Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:18 - 28/03/2020

Χλωροκίνη:Tερατώδης Απάτη;!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

Μετάφραση από εδω
https://asiatimes.com/2020/03/why-france-is-hiding-a-cheap-and-tested-virus-cure/

Αυτό που συμβαίνει στην πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο υποδηλώνει αναμφισβήτητα ένα μεγάλο σκάνδαλο συμπαιγνίας στο οποίο η γαλλική κυβέρνηση βοηθά τη Big Pharma να επωφεληθεί από την επέκταση του Covid-19. Οι ενημερωμένοι Γάλλοι πολίτες είναι απολύτως εξοργισμένοι γι ‘αυτό.
Η πρώτη ερώτησή μου σε μια σοβαρή, αδιάβλητη πηγή του Παρισιού, τη νομικό Valerie Bugault, αφορούσε τους δεσμούς μεταξύ του Macronism και του Big Pharma και κυρίως της μυστηριώδους «εξαφάνισης» – πιθανότατα της απλής κλοπής – όλων των αποθεμάτων χλωροκίνης που κατέχει η γαλλική κυβέρνηση.
Ο αξιότιμος καθηγητής Christian Perronne μίλησε για την κλοπή σε ζωντανή εκπομπή σε ένα από τα κανάλια πληροφοριών 24/7 της Γαλλίας: “Το κεντρικό φαρμακείο για τα νοσοκομεία ανακοίνωσε σήμερα ότι αντιμετωπίζουν μια συνολική ρήξη των αποθεμάτων, ότι είχαν λεηλατηθεί”.
Με πληροφορίες από άλλη, ανώνυμη πηγή, είναι πλέον δυνατόν να δημιουργηθεί ένα χρονοδιάγραμμα που θέτει σε σωστή προοπτική τις πρόσφατες ενέργειες της γαλλικής κυβέρνησης.

Ας ξεκινήσουμε με την Yves Levy, η οποία ήταν επικεφαλής του INSERM – του Γαλλικού Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας και Ιατρικών Ερευνών – από το 2014 έως το 2018, όταν διορίστηκε ως έκτακτος κρατικός σύμβουλος για τη διοίκηση της Macron. Μόνο 12 άτομα στη Γαλλία έχουν φτάσει σε αυτό το καθεστώς.
Η Levy είναι παντρεμένη με την Agnes Buzy, η οποία μέχρι πρόσφατα ήταν υπουργός υγείας υπό την Macron. Το Buzy παρουσιάστηκε ουσιαστικά με μια «προσφορά που δεν μπορείτε να αρνηθείτε» από το κόμμα της Macron να εγκαταλείψει το υπουργείο – στη μέση της κρίσης του κοροναϊού – και να τρέξει για δήμαρχο του Παρισιού, όπου είχε χτυπηθεί ανελέητα από τον πρώτο γύρο στις 16 Μαρτίου.
Η Levy έχει μια βίαιη διαμάχη με τον καθηγητή Didier Raoult – συχνά αναφερόμενο στη Μασσαλία ειδικό στον τομέα των μεταδοτικών ασθενειών. Η Levy παραχώρησε την ετικέτα INSERM από το παγκοσμίου φήμης ερευνητικό κέντρο IHU (νοσοκομείο-πανεπιστημιακό ινστιτούτο) διευθυνόμενο από τον Raoult.Στην πράξη, τον Οκτώβριο του 2019, ο Levy ανακάλεσε το καθεστώς “ίδρυμα” των διαφορετικών IHUs για να μπορέσει να αναλάβει την έρευνά τους.

