09:32 - 24/06/2019

Το Μεξικό γνώριζε ποιοι διακινούν τους μετανάστες

Μετά την ανακοίνωση του Τραμπ πως όσο το Μεξικό δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει τις μεταναστευτικές ροές θα ανέβαζε κλιμακωτά ανά μήνα την φορολόγηση των εισαγόμενων προϊόντων.

Και μόνο η ανακοίνωση του μέτρου αυτού ήταν αρκετή για να δεσμεύσει η κυβέρνηση του Μεξικό τους λογαριασμούς των «υπόπτων» για τη διακίνηση. Άρα η αριστερή κυβέρνηση του Μεξικό τους γνώριζε και χωρίς το φόβο των επιπτώσεων δεν έκανε τίποτα.

Μια αντίστοιχη λύση θα δούλευε κάλλιστα και εδώ και τα αποτελέσματα θα ήταν εμφανή ταχύτατα. Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί ο ελληνικός λαός επιλέγει κυβερνήσεις σαν το Μεξικό και όχι σαν της Αμερικής.

business-standard.com

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Χωριο που φαινεται 06/24/2019 @ 11:22 ΠΜ

    Η παράνομη διακίνηση ανθρώπων είναι πιο επωφελής χρηματικά και απο την διακίνηση ναρκωτικών ..ΜΙΛΆΜΕ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΦΤΆ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh