in

Το βιβλίο “Η νέα έκθεση της CIA: πώς θα είναι ο κόσμος το 2025;” αποδεικνύει πως η Η CIA είχε ”προβλέψει” από το 2009 την πανδημία.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η CIA όλως περιέργως είχε προβλέψει πριν από το 2009 και το χρόνο (ως το 2025) και τον τόπο εκδήλωσης (Κίνα) μιας πανδημίας με βάση νέα ιογενή πνευμονία.

Αναφέρει σ΄ έκθεση της η CIA:

”H εμφάνιση μιας νέας ιογενούς αναπνευστικής ανθρώπινης ασθένειας άκρως μεταδοτικής για την οποία δεν υπάρχει αντίστοιχη θεραπεία θα μπορούσε να ξεσπάσει σε παγκόσμια πανδημία.Αν μια τέτοια ασθένεια εμφανιστεί από σήμερα ως το 2025 εντάσεις κι εσωτερικές ή διασυνοριακές διαμάχες θα ξεσπάσουν.Τα κράτη θα προσπαθήσουν τότε -με ανεπαρκείς ικανότητες-να ελέγξουν τις κινήσεις των πληθυσμών που θ΄αναζητούν ν΄αποφύγουν τη μόλυνση ή να διατηρήσουν την πρόσβασή τους σ φυσικές πηγές..”

Αυτά εμπεριέχονται σ΄ένα μικρό βιβλίο με κόκκινο εξώφυλλο, προγενέστερο της διάλεξης του Bill Gates, βάση του οποίου η CIA είχε ”προβλέψει” τα επερχόμενα. « Le nouveau rapport de la CIA : comment sera le monde en 2025 ? »“Η νέα έκθεση της CIA: πώς θα είναι ο κόσμος το 2025( ο αυριανός κόσμος);” του οποίου η γαλλική έκδοση δημοσιεύθηκε από τον εκδ. οίκο Robert Laffont το 2009, είναι η τέταρτη έκδοση μιας έκθεσης των αμερικάνικων υπηρεσιών πληροφοριών, που προσπαθούν τακτικά να προβλέψουν το μέλλον του κόσμου σ’ έναν ορίζοντα δεκαπέντε έως είκοσι ετών, επισημαίνοντας την εμφάνιση παραγόντων που ενδέχεται να προκαλέσουν συγκρούσεις και εντάσεις. Σ’ ένα ένθετο με τίτλο “Η πιθανή εκδήλωση μιας παγκόσμιας πανδημίας”, οι εμπειρογνώμονες της CIA περιγράφουν ένα σενάριο πολύ κοντά στην κρίση Covid-19, καθώς φαντάζονται “την εμφάνιση μιας νέας μολυσματικής, εξαιρετικά μεταδοτικής ανθρώπινης αναπνευστικής νόσου “.

Το κείμενο προβλέπει ακόμη σε ποιά ζώνη και κάτω υπό ποιες συνθήκες θα μπορούσε να προκύψει αυτός ο νέος ιός: “Εάν εκδηλωθεί μια πανδημική νόσος, θα γίνει αναμφισβήτητα σε μια πυκνοκατοικημένη ζώνη, όπου υπάρχει στενή γειτνίαση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως στην Κίνα και στη Νοτιοανατολική Ασία, όπου οι άνθρωποι ζουν σε επαφή με την πανίδα. “

Οι ακολουθούμενες πρακτικές ανατροφής ζώων σε αυτές τις περιοχές είναι παράγοντες ιογενούς μόλυνσης στο εσωτερικό των ζωικών πληθυσμών και μετάδοσης στον άνθρωπο υπογραμμίζουν οι συγγραφείς θυμίζοντας το π.χ της γρίπης H5N1. «Σ΄ένα τέτοιο σενάριο, η ασθένεια θα καθυστερούσε να ταυτοποιηθεί αν η χώρα καταγωγής της δεν διέθετε τα μέσα για να την εντοπίσει », αναφέρουν οι αναλυτές. « Θα χρειάζονταν εβδομάδες ώστε τα εργαστήρια να διοχετεύουν οριστικά αποτελέσματα επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη μιας αρρώστιας που θα υπήρχε ο κίνδυνος να μεταβληθεί σε πανδημία. »“Θα χρειαστούν εβδομάδες για τα εργαστήρια να παράσχουν τελικά αποτελέσματα επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη μιας ασθένειας που θα μπορούσε να μεταλλαχθεί σε μια πανδημία. “

“Είναι βέβαιο ότι θα ξεσπάσουν εντάσεις”

Τότε όπως πρόβλεψαν οι συντάκτες αυτής της έκθεσης τα κράτη θα επιχειρήσουν να ελέγξουν και να περιορίσουν ανεπιτυχώς τις κινήσεις των πολιτών τους. Η παρουσία ασυμπτωματικών φορέων θα είναι ένας επιβαρυντικός παράγοντας : « παρά τους περιορισμούς των διεθνών μετακινήσεων, ταξιδιώτες παρουσιάζοντας λίγα ή καθόλου συμπτώματα θα μπορούσαν να μεταφέρουν τον ιό σε άλλες ηπείρους ».

Πρόβλεψαν ότι ο αριθμός των ασθενών θ΄αυξάνει από μήνα σε μήνα λόγω απουσίας αποτελεσματικού εμβολίου. . « στην χειρότερη περίπτωση, θα είναι από δεκάδες ως εκατοντάδες εκατομμύρια δυτικοί που θα μολυνθούν », γράφει η CIA, που προλέγει επίσης ένα οικονομικό σοκ με μια « επιδείνωση των ζωτικών υποδομών και των οικονομικών απωλειών σε παγκόσμια κλίμακα». Αν ο παθογενής παράγοντας αποδεικνυόταν ιδιαίτερα ιογενής ένας παγκόσμιος ανθρώπινος απολογισμός θα ανερχόταν σε εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς ..

dimpenews.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Η xia το καλυτερο εργαλειο των καμπαλιστων παντα ξερει τι θα γινει βαση σχεδιων αφου αυτη η κλικα τα δημιουργει.
    Βεβαια ειναι τοσο ηλιθιοι που δεν παιρνουν ως δεδομενο τον παραγοντα ανθρωπο νομιζωντας οτι τον ελενχουν ενω αυτο δεν θα γινει ποτε.
    Τις μελετες θα τις βαλουν…..

  2. ΤΟ 2025 ΗΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΖΕΤΙΚΆ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ειναι απλα ενα ονειρο…

Χλωροκίνη:Tερατώδης Απάτη;!!!