12:16 - 30/10/2019

Τοσο πολυ πηγαμε στο φεγγαρι πριν 50 χρονια ….

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τοσο πολυ πηγαμε στο φεγγαρι πριν 50 χρονια ….

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Αρχές 2020 η ανθρωπότητα έχει την τεχνολογία να πάει στο φεγγάρι και σε άλλους πλανήτες, όχι όμως να γυρίσει πίσω.

  2. Μόνο ο Γιάνναρος ο Τετραμεγιστος μπορει να τα κανει αυτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  3. Μάλιστα!… Πόσο μπροστά ήταν αυτές οι ΗΠΑ απ τον Παππά του ΣΥΡΙΖΑ.

  4. Η ΠΡΟΣΣΕΛΗΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΡΟΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΟΚΙΜΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ, ΠΑΝΤΟΥ. ΓΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΩΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΜΑΣΤΡΟΧΑΛΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ. ΜΑ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΚΑΤΟΧΙΚΕ; ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, ΤΑΧΑ ΚΡΥΦΑ, ΤΑΧΑ ΕΤΑΙ, ΑΛΛΙΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ; ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ??

  5. ΑΛΛΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΗΤΑΝ ΖΗΤΗΜΑ ΗΜΕΡΩΝ, ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΤΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ, ΧΩΡΙΑ Η ΔΙΑΜΟΝΗ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*