Ο Raoult συμμετείχε σε κλινικές δοκιμές όπου η υδροξυχλωροκίνη και η αζιθρομυκίνη ίασαν κατά 90% περιπτώσεις Covid-19 αν είχαν δοκιμαστεί πολύ νωρίς. (Οι έγκαιρες μαζικές δοκιμές βρίσκονται στην καρδιά της επιτυχημένης στρατηγικής της Νότιας Κορέας.)
Ο Ραούλ αντιτίθεται στην πλήρη απομόνωση των υγιών ατόμων και των πιθανών μεταφορέων – που θεωρεί «μεσαιωνική», με αναχρονιστική έννοια. Υποστηρίζει τη μαζική δοκιμή (η οποία εκτός από τη Νότια Κορέα ήταν επιτυχημένη στη Σιγκαπούρη, την Ταϊβάν και το Βιετνάμ) και μια γρήγορη θεραπεία με υδροξυχλωροκίνη. Μόνο μολυσμένα άτομα πρέπει να περιορίζονται.
Η χλωροκίνη κοστίζει ένα ευρώ για δέκα χάπια. Και υπάρχει το τρίψιμο: το Big Pharma – το οποίο, ουσιαστικά, χρηματοδοτεί το INSERM και περιλαμβάνει τον “εθνικό πρωταθλητή” Sanofi – θα προτιμούσε να έχει μια πιο κερδοφόρα λύση. Η Sanofi για την ώρα λέει ότι “προετοιμάζεται ενεργά” για την παραγωγή χλωροκίνης, αλλά αυτό μπορεί να πάρει “εβδομάδες” και δεν υπάρχει καμία αναφορά για την τιμολόγηση.

Ένας υπουργός που καταδιώκεται από τσουνάμι

Στις 13 Ιανουαρίου, ο Agnes Buzyn, ακόμα υπουργός Υγείας της Γαλλίας, ταξινομεί την χλωροκίνη ως «δηλητηριώδη ουσία», από εδώ και πέρα μόνο διαθέσιμη με συνταγή. Μια εκπληκτική κίνηση, δεδομένου ότι έχει πωληθεί από το ράφι στη Γαλλία για μισό αιώνα (!!!!).
Στις 16 Μαρτίου, η κυβέρνηση Macron διέταξε μερική απαγόρευση κυκλοφορίας. Δεν υπάρχει μια παρατήρηση σχετικά με την χλωροκίνη. Η αστυνομία αρχικά δεν απαιτείται να φοράει μάσκες. οι περισσότερες έχουν κλαπεί οπωσδήποτε και δεν υπάρχουν αρκετές μάσκες ακόμη και για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. Το 2011 η Γαλλία διέθετε σχεδόν 1,5 δισεκατομμύρια μάσκες: 800 εκατομμύρια χειρουργικές μάσκες και 600 εκατομμύρια μάσκες για επαγγελματίες υγείας γενικά.
Όμως, με τα χρόνια, τα στρατηγικά αποθέματα δεν ανανεώθηκαν, για να ευχαριστήσουν την ΕΕ και να εφαρμόσουν τα κριτήρια του Μάαστριχτ, τα οποία περιορίζουν τη συμμετοχή τους στο Σύμφωνο Ανάπτυξης και Σταθερότητας σε χώρες των οποίων τα δημοσιονομικά ελλείμματα δεν ξεπέρασαν το 3% του ΑΕΠ. Ένας από τους υπεύθυνους εκείνη την εποχή ήταν ο Jerome Salomon, τώρα επιστημονικός σύμβουλος στην κυβέρνηση Macron.
Στις 17 Μαρτίου, η Agnes Buzyn αναφέρει ότι έχει μάθει ότι η εξάπλωση του Covid-19 θα είναι ένα σημαντικό τσουνάμι, για το οποίο το γαλλικό σύστημα υγείας δεν έχει λύση. Λέει επίσης ότι ήταν η κατανόηση της ότι η εκλογή δημάρχου του Παρισιού «δεν θα συνέβαινε» και ότι, τελικά, ήταν «μια μασκαράτα».
Αυτό που δεν λέει είναι ότι δεν πήγε δημόσια κατά τη στιγμή που έτρεχε επειδή ολόκληρη η πολιτική εστίαση από την πολιτική μηχανή Macron ήταν ακριβώς για να κερδίσει τη “μασκαράτα”. Ο πρώτος γύρος των εκλογών δεν σήμαινε τίποτα, καθώς ο Covid-19 προχωρούσε. Ο δεύτερος γύρος αναβλήθηκε επ ‘αόριστον. Πρέπει να μάθει για την επικείμενη καταστροφή της υγειονομικής περίθαλψης. Αλλά ως υποψήφιος της εκλογικής μηχανής της Macron, δεν μίλησε δημοσίως εγκαίρως.

Εν συντομία

Η κυβέρνηση Macron αρνείται να εφαρμόσει μαζικές δοκιμές, όπως εφαρμόστηκε με επιτυχία στη Νότια Κορέα και τη Γερμανία.

Η Le Monde και η γαλλική κρατική υπηρεσία υγείας χαρακτηρίζουν την έρευνα του Raoult ως ψεύτικα νέα, πριν εκδώσει μια ανάκληση.

Ο καθηγητής Perrone αποκαλύπτει στο κανάλι ειδήσεων LCI 24/7 ότι το απόθεμα χλωροκίνης στο γαλλικό κεντρικό φαρμακείο έχει κλαπεί.

Χάρη σε ένα tweet από τον Elon Musk, ο Πρόεδρος Trump λέει ότι η χλωροκίνη θα πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους τους Αμερικανούς. Οι πάσχοντες από λύκο και ρευματοειδή αρθρίτιδα, οι οποίοι έχουν ήδη προβλήματα προμήθειας με το μόνο φάρμακο που τους προσφέρει ανακούφιση, βάζουν φωτιά στα κοινωνικά μέσα με τον πανικό τους.

Αμερικανοί γιατροί και άλλοι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου συσσωρεύσαν του φαρμάκου για τη χρήση του εαυτού του και του ατόμου κοντά του, παραποιώντας συνταγές για να υποδείξουν ότι πρόκειται για ασθενείς με λύκο ή ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Το Μαρόκο αγοράζει το απόθεμα χλωροκίνης από τη Sanofi στην Καζαμπλάνκα.

Το Πακιστάν αποφασίζει να αυξήσει την παραγωγή χλωροκίνης που θα αποσταλεί στην Κίνα.

Η Ελβετία απορρίπτει την πλήρη απομόνωση του πληθυσμού της. πηγαίνει για μαζικές δοκιμές και γρήγορη επεξεργασία. και κατηγορεί τη Γαλλία ότι ασκεί «πολιτική θεάματος».

Ο κ. Christian Estrosi, ο δήμαρχος της Νίκαιας, αφού είχε υποβληθεί σε θεραπεία με χλωροκίνη, χωρίς καμία κυβερνητική εισροή, καλεί απευθείας τη Sanofi ώστε να παραδώσει χλωροκίνη στα νοσοκομεία της Νίκαιας.

Λόγω της έρευνας του Raoult, μια δοκιμή χλωροκινών μεγάλης κλίμακας ξεκινά τελικά στη Γαλλία, κάτω από την – προβλέψιμη – κατεύθυνση της INSERM, η οποία θέλει να “επαναλάβει τα πειράματα σε άλλα ανεξάρτητα ιατρικά κέντρα”. Αυτό θα διαρκέσει τουλάχιστον έξι εβδομάδες – καθώς το επιστημονικό συμβούλιο του Elysee Palace αντιμετωπίζει τώρα την επέκταση της συνολικής απαγόρευσης στη Γαλλία σε … έξι εβδομάδες.

Εάν η από κοινού χρήση της υδροξυχλωροκίνη και της αζιθρομυκίνης αποδεικνύεται οπωσδήποτε αποτελεσματική μεταξύ των πιο σοβαρά ασθενών, οι καραντίνες μπορεί να μειωθούν σε επιλεγμένα σμήνη.

Η μόνη γαλλική εταιρεία που κατασκευάζει ακόμα χλωροκίνη βρίσκεται υπό δικαστική παρέμβαση. Αυτό θέτει την αποτροπή και την κλοπή της χλωροκίνης σε πλήρη προοπτική. Θα χρειαστεί χρόνος για την ανασύσταση των αποθεμάτων αυτών, επιτρέποντας έτσι στο Big Pharma το περιθώριο να έχει αυτό που θέλει: μια δαπανηρή λύση.

Φαίνεται ότι οι δράστες της κλοπής χλωροκίνης ήταν πολύ καλά ενημερωμένοι.

Νοσοκόμες σε φορεία

Αυτή η αλυσίδα γεγονότων, εκπληκτική για ένα πολύ ανεπτυγμένο έθνος του G-7 που είναι περήφανο για την υπηρεσία υγείας του, αποτελεί μέρος μιας μακράς, οδυνηρής διαδικασίας που ενσωματώνεται στο νεοφιλελεύθερο δόγμα. Η λιτότητα που βασίζεται στην ΕΕ αναμειγνύεται με το κίνητρο κέρδους είχε ως αποτέλεσμα μια πολύ χαλαρή στάση απέναντι στο σύστημα υγείας.

Όπως μου είπε ο Bugault, “τα κιτ δοκιμών – πολύ λίγα σε αριθμό – ήταν πάντοτε διαθέσιμα, αλλά κυρίως για μια μικρή ομάδα που συνδέεται με τη γαλλική κυβέρνηση [πρώην αξιωματούχοι του Υπουργείου Οικονομικών, διευθυντές μεγάλων εταιρειών, ολιγάρχες, μέσα μαζικής ενημέρωσης και ψυχαγωγία). Ίδια για την χλωροκίνη, την οποία αυτή η κυβέρνηση έκανε τα πάντα για να καταστεί απρόσιτη για τον πληθυσμό.

Δεν έκαναν τη ζωή εύκολη για τον καθηγητή Raoult – έλαβε απειλές θανάτου και εκφοβίστηκε από «δημοσιογράφους».

Και δεν προστατεύουν ζωτικά αποθέματα. Πάντα κάτω από την κυβέρνηση Hollande, υπήρξε μια συνειδητή εκκαθάριση των αποθεμάτων μάσκες – που υπήρχαν σε μεγάλες ποσότητες σε όλα τα νοσοκομεία. Για να μην αναφέρω ότι η καταστολή των νοσοκομειακών κλινών και των νοσοκομειακών μέσων επιταχύνθηκε ήδη από τον Σαρκοζί ».

Αυτό συνδέεται με τις αγωνιώδεις αναφορές των γάλλων πολιτών των νοσοκόμων που τώρα πρέπει να χρησιμοποιούν σακούλες απορριμμάτων λόγω της έλλειψης κατάλληλου ιατρικού εξοπλισμού.

Ταυτόχρονα, σε μια άλλη καταπληκτική εξέλιξη, το γαλλικό κράτος αρνείται να απαιτήσει ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές – οι οποίες είναι σχεδόν άδειες σε αυτό το στάδιο – ακόμη και όταν ο πρόεδρος της ένωσης τους, Lamine Garbi, έχει ζητήσει μια τέτοια πρωτοβουλία δημόσιας υπηρεσίας: “Ζητώ επίσημα να ζητήσουμε να βοηθήσουμε τα δημόσια νοσοκομεία. Οι εγκαταστάσεις μας είναι έτοιμες. Το κύμα που έπληξε την ανατολική Γαλλία πρέπει να μας διδάξει ένα μάθημα. ”

Ο Bugault επιβεβαιώνει την κατάσταση της υγείας στη Γαλλία “είναι πολύ σοβαρή και θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο λόγω των πολιτικών αποφάσεων – απουσία μάσκας, πολιτική άρνηση μαζικής εξέτασης ατόμων, άρνηση ελεύθερης πρόσβασης στη χλωροκίνη – σε ένα περιβάλλον ανώτατης δυσφορίας στα νοσοκομεία. Αυτό θα διαρκέσει και η εξαθλίωση θα είναι ο κανόνας! ”

Καθηγητής εναντίον προέδρου

Σε μια εκρηκτική ανάπτυξη την Τρίτη, ο Raoult είπε ότι δεν συμμετέχει πλέον στο επιστημονικό συμβούλιο του Macron, παρόλο που δεν το εγκαταλείπει εντελώς. Ο Raoult επιμένει για αρκετό καιρό σε μαζικές δοκιμές σε εθνικό επίπεδο για τον εντοπισμό κρουσμάτων και στη συνέχεια απομόνωση και θεραπεία ασθενών που έδειξαν θετικό αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια: το μοντέλο της Νότιας Κορέας.

Αυτό ακριβώς αναμένεται από το IHU στη Μασσαλία, όπου εκατοντάδες κάτοικοι συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναμονή για δοκιμές. Και αυτό συνδέεται με τα συμπεράσματα κορυφαίας κινεζας εμπειρογνωμονος για το Covid-19, Zhang Nanshan, η οποία λέει ότι η θεραπεία με φωσφορική χλωροκίνη είχε «θετικό αντίκτυπο», ενώ οι ασθενείς δοκιμάστηκαν αρνητικά μετά από περίπου τέσσερις ημέρες.

Το βασικό σημείο έχει τονιστεί από τον Raoult: Χρήση χλωροκίνης σε πολύ ειδικές περιστάσεις, για άτομα που έχουν δοκιμαστεί πολύ νωρίς, όταν η ασθένεια δεν έχει προχωρήσει ακόμα και μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν υποστηρίζει την χλωροκίνη για όλους. Είναι ακριβώς αυτό που έκαναν οι Κινέζοι, μαζί με τη χρήση της ιντερφερόνης.

Για χρόνια, ο Raoult ζητάει μια δραστική αναθεώρηση των οικονομικών μοντέλων της υγείας, ώστε όλες οι θεραπείες που δημιουργούνται κυρίως κατά τον 20ό αιώνα, να θεωρούνται κληρονομιά στην υπηρεσία όλης της ανθρωπότητας. “Αυτό δεν συμβαίνει” , “Επειδή εγκαταλείπουμε φάρμακα που δεν είναι κερδοφόρα, ακόμα κι αν είναι αποτελεσματικά. Γι ‘αυτό σχεδόν δεν παρασκευάζονται αντιβιοτικά στη Δύση. ”

ην Τρίτη, το γαλλικό υπουργείο Υγείας απαγόρευσε επισήμως τη χρήση της θεραπείας με βάση χλωροκίνη που συνιστά ο Raoult. Στην πραγματικότητα η θεραπεία επιτρέπεται μόνο για ασθενείς με τερματικό Covid-19, χωρίς άλλη πιθανότητα ίασης. Αυτό δεν μπορεί παρά να εκθέσει την κυβέρνηση Macron σε περισσότερες κατηγορίες για τουλάχιστον ανεπάρκεια – προστέθηκε στην απουσία μάσκας, δοκιμών, εντοπισμού επαφών και ανεμιστήρων.

Την Τετάρτη, σχολιάζοντας τις νέες κατευθυντήριες γραμμές της κυβέρνησης, ο Raoult είπε: “Όταν η βλάβη στους πνεύμονες είναι πολύ σημαντική και οι ασθενείς φτάνουν για ανάνηψη, ουσιαστικά δεν περικλείουν τους ιούς στο σώμα τους πια. Είναι πολύ αργά για να τα αντιμετωπίσουμε με χλωροκίνη. Αυτές είναι οι μοναδικές περιπτώσεις – οι πολύ σοβαρές περιπτώσεις – που θα αντιμετωπιστούν με τη χλωροκίνη υπό τη νέα οδηγία από τον Γάλλο υπουργό Υγείας Veran; ” Αν ναι, πρόσθεσε ειρωνικά, “τότε θα είναι σε θέση να πουν με επιστημονική βεβαιότητα ότι η χλωροκίνη δεν λειτουργεί”. (Tερατώδης Στημένη Απάτη!!!)

Ο Raoult δεν ήταν διαθέσιμος για να σχολιάσει τα άρθρα των Δυτικών ειδησεογραφικών ειδήσεων αναφέροντας τα κινεζικά αποτελέσματα των δοκιμών που θα έδειχναν ότι είναι λάθος για την αποτελεσματικότητα της χλωροκίνης στην αντιμετώπιση των ήπιων περιπτώσεων του Covid-19.

Οι Staffers επικαλέστηκαν τα σχόλιά τους στο δελτίο IHU. Εκεί ο Raoult λέει ότι είναι “προσβλητικό” να ρωτήσω αν μπορούμε να εμπιστευτούμε τους Κινέζους για τη χρήση χλωροκίνης. “Αν ήταν μια ασθένεια των ΗΠΑ, και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είπε:« Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους ασθενείς με αυτό », κανείς δεν θα το συζητούσε».

