥ ΑΙΩΝΩΝ!!! ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟ!!!

 3. Πράκτωρ says:

  Μα φυσικά
  Θα πρέπει να κλείσει τα στενά …..
  Ο 6ος στόλος στην Κύπρο κοιτάει Ιράν
  Οι προκλήσεις θα μεγαλώνουν … αλλά το αυτί δεν θα το τραβάει κανείς …….
  Τέλος καλό όλα καλά
  Προσευχή για τα παλικάρια θα την χρειαστούν !!!!
  Καλη όραση ….σε όλους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *