Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:04 - 09/09/2020

Tο σκαφος ελεγχου και συγκομιδης της πλανητικης φυλακης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε αυτό το αρθρο θα αναφερθούμε στην σελήνη δηλαδή στο σκάφος έλεγχου και συγκομιδής  της γήινης πλανητικής φυλακής.

στα ορφικα αναφερεται οτι :  “Μήσατο δ’ άλλην γαίαν απείρατον, ήντε σελήνην Αθάνατοι κλήζουσιν, επιχθόνιοι δέ τε μήνην Η πολλ’ ούρε έχει, πολλ’ άστεα, πολλά μέλαθρα” δηλαδή Δημιούργησαν κι άλλη γαία απέραντη, που και Σελήνη οι θεοί την ονομάζουν, ενώ οι άνθρωποι Μήνη. Κι αυτή έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις και πολλά μέγαρα…

Ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας δίδαξαν ότι υπήρχε μιά εποχή όπου η Γη ήταν χωρίς φεγγάρι. Ο Αριστοτέλης έγραψε ότι η Αρκαδία, είχε Πελασγικό πληθυσμό και ότι αυτοί οι αυτόχθονες κατοικούσαν σε αυτή την περιοχή από μία πολύ μακρινή εποχή όπου ακόμα δεν υπήρχε η σελήνη στον ουρανό. Γι αυτό τον λόγο τους ονόμασε και Προσέληνες.

Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος ανέφερε την εποχή “όταν δεν υπήρχαν όλα τα περιφερόμενα σώματα στον ουρανό, πριν εμφανιστούν οι απόγονοι της Δανάης και του Δευκαλίωνα, υπήρχαν μόνο οι Αρκάδες, πριν την ύπαρξη της σελήνης”.

Παρόμοιες αναφορές έχουμε από τον Πλούταρχο, τον Οβίδιο, τον Ιππόλυτο, τον Λουκιανό.

Στην Νότια Αμερική, σύμβολα που βρέθηκαν στους τοίχους του προαύλιου του Καλασάγια, κοντά στην πόλη του Τιαχουανάκο , καταγράφουν την σελήνη να πρωτοεμφανίζεται πριν από περίπου 12.000 έτη, υπαρχει δε και αναλυτικός χάρτης της αθέατης πλευράς.  Η εμφάνιση της Σελήνης λέγεται ότι προκάλεσε μεγάλες αναταραχές στην Γη, στη μορφή σεισμών, μαζικών πλημμυρών και κλιματολογικών αλλαγών. Ενδιαφέρον παρουσιάζει, ότι αυτή η μακρινή περιοχή έχει προταθεί από κάποιους λόγιους ως η πραγματική περιοχή της μυθικής Ατλαντίδος του Πλάτωνα και αυτή η μεγάλη πλανητική αναταραχή ως το κατακλυσμιαίο γεγονός που κατάστρεψε την Ατλαντίδα.

Μύθοι ιθαγενών της αφρικης οι οποίοι δεν έχουν επηρεαστεί απο τις αβρααμικες θρησκείες αναφέρουν ότι το φεγγάρι είναι κοίλο και οτι εκει κατοικεί ο Πυθωνας -hitauri. Ο μύθος λέει ότι το φεγγάρι το έφεραν εδώ εκατοντάδες γενιές πριν  δύο αδέλφια, ο Wowane και Mpanku, γνωστοί ως αδέλφια του νερού και  οι δύο δε είχαν φολιδωτό δέρμα σαν ένα ψάρι.(ερπετοειδης “Αρχοντες”)

Οι Wowane και Mpanku πηραν  το φεγγάρι το οποιο ειναι ενα αυγο από τον «Μεγάλο Δράκο της Φωτιάς» και επειτα “αδειασαν” τον κρόκο και ετσι εμεινε  κοίλο. Στη συνέχεια, «έστρεψαν» το φεγγάρι πέρα από τον ουρανό στη Γη που προκάλεσε κατακλυσμικά γεγονότα σε αυτόν τον πλανήτη που έληξαν τη «Χρυσή Εποχή» του παρελθόντος,  στο χρυσό γενος που υπήρξε πριν την μετατροπη  της γης σε φυλακη  οι άνθρωποι ζούσαν ανάμεσα στους θεούς και κυκλοφορούσαν ελεύθερα μαζί τους. Η ειρήνη και η αρμονία επικράτησαν κατά τη διάρκεια αυτού του Γένους. Οι άνθρωποι δεν έπρεπε να εργάζονται για την επιβίωσή τους, γιατί η Γη παρείχε τρόφιμα σε αφθονία. Ζούσαν σε πολύ μεγάλη ηλικία αλλά με νεανική εμφάνιση και τελικά πέθαιναν ειρηνικά.

Η φυσική η ιδια αποδεικνύει οτι η σελήνη δεν θα έπρεπε να είναι σε τροχιά γύρω απ την γη αφού η ελξη που της ασκει ο ηλιος ειναι διπλασια απο αυτην της γης ωστόσο “κατι” την κρατάει καρφωμένη στην θέση της  και τωρα παμε στα ποιο εσωτερικα θεματα,υπάρχουν και αλλα κανάλια που ισχυρίζονται ότι το φεγγάρι είναι μια τεχνητή δημιουργία και αποτελεί μέρος ενός συστήματος που αναστέλλει την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Ενδιαφέρουσες είναι οι απόψεις του Γεωργιου Γεωργιαδη η αλλιως Γκουρτζιεφ  και της Μπλαβατσκι οτι : «Όλα όσα ζουν στη Γη, άνθρωποι, ζώα, φυτά, είναι τροφή για τη Σελήνη. Η Σελήνη είναι ένα τεράστιο “ζωντανό ον” που τρέφεται με όλα όσα ζουν και μεγαλώνουν στη Γη. ” Και οι δύο συμφωνούν ότι το φεγγάρι βαμπίριζει τις μορφές ζωής της Γης.

αναλυτικότερα το σκάφος αυτό εχει τεράστια επίδραση στην γη και σε ολα τα όντα που ενσαρκώνονται σε αυτη την σφαιρα  ακομα και στο νερο με τα φαινόμενα παλίρροιας και περιοδικότητας σε θάλασσες και ωκεανούς. Το σκάφος αυτό ευθύνεται για τις εποχές, χωρίς την σελήνη η γη εχει πάντα άνοιξη είναι παντα ανθισμένη και με καρπούς, ολόκληρος ο πλανήτης έχει συμπιεστεί στον κύκλο των 29 ημερων του φεγγαριού, για παράδειγμα ο ανθρώπινος κύκλος ωορρηξίας ο οποίος ωστόσο δεν εμφανίζεται στα ζώα, (επιλεκτική επίδραση) επίσης το φεγγάρι επηρεάζει τις ανθρωπινες νοητικες λειτουργίες δημιουργεί το υποσυνείδητο, επηρεάζει έντονα τα ασυνείδητα μέρη ενεργοποιώντας τα ειδικά κατα την διάρκεια της πανσελήνου. , ηδη λιγες μερες πριν απο την πανσεληνο υπάρχουν διακυμάνσεις στην ανθρώπινη ψυχολογία απο μικρο ενοχλήσεις και διαμάχες μέχρι υπνοβασία , μελέτες βρήκαν οτι βαρυτική επιρροή της σελήνης επιφέρει κοινωνική ένταση, δυσαρμονία και παράξενα αποτελέσματα ειδκα σε ατομα με ψυχικές διαταραχές οπου  βιώνουν βίαια και επιθετικά επεισόδια  με αυξανόμενες και τις αυτοκτονικές τάσεις.

στο Περὶ τοῦ ἐμφαινομένου προσώπου τῷ κύκλῳ τῆς Σελήνης, ο Πλουταρχος αναφερει τον ρόλο της σελήνης στον κύκλο ζωής των ψυχών, ένα θέμα στο οποίο ο ρόλος της Σελήνης φαίνεται να είναι καίριος για τους ανθρώπους στην αρχαιότητα, Ο πλουταρχος αναφερει οτι μετα τον θανατο  πολλες ψυχες πανε προς την σεληνη,  ” Τις φοβίζει [ψυχές] όμως και το αποκαλούμενο πρόσωπο, όταν φθάνουν κοντά, που είναι βλοσυρό και τρομακτικό να το βλέπεις. Ωστόσο στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε, αλλά, όπως ακριβώς η δική μας η γη διαθέτει κόλπους βαθείς και μεγάλους … έτσι και τούτα είναι τα βάθη της σελήνης και τα κοιλώματα. Από αυτά το μεγαλύτερο αποκαλούν μυχό της Εκάτης, όπου τιμωρούνται και παίρνουν εκδίκηση οι ψυχές για όσα τυχόν υποστούν ή πράξουν. Και δύο μεγάλες από αυτές ονομάζονται πύλες και από μέσα τους περνούν οι ψυχές, η μια προς τη μεριά της σελήνης που βλέπει προς στον ουρανό, την άλλη προς τη μεριά που βλέπει προς τη γη.” (Περί του Προσώπου της Σελήνης, 944c)

ο Πλουταρχος αναφερει και αλλη μια παγιδα της φυλακης

“Από τις ψυχές που αγαπούσαν τις τιμές, τη δράση, από τις ψυχές που ερωτεύονταν τα σώματα και λειτουργούσαν με το θυμικό ορισμένες ζουν σε ύπνο βλέποντας για όνειρα ό,τι θυμούνται από τη ζωή. Αν όμως το άστατο και το επιρρεπές στα πάθη στοιχείο τις ξεσηκώνει και τις τραβάει από τη σελήνη προς άλλη γένεση, δεν τις αφήνει η σελήνη … αλλά τις καλεί πίσω και τις κρατάει με μάγια να γείρουν προς τη γη.” (Περί του Προσώπου της Σελήνης, 945b)

Ετσι για την μεγάλη απόδραση αφου ζήσουμε την ζωή μας χωρίς προσκόλληση σε  πάθη, τιμές,εξουσίες,οφίτσια, λατρείες ,παντός είδους ιερατεια και με συνεχή εκπαίδευση στα ενύπνια όπως αναφέρω εδώ https://katohika.gr/autognosia/i-apodrasi-apo-ton-planiti-fylaki/ όταν πλέον απελευθερωμένοι από την υλική σάρκα μας βρεθούμε ανάλαφροι και αθάνατοι  στον αιθέρα ανεβαίνουμε ψηλά αποφεύγουμε τα φωταγωγικά θεάματα τα φωτα-καθρεπτακια που υπάρχουν μέχρι την χαμηλή τροχιά  (τις πύλες δηλαδή που οδηγούν στο εκτυφλωτικό λευκό φως του εσωτερικού της σελήνης)    ανυψωνόμαστε ταχύτατα  αποφεύγοντας  την ίδια την σελήνη, έχοντας στον νου ότι το σύμπαν βρίθει απο ελεύθερους πλανήτες και οτι αρκετά ταΐσαμε αυτό το σκάφος του θανάτου! εστιασμένοι μόνο στα μακρινά άστρα  .. αυτάρ εμοί γένος ουράνιον…

πηγες https://terrapapers.com/selini-pii-mas-klevoun-tin-psychi/

Σελήνη ή Λεβάν το Σκάφος Ελέγχου της ΓηςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ
"AYTOΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ Κ΄ΑΓΑΘΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΦΘΟΝΕΡΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΘΟΝΕΡΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ" ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΟΝ

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Την αξία της σελήνης μόνο τα αληθινά (ψυχικά/ενεργειακά) βαμπίρ την αναγνωρίζουν. Αξία σελήνης;;; Ανεκτίμητη!!! Στα βιβλία της “Temple of the Vampire” μπορεί κανείς να μάθει περισσότερα για τις συγκομιδές, οπότε ούτε η σκοτεινή πλευρά της δύναμης κρύβει την αλήθεια. YOU DON’T KNOW THE POWER OF THE DARK SIDE.

 2. ονειρευτης 09/09/2020 @ 4:41 ΜΜ

  αποφευγουμε την σεληνη απο αριστερα νεμεσικε??? [ρωταω γιατι κατι σχετικο διαβασα απο τον καστανιεντα]
  προσπαθουμε στην γη να ειμαστε οσο το δυνατον ενωμενοι με την συνειδηση του ολου συμπαντος ενθυμουμενοι/συνειδητοποιημενοι παντα “αυταρ εμοι γενος ουρανιον” και αναλαφροι αποφευγουμε την σεληνη???

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 09/10/2020 @ 2:04 ΠΜ

   @ονειρευτης άπλα δεν πάμε εκεί αυτό που αναφέρεις για τον καστανεντα δεν το γνωρίζω, έχεις κάποιο λινκ; είναι από κάποιο βιβλίο; ευχαριστώ

 3. πρεπει να γνωριζεις πολυ καλη φυσικη για να αποφυγεις το βαρυτικο πεδιο που ασκει η σεληνη στα αιθερικα σωματα

 4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 09/09/2020 @ 5:27 ΜΜ

  ΜΗΝ [ΜΗΝΑΣ], ΜΗΝΙΣΚΟΣ, ΕΜΜΗΝΑ, ΜΑΝΙΑ, ΜΑΝΗΤΑ [ΟΡΓΗ-ΘΥΜΟΣ], ΜΗΝΙΣ….
  “ΜΗΝΙΝ ΑΕΙΔΕ ΘΕΑ ΠΗΛΗΙΑΔΕΩ ΑΧΙΛΗΟΣ” [ΨΑΛΛΕ ΘΕΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΕΡΟΝ ΘΥΜΟΝ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ].
  Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΤΗΣ ΙΛΙΑΔΑΣ.
  ΕΤΣΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

 5. Σε εναν προηγουμενο κυκλο ειχε τυχει να δω ενα σκηνικο απο εναν πολεμο μεταξυ γης και σεληνης.
  Η σεληνη απο μεσα ηταν κουφια σαν ενα μεγαλο διαστημοπλοιο.
  Ειδικες δυναμεις απο την γη ξεκινησαν μυστικα για να σαμποταρουν ενα κομβικο σημειο της σεληνης. Η αποστολη απετυχε γιατι οι σεληνιοι γνωριζαν για την επιχειριση και ειχαν στησει ενεδρα.
  Καποια στιγμη ισως αναφερω περισσοτερα εξαρταται κι απο το ποσο πολυ θα προχωρησουν τα αρθρα που γραφω κι αν φυσικα βρισκομαι εδω.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*