Στην Κίνα, προσθέτει, υπήρχαν “αρκετά στοιχεία έτσι ώστε η κινεζική κυβέρνηση και όλοι οι Κινέζοι εμπειρογνώμονες που γνωρίζουν ότι οι κοροναϊοί πήραν μια επίσημη θέση ότι” πρέπει να αντιμετωπίσουμε με χλωροκίνη “. Μεταξύ της στιγμής που έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα και μια αποδεκτή διεθνή δημοσίευση, δεν υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική λύση μεταξύ των ανθρώπων που είναι οι περισσότεροι γνώστες στον κόσμο. Έλαβαν το μέτρο αυτό προς το συμφέρον της δημόσιας υγείας. ”

Βασικά: αν είχε κορωναϊό, ο Raoult λέει ότι θα πάρει χλωροκίνη. Από τη στιγμή που ο Raoult έχει βαθμολογηθεί από τους συνομηλίκους του ως παγκόσμιος εμπειρογνώμονας στον τομέα των μεταδοτικών ασθενειών, πάνω από τον Δρ Anthony Fauci στις ΗΠΑ, θα έλεγα ότι οι νέες εκθέσεις αντιπροσωπεύουν την Big Pharma.

Ο Raoult έχει διαστρεβλωθεί ανελέητα και διαμαρτύρεται από τα γαλλικά εταιρικά μέσα που ελέγχονται από λίγους ολιγάρχες που συνδέονται στενά με τον Macronism. Όχι τυχαία, η δαιμονοποίηση έχει φτάσει στα επίπεδα των gilets jaunes (κίτρινο γιλέκο), ειδικά λόγω του εξαιρετικά δημοφιλούς hashtag #IlsSavaient (“Ήξεραν”), με το οποίο τα κίτρινα γιλέκα τονίζουν ότι οι γαλλικές ελίτ “κατόρθωσαν” την κρίση Covid-19 προστατεύοντας τον εαυτό τους, αφήνοντας τον πληθυσμό ανυπεράσπιστο ενάντια στον ιό

Αυτό συνδέεται με την αμφιλεγόμενη ανάλυση του φιλόσοφου Giorgio Agamben σε μια στήλη που δημοσιεύθηκε πριν από ένα μήνα, όπου υποστήριζε ήδη ότι το Covid-19 δείχνει σαφώς ότι η κατάσταση εξαίρεσης – παρόμοια με κατάσταση έκτακτης ανάγκης αλλά με σημαντικές διαφορές στους φιλόσοφους – έχει γίνει πλήρως αποδεκτή στη Δύση.

Ο Agamben μιλούσε όχι ως γιατρός ή ως ιολόγος, αλλά ως κύριος στοχαστής, ακολουθώντας τα βήματα του Foucault, του Walter Benjamin και της Hannah Arendt. Σημειώνοντας πώς η λανθάνουσα κατάσταση φόβου έχει μετασταθεί σε μια κατάσταση συλλογικού πανικού, για την οποία το Covid-19 “προσφέρει για άλλη μια φορά το ιδανικό πρόσχημα”, περιέγραψε πώς “σε έναν διεστραμμένο φαύλο κύκλο, ο περιορισμός της ελευθερίας που επέβαλαν οι κυβερνήσεις γίνεται αποδεκτός στο όνομα μιας επιθυμίας για ασφάλεια που προκλήθηκε από τις ίδιες κυβερνήσεις που τώρα παρεμβαίνουν για να την ικανοποιήσουν ».

Δεν υπήρξε κατάσταση συλλογικού πανικού στη Νότια Κορέα, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊβάν και το Βιετνάμ – για να αναφέρουμε τέσσερα ασιατικά παραδείγματα εκτός της Κίνας. Ένας πεισματικός συνδυασμός μαζικών δοκιμών και εντοπισμού επαφών εφαρμόστηκε με τεράστιο επαγγελματισμό. Δούλεψε. Στην κινεζική περίπτωση, με τη βοήθεια χλωροκίνης. Και σε όλες τις ασιατικές περιπτώσεις, χωρίς ένα σκοτεινό κίνητρο κέρδους προς όφελος του Big Pharma.

Δεν έχει φανεί ακόμη το όπλο που καπνίζει που θα αποδεικνύει ότι το σύστημα Macron δεν είναι μόνο ανίκανο να ασχοληθεί με το Covid-19, αλλά επίσης υπονόμευσε τη διαδικασία, έτσι ώστε η Big Pharma να μπορεί να βρει ένα δικό της θαυματουργό εμβόλιο, γρήγορα. Αλλά το σχέδιο για την δυσφήμηση της χλωροκίνης είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που περιγράφεται παραπάνω – παράλληλα με τη δαιμονοποίηση του Raoult.

Εμαιλ ΑναγνωστηΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*