Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:24 - 12/07/2023

Το Lancet λογοκρίνει μελέτη απο 325 αυτοψίες που το 74% των θανάτων συνδέθηκε με «εμβόλια» Covid

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μια ανασκόπηση σε 325 αυτοψίες μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid διαπίστωσε ότι το 74% των θανάτων συνδέονταν με το εμβόλιο… αλλά το περιοδικό Lancet αποφάσισε να αφαιρέσει τη μελέτη μετά από 24 ώρες.

Η μελέτη, η οποία ήταν μια προεκτύπωση εν αναμονή της αξιολόγησης από ομοτίμους, γράφτηκε από τον κορυφαίο καρδιολόγο Dr. Peter McCullough, τον επιδημιολόγο του Yale Dr. Harvey Risch και τους συναδέλφους τους στην Wellness Company. Η μελέτη αρχικά δημοσιεύτηκε διαδικτυακά την περασμένη εβδομάδα στον ιστότοπο του περιοδικού.

Η Daily Skeptic αναφέρει: Ότι σε λιγότερο από 24 ώρες, η μελέτη αφαιρέθηκε και εμφανίστηκε ένα σημείωμα που έλεγε: «Αυτή η προεκτύπωση έχει αφαιρεθεί από την Preprints with the Lancet επειδή τα συμπεράσματα της μελέτης δεν υποστηρίζονται από τη μεθοδολογία της μελέτης». Ενώ η μελέτη δεν είχε υποβληθεί σε κανένα μέρος της διαδικασίας αξιολόγησης από ομοτίμους, το σημείωμα υποδηλώνει ότι δεν τηρούσε «κριτήρια ελέγχου».

Η αρχική περίληψη της μελέτης βρίσκεται στο Αρχείο Διαδικτύου εξηγεί:

Ιστορικό: Η ταχεία ανάπτυξη και η ευρεία ανάπτυξη των εμβολίων για τον COVID-19, σε συνδυασμό με μεγάλο αριθμό αναφορών ανεπιθύμητων παρενεργειών, έχουν οδηγήσει σε ανησυχίες σχετικά με πιθανούς μηχανισμούς τραυματισμού, συμπεριλαμβανομένης της διανομής συστημικών νανοσωματιδίων λιπιδίων (LNP) και mRNA, βλάβης ιστού που σχετίζεται με πρωτεΐνες. , θρομβογένεση, δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και καρκινογένεση. Ο στόχος αυτής της συστηματικής ανασκόπησης είναι να διερευνήσει πιθανές αιτιώδεις σχέσεις μεταξύ της χορήγησης του εμβολίου COVID-19 και των θανάτων χρησιμοποιώντας αυτοψίες και μεταθανάτιες αναλύσεις.

Μέθοδοι: Αναζητήσαμε όλες τις δημοσιευμένες αναφορές νεκροψίας και νεκροτομής σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 έως τις 18 Μαΐου 2023. Αρχικά εντοπίσαμε 678 μελέτες και, μετά από έλεγχο για την ένταξή μας, συμπεριλάβαμε 44 εργασίες που περιείχαν 325 περιπτώσεις νεκροψίας. Τρεις γιατροί εξέτασαν ανεξάρτητα όλους τους θανάτους και προσδιόρισαν εάν ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 ήταν η άμεση αιτία ή συνέβαλε σημαντικά στον θάνατο.

Ευρήματα: Το πιο εμπλεκόμενο σύστημα οργάνων στον θάνατο που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID-19 ήταν το καρδιαγγειακό σύστημα (53%), ακολουθούμενο από το αιματολογικό σύστημα (17%), το αναπνευστικό σύστημα (8%) και πολλαπλά όργανα (7%). Τρία ή περισσότερα συστήματα οργάνων επηρεάστηκαν σε 21 περιπτώσεις. Ο μέσος χρόνος από τον εμβολιασμό μέχρι το θάνατο ήταν 14,3 ημέρες. Οι περισσότεροι θάνατοι σημειώθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα από την τελευταία χορήγηση του εμβολίου. Συνολικά 240 θάνατοι (το 73,9%) κρίθηκαν ως άμεσα οφειλόμενοι ή επηρεάστηκαν σημαντικά από τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

Ερμηνεία: Η συνέπεια που παρατηρείται μεταξύ των περιπτώσεων στην ανασκόπηση με γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου COVID-19, τους μηχανισμούς τους και τον σχετικό υπερβολικό θάνατο, σε συνδυασμό με την επιβεβαίωση της νεκροψίας και την τελική απόφαση θανάτου υπό την καθοδήγηση γιατρού, υποδηλώνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αιτιώδους συνάφειας μεταξύ των COVID- 19 εμβόλιων και των θανάτων στις περισσότερες περιπτώσεις. Απαιτείται περαιτέρω επείγουσα έρευνα για τον σκοπό της διευκρίνισης των ευρημάτων μας.

Η πλήρης μελέτη δεν φαίνεται να έχει αποθηκευτεί στο Αρχείο Διαδικτύου, αλλά μπορεί να διαβαστεί εδώ .

Χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες από το προσωπικό της, το Lancet αφαίρεσε τη μελέτη, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους που συνέβει κάτι τέτοιο, αν και είναι έυκολο να υποψιαστούμε.

Ορισμένοι από τους συγγραφείς της μελέτης βρίσκονται στην κορυφή της επιστήμης τους, επομένως η μεθοδολογία της αναθεώρησής τους δεν μπορεί να ήταν τόσο κακή που δικαιολογούσε την απομάκρυνσή της κατά την αρχική εξέταση αντί να υπόκειται σε πλήρη κριτική αξιολόγηση.

Μοιάζει περισσότερο με ωμή λογοκρισία μιας έρευνας που δεν κατάφερε να αγγίξει την επίσημη γραμμή. Λάβετε υπόψη ότι το CDC δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει ούτε έναν θάνατο που προκλήθηκε από τα εμβόλια Covid. Τα στοιχεία της αυτοψίας που αποδεικνύουν το αντίθετο σαφώς δεν είναι αυτό που θέλει να ακούσει το ίδρυμα δημόσιας υγείας των ΗΠΑ.

Η Δρ Clare Craig, παθολόγος και συμπρόεδρος της συμβουλευτικής ομάδας HART για την πανδημία, λέει ότι κατά την άποψή της η μεθοδολογία που υιοθετήθηκε στη μελέτη είναι ορθή.

Είπε στην Daily Sceptic:

Το σύστημα VAERS [αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου] έχει σχεδιαστεί για να προειδοποιεί για πιθανές βλάβες χωρίς απαραίτητα να είναι ο καλύτερος τρόπος μέτρησης της έκτασης αυτών των βλαβών.

Η ποσοτικοποίηση του αντίκτυπου των θανάτων μπορεί να γίνει εξετάζοντας τα συνολικά ποσοστά θνησιμότητας σε μια χώρα.

Ωστόσο, αυτό είναι ατελές, καθώς θα αναμενόταν έλλειμμα θανάτων μετά από μια περίοδο υπερβολικών θανάτων, γεγονός που καθιστά αμφίβολη την ακρίβεια οποιασδήποτε βασικής γραμμής.

Μια εναλλακτική προσέγγιση ελέγχου τέτοιων θανάτων μέσω αυτοψίας είναι σωστή.

Μπορεί να υπάρχει μια προκατάληψη [στη μελέτη] ως προς την αναφορά των αυτοψιών θανάτων όπου υπήρχαν ενδείξεις αιτιώδους συνάφειας και η πιθανότητα αιτιώδους συνάφειας μπορεί να είναι υπερβολική από αυτή την προκατάληψη. Για παράδειγμα, 19 από τους 325 θανάτους οφείλονταν σε ανοσοθρομβοπενία που προκαλείται από εμβόλιο (VITT).

Είναι σημαντικό να γίνουν προσπάθειες να ποσοτικοποιηθεί ο κίνδυνος βλάβης των εμβολίων και η λογοκρισία αυτών των προσπαθειών, η ανοιχτή επιστημονική κριτική, δεν κάνει τίποτα για να καθησυχάσει τους ανθρώπους.

anazitiseis.gr

Σας Ενδιαφερουν:

Μια ασθένεια που εμφανίζεται πάντα, όταν δεν την περιμένεις - είναι η κυστίτιδα. Πώς και με τι να τη...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Eργαλείο ανίχνευσης κρυφής κάμερας, το χρειαζομαστε ολοι πολυ πιο πολυ απο οσο νομιζουμε !!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Normadex.Το 80% όλων των ασθενειών προκαλούνται από παρασιτικές λοιμώξεις. Πώς να είναι δυνατόν να π...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Νικηστε τον Διαβητη με Φυσικα Μεσα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να ανακάμψετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Μια γρήγορη μέθοδος από Ινδούς γιόγκι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η ιστορία μου για τη αντιμετώπιση της ψωρίασης
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ένα στα τρία άτομα στον πλανήτη πεθαίνει από παρασιτικές ασθένειες!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς θα Φαίνεστε Υπέροχη Μέσα στο Φόρεμα των Ονείρων Σας
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Κορίτσια, βοηθήστε με, είμαι διαγνωσμένη με διαβήτη. Πώς κάνετε την θεραπεία;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς έχω απαλλαγεί από τις σκασμένες φτέρνες και τους κάλους των ποδιών μου στο σπίτι